סכמ'שששש

../images/Emo101.gifעבודות תחזוקה במערכת המסרים

גולשים יקרים, בשעות הקרובות תערכנה עבודות תחזוקה יזומות במערכת המסרים. אי לכך, מערכת המסרים לא תפעל בשעות הקרובות. מטרת עבודות התחזוקה היא לפתור את התקלות השונות המתרחשות במערכת המסרים לאורך הבוקר. אנו מקווים כי בסיומן תוכלו לחזור ולהנות ממערכת המסרים החדשה והמשופרת. תודה על הסבלנות וההבנה, צוות הנהלת הפורומים

שיהיה לכולם סופ'ש סוף סופי סופני!

שיר השבוע שלי(של קרן)- סנדלים על שפת הכינרת! שיר השבוע שלי(לא של קרן)- כתם הפרי של אתניקס
משהו שעשה לי את השבוע- הוא עבר נורא מהר חחחח, וגם הייתי בחתונה כיפיית משהו שקצת ביאס אותי השבוע- ששלי לא זכתה בהצבעה לראשות מפלגת העבודה ויש הצבעות חוזרות.. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- אין.. משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)- ספרים 'משחקי רעב' ו-'התלקחות' (שזה ספר ההמשך) וסרט 'מרד הקופים'! עוד שבועיים לרה'ש, איפה אתם מעבירים אותו- אצל חברה של סבא חחח שבת שלום

גמנייי!! סכמ"ש ראשון אחרי פול זמן..

שיר השבוע שלי(של קרן)- שיר השבוע שלי(לא של קרן)- "קצת אחרת"- רוני דלומי משהו שעשה לי את השבוע- אנשים טובים ומקסימים שלא חשבתי שיקבלו אותי...והופתעתי עד כמה כן :) משהו שקצת ביאס אותי השבוע- אמא...עדיין מכחישה משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- לקחתי חופשששש מהעבודה משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)- תקנו תפוחי אדמה!! חח תתפלאו למצוא מציאות.. עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו- לא יודעת עדיין...

יאאא איך שכחתי..

שיר ה-שבוע שלי (של קרן) - "רצה הביתה" ממש התחברתי אליו מחדש בזמן האחרון...

מסכמש"ת, ממש נחמד הקטע הזה...

שיר השבוע שלי(של קרן)- תקופה של שינויים. הוא לא יוצא לי מהראש כל השבוע. יש משהו בתקופה הזו של לפני החגים... שיר השבוע שלי(לא של קרן)- "ואולי" מירי מסיקה, יש לה קול אלוהי ממש. משהו שעשה לי את השבוע- שיגרה, מתה על השיגרה, בלי שום דבר יוצא דופן. משהו שקצת ביאס אותי השבוע- שהחגים מתקרבים... תגידו, אני היחידה שלא אוהבת את העומס הזה של החגים??? משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- אולי סופסוף יגיע הנסיך? חחח. משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)- ושוב אני ממליצה על "מרפאה פרטית". עוד כמה פרקים ואני מסיימת את כל העונות. מה אני אעשה אח"כ? עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו- בבית. עם המשפחה, אחיינים. מקווה שיהיה כיף!

I מ י ר ב I

New member
אני לא אוהבת את כיפור

אני צמה והכל אבל באיזשהו שלב אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי...

גם אני

ובנוסף לקטע של הצום יש גם אווירה כזאת כבדה ורצינית במהלך החודש הזה... תמיד מחכה כבר לחזרה לימי החול.

סתיוי18

New member
מה?! כיפור החג האהוב עליי!

"חג"... מועד. זה היום שאני הכי מחכה לו בשנה...

blackfield2

New member
אני בבית!!../images/Emo24.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- את הכמה תווים ראשונים של "ואת" שהשמיעו בטקס פתיחת טירונות והעבירו ישר לשיר אחר
שיר השבוע שלי(לא של קרן)- לא שמעתי מוזיקה השבוע
משהו שעשה לי את השבוע- הזמן שנשאר לי לפני הגיוס, נפגשתי עם חברה שמזמן לא ראיתי בעזריאלי ובסך הכל היה כיף
משהו שקצת ביאס אותי השבוע- הממ.. שמעכשיו אני רכוש צה"ל? חחח משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- לכלום, אין לי כוח לחארטות האלה של הטירונות. שתעבור כבר איימן. חחח משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)- אל תתגייסו, עוד מעט קמה מדינה פלסטינית וזה מפחיד (באמאשלי שטפו לנו ת'מוח!!)
עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו- בביתתתת! משחחררים אותנו בחגים
תנצלו כל רגע!! אוהבת, רעות

ודרך אגב,

בכל הטקסים הצבאיים יש את אותם שירים... "ואת" זה בהחלט שינוי מרענן
והטירונות עוברת... אולי קצת קשה אבל אני בטוחה שיהיה בסדר...

blackfield2

New member
חח העבירו ישר את "ואת" -בגלל- שזה לא שיר

טירונות* חחח אבל אחרכך בגלל הכמה תווים של הפתיחה לפני שהם הספיקו להעביר את השיר זה נתקע לי בראש בערב. חח בסך הכל עד עכשיו הכל בסדר. שבוע הבא הולך להיות אינטנסיבי, עד עכשיו זה היה דיי קייטנה חח רק בערב אני כבר עייפה רצח ודיי נשברת, אבל יהיה בסדר
זו טירונות 02 (עדיין לא הבנתי למה עושים טירונות 02 למש"קיות מטה, אבל שיהיה
) ובגלל שזו תקופת החגים זה מתפרש על 5(!) שבועות. למזלנו מוציאים אותנו לסגור את כל השבתות בבית + ראש השנה ויום כיפור, כמובן, ככה שזה יוצא שבאחד השבועות למשל אני משתחררת רבעו"ש בגלל ראש השנה
יאללה שורדים

באסה שזה מתפרש ככה...

אבל לפחות אתם יוצאים בחגים... אני זוכרת שהלילה האחרון של הטירונות שלי היה הסיליבסטר ומלא התבאסו וגם בקורס סגרנו את כל החגים מינואר עד מאי חוץ מליל הסדר (פורים, יום העצמאות, שאר פסח ואם שכחתי עוד משהו אז גם אותו...חחח) אני זוכרת שביום העצמאות היינו כזה כולם ברחבת מגורים ושמענו זיקוקים ואפילו לא ראינו אותם אבל אנשים שמו מוזיקה וכאלה
גם אני עשיתי טירונות 02 (כמו הרוב נראה לי...חחח) ועזבי את זה, אמרו לנו שפעם עשו למקצוע שלי טירונות יותר קשה ואני לא מצליחה להבין למה... זה כזה מיותר... ובטוח יהיה בסדר... את תעברי את זה

blackfield2

New member
טירונות 02 5 שבועות לא כולל יציאות הביתה.

כולל זה כבר סיפור אחר. חח תראי את התגובה שלי לקורל.

למעלה