סכמ'שששש

מסכמת...

שיר השבוע שלי(של קרן)-לרוץ לרוץ,כל היתר חולף.. שיר השבוע שלי(לא של קרן)-חדשות טובות והוכחה-מירי מסיקה,הכל עובר-עידן רייכל,הולך קדימה-אביב גפן...ועוד כל מיני. משהו שעשה לי את השבוע-מקס ברנר עם חברה,היה כיף :) משהו שקצת ביאס אותי השבוע-לא עבדתי כל השבוע,רק פעמיים! עברתי את שלב החפיפה,לא צריך אותי שם רק בימים שצריך להחליף מטפלות שבחופש.. אחרי החגים נכנסים תינוקות חדשים,אבל אחרי החגים אני גם מתחילה ללמוד..הדבר שהכי לא רציתי שזה יבוא לי הכל ביחד ...רציתי להיכנס כבר עכשיו לעבוד באופן סדיר וקבוע כך שבתקופת הלחץ (תחילת הלימודים ובואם של התינוקות החדשים),זה יהיה קטן עלי...אבל אין צורך בי אז אין צורך,נחכה ללחץ :/ משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-שבוע הבא יש לי בדיקות לפענח את הכאבי גב שיש לי כבר שנים, וראיון להתקבל לפרוייקט של פר"ח..מי שלא יודע מה זה פר"ח זה חונכות ילדים לשסטודנטים עושים שככה הם מקבלים מלגת לימודים... משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)- אני רוצה להמליץ על לעשות יוגה,זה מרגיע,זה מגמיש,וזה טוב לנפש....זה ממש כיף! שבת שלום!!!

sivan3004

New member
מסכמת:)

שיר השבוע שלי(של קרן)- ממ אין אחד ספציפי שיר השבוע שלי(לא של קרן)- הנה הנה - מתי כספי משהו שעשה לי את השבוע- הייתי במופע שירים "בלילות הקיץ החמים" בתאטרון הספרייה.. זה מופע עם השירים של מתי כספי שמבוצעים ע"י בוגרי בית צבי.. מי שאוהב את השירים של מתי כספי - מומלץ ביותר! משהו שקצת ביאס אותי השבוע- רציתי לתרום דם ולא יכלתי בגלל שההמוגלובין שלי נמוך מידי, ועכשיו אני גם צריכה בגלל זה ללכת לעשות בדיקת דם.. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- ממ ארוחת בוקר אוגדתית משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)- ממ המופע שכתבתי עליו למעלה עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו- אצל בת דודה שלי
עם אהבות חיי (בנות דודות שלי), אנחנו הולכים להיות בערך 30 אנשים חח וחצי מהם אני לא אכיר, אבל סבבה...

sivan3004

New member
גם אני!

למרות שלתרום דם זה הרבה יותר מבחנות, אבל זה לפחות למטרה טובה
בדיקת דם זה סתם מגעיל, בייחוד שעושים את זה בצבא.

סתיוי18

New member
ש ב ת ש ל ו ם ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- שנה חד סטרית... רלוונטי מתמיד, פתאום הוא קיבל משמעות שיר השבוע שלי(לא של קרן)- מלאמלא שירים של דוסים שלמדתי במדרשה!
משהו שעשה לי את השבוע- הבנות במדרשה. והשיעורים. והאווירה. וכל מיני תהליכים פנימי'ים שתופסים תאוצה אחרי שלוש שנים של פארקינג. הגיע הזמן
וקיבלתי אישור רבני להוסיף שם, אחרי כלכךכלכך הרבה זמן שאני מחכה לזה... תתפללו שיאשרו לי את השם שאני רוצה! משהו שקצת ביאס אותי השבוע- קצת קשה בהתחלה לגשר בין שני העולמות כשאני חוזרת הביתה לחמשושים או סתם לגיחות (ככה זה כשאת קל"בניקית...), אני מוצאת את עצמי די רחוקה ומרגישה לא שי'יכת מכל החברות הכי טובות ואפילו מהמשפחה ורק רוצה לחזור למדרשה.. אבל אני מניחה שככה זה בהתחלה ואני אלמד לתמרן ולמצוא את המקום שלי, לא משנה באיזו סביבה אני מוקפת. אמן משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- לחזור למדרשה בע"ה! D: ולפגוש בראשון את המורה שלי. ברביעי יש הופעה של ארז לב ארי בגדרה, אני ממשממשממש רוצה ללכת אבל זה אומר לפספס איזה ארבעה שיעורים.. מקווה שהם לא יהיו האהובים עליי! משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)- תעשו בדק בית עם עצמכם לגבי מה הכי טוב ונכון ובריא לכם, ותגבשו תכנית לפי זה. אה, כן - לא לסטות ממנה לטובת נורמות ודעות של הסביבה... אתם יודעים הכי טוב. תאמינו בזה עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו- או בבית או במדרשה... (סתאאאם כאילו אמא שלי תיתן לי להעביר אותו במדרשה
) שבת שלום! ! !

I מ י ר ב I

New member
עקבתי אחרי הסטטוסים שלך השבוע

והתרשמתי שממש כיף וטוב לך. איזה כיף לשמוע! מתפללת בשבילך...בהצלחה! תעדכני אותנו...

sp400

New member
סיכום אזרחי אחרון

שיר השבוע שלי(של קרן)- אלייך שר שיר השבוע שלי(לא של קרן)-אדל!! משהו שעשה לי את השבוע-הרבה הרבה חברים משהו שקצת ביאס אותי השבוע-אין
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-גיוווס משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)-רמזור היה מעולה. ומאסטר שף עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו-תלוי אם אסגור או לא סופ'ש מקסים וכיפי

ofree16

New member
אחרי שבוע כל כך לחוץ.. סופ"ש

שיר השבוע שלי(של קרן)- שמעו השכן. שיר השבוע שלי(לא של קרן)- כנסיית השכל!!
על מה את חולמת מיכל. משהו שעשה לי את השבוע- היה הפנינג והייתי ראש מבנה של הקרוסלה- והיא הצליחה לעמוד בסוף למרות כל הבעיות.
הופעה של כנסיית השכל ברביעי עם חברה טובה
משהו שקצת ביאס אותי השבוע- השבוע היה על הפנים. לחוץ עם רגעים קטנים של אושר. המרכז החדש פשוט מגעיל, וכבר קשה עם האנשים, הצוות, התנאים שלהם והחניכים. הלימודים זה מטורף והלחץ של ההורים שלי בכלל.. בקיצור.. שורדים.. :\ משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- שבוע לחוץ, שבסוף קצת חופשש משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)- חחח אין לי כלום, אבל היום יש ערב סרטים שכבגי, אם יהיה משהו טוב אני אמליץ
עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו- בבית עם כל המשפחה!!

ofree16

New member
חח איתה הייתי בהופעה..

בינתיים נחמד.. עוד לא היו לנו ויכחוים כאלה ואחרים.. אבל הם יגיעו..:p

גם אני?

שיר השבוע שלי(של קרן)- איתי, שמעתי אותו באיזה בבית קפה שישבתי שיר השבוע שלי(לא של קרן)- ימים של קיץ, ואם תלך משהו שעשה לי את השבוע- השתחררתי מהצבא משהו שקצת ביאס אותי השבוע- השתחררתי מהצבא (כןכן, לא החלטתי אם זה שמח או מבאס) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד, עובדת כל השבוע.. משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)- THE VOICE עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו- בבית! סוף לסגירת החגים בבסיס. למרות שהשמועות אומרות מילואים חחח שבוע מצויין!

../images/Emo45.gifאני הספקתי לעשות 3 פעמים מילואים

ב9 חודשים חודשים שאני משוחררת...

Rony 05

New member
כי הסכמת

אסור להם לקרוא לך חצי שנה מאז השחרור (אלא אם זה צו 8)..

אז ככה

שיר של קרן-כל היתר חולף שיר לא של קרן-1)אטרף-ענבל 2)THE SCORPIONS-WIND OF CHANGE עשה את השבוע-חתונה של חבר+קיבלתי מהעבודה בנוסף למזוודה ענקית עם המון שוקולדים ושמן זית ו2 בקבוקי יין גם כרטיס GIFT טעון עד 2012 בשווי 750 ש"ח בתור שי לחג משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא-אין משהו מיוחד,פתוח להצעות סרט-לפני הזריחה סדרה-החיים זה לא הכל\רמזור תוכנית-מאסטרשף.אליהב יצא תותח עם מה שהוא הכין במשימת העגבניות. ראש השנה בבית.

למעלה