פיה עצובה 25
New member
מסכמת...
שיר השבוע שלי(של קרן)-לרוץ לרוץ,כל היתר חולף.. שיר השבוע שלי(לא של קרן)-חדשות טובות והוכחה-מירי מסיקה,הכל עובר-עידן רייכל,הולך קדימה-אביב גפן...ועוד כל מיני. משהו שעשה לי את השבוע-מקס ברנר עם חברה,היה כיף
משהו שקצת ביאס אותי השבוע-לא עבדתי כל השבוע,רק פעמיים! עברתי את שלב החפיפה,לא צריך אותי שם רק בימים שצריך להחליף מטפלות שבחופש.. אחרי החגים נכנסים תינוקות חדשים,אבל אחרי החגים אני גם מתחילה ללמוד..הדבר שהכי לא רציתי שזה יבוא לי הכל ביחד ...רציתי להיכנס כבר עכשיו לעבוד באופן סדיר וקבוע כך שבתקופת הלחץ (תחילת הלימודים ובואם של התינוקות החדשים),זה יהיה קטן עלי...אבל אין צורך בי אז אין צורך,נחכה ללחץ :/ משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-שבוע הבא יש לי בדיקות לפענח את הכאבי גב שיש לי כבר שנים, וראיון להתקבל לפרוייקט של פר"ח..מי שלא יודע מה זה פר"ח זה חונכות ילדים לשסטודנטים עושים שככה הם מקבלים מלגת לימודים... משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)- אני רוצה להמליץ על לעשות יוגה,זה מרגיע,זה מגמיש,וזה טוב לנפש....זה ממש כיף! שבת שלום!!!
שיר השבוע שלי(של קרן)-לרוץ לרוץ,כל היתר חולף.. שיר השבוע שלי(לא של קרן)-חדשות טובות והוכחה-מירי מסיקה,הכל עובר-עידן רייכל,הולך קדימה-אביב גפן...ועוד כל מיני. משהו שעשה לי את השבוע-מקס ברנר עם חברה,היה כיף