סכמ'שששש

I מ י ר ב I

New member
סכמ'שששש../images/Emo140.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- שיר השבוע שלי(לא של קרן)- משהו שעשה לי את השבוע- משהו שקצת ביאס אותי השבוע- משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)- עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו- סופ'ש מקסים וכיפי

I מ י ר ב I

New member
אני!!!

שיר השבוע שלי(של קרן)-לשם(הביצוע אתמול מההופעה) שיר השבוע שלי(לא של קרן)-אדל-טורנינג טייבלס משהו שעשה לי את השבוע-ההופעה אתמול בהחלט!! היה כיף. משהו שקצת ביאס אותי השבוע-שקצת משעמם לי... משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-יומולדת לאמא,בטח נחגוג קצת משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)-הסידרה 2.3 בשבוע בערוץ 10 עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו-פה,בבית.משפחתי בהחלט סופ'ש מקסים וכיפי

עונהנהנהנהנהנההנהההה

שיר השבוע שלי(של קרן)- אבחר רק אחד...מתוך אמש....חשיבה קצרה....אבחר דווקא בלשם....היה טוויסט בניגון של עמרי..היה מדהים שיר השבוע שלי(לא של קרן)-אמממממ הרבה שירים ישנים וטובים של שרית....כגון אהבה בלי סיכוי,ואם תאהב אותי.....מצמרר....חבל שאין שירים כאלו כיום משהו שעשה לי את השבוע-ההופעה אמש,והפגישה המחודשת,והמפתיעה....כפרעלל אחיות פרי
משהו שקצת ביאס אותי השבוע- העומס בעבודה... משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-שום דבר..רק שייגמר...ושיגיע שבוע החג משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)-תאמת? זה הזמן לחשוף,אני פריק של סדרות או בכלל סרטי פנטזיה ופעולה מתח כזה...אז אני מתת על ניקיטה,ומרלין..שהגיע לסוף העונה השלישית....חולה על זה..כן כן...מה אני ילד?! עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו-כניראה עם אמא שלי...לאיפה שהיא תלך...שזה אומר לצערי המשפחה של בן זוגה...אחותי עושה את החג עם בעלה לעתיד...ואני לא אהיה עם אבא שלי..אין מצב:p

סכמ"ש ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי (של קרן)- הוא מתקשר אלי ולרוץ לרוץ שיר השבוע שלי (לא של קרן)- Beyonce - Best Thing I Never Had משהו שעשה לי את השבוע- עברתי אתמול מבחן סמל!!!
(תכלס, כולם עוברים... זה בעצם להציג את העבודת סמל... בכלל הייתי אמורה לקבל סמל כבר לפני 3 ימים אבל עושים טקס לקורס שלנו רק ביום חמישי...) משהו שקצת ביאס אותי השבוע- לא היה משהו מיוחד... משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- סמל!
משהו שאני רוצה להמליץ עליו (סרט,ספר,סדרה וכו..)- החיים זה לא הכל עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו- אין לי מושג... סביר להניח שאו שסבתא שלי תבוא אלינו או שאנחנו נבוא אליה...

I מ י ר ב I

New member
יצאו לה 2 מהדיסק החדש

אני אפילו לא זוכרת את השם של ה-1... אה,ו-מזל טוב!!! סמל וזה...

תודה חחח ../images/Emo3.gif

יצאו לה לדעתי 3 מהדיסק החדש שמה שכתבתי הוא ה- 2 והוא דווקא יפה (את השניים האחרים גם אני פחות אהבתי...) וחורשים על השיר שכתבתי בכל מקום...

ady18

Well-known member
מסכמת

אם מה שאת צריכה נאור אורמיה עשה: יום הולדת של התאומים של הבת דודה ועל האש ביאס: עייפות מחכה:פסטיבל חדשנות, הצגה נדל"ן להמליץ : רמזור\ מאסטר שף ראש השנה:בערב חג אם אין שינוי התכנון הוא לעשות אצל בת דודה לגבי שאר החג אין מושג ... ולא ממש בחג מוצ"ש מתכונן הופעה של איה...

cheelly33

New member
הנה סכמ"שי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- תקופה של שינויים שיר השבוע שלי(לא של קרן)- איש יקר- עברי לידר משהו שעשה לי את השבוע- שהוא נגמר
. וברצינות- שקניתי כרטיס טיסה לתאילנד !!!!
משהו שקצת ביאס אותי השבוע-שהוא התחיל ..
היתה אווירה פיכסית בעבודה השבוע הזה.
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-שהוא יהיה יותר טוב מקודמו משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)- הספר "יש אלוהים" של קארין ארד. עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו- בחיק המשפחה. קיוויתי לבלות אותו בתאילנד, לא יצא. אז אני נאלצת לדחות את הבילוי הזה לפסח. גם טוב

I מ י ר ב I

New member
וואי,קארין ארד...אין לי זיכרון טוב איתה

לפני 7 שנים בערך שכל הסלולרים עברו ל-7 מספרים היו צריכים לסנכרן את כל הטלפונים. אני עבדתי בזמנו בפלאפון,היא הגיעה אליי,עדכנתי אותה שיכול להיות שכמה מהמספרים ימחקו עקב תקלות,הוצאתי לה גיבוי של כל המספרים לפני על דף. אחרי שסיימתי הסתבר שנמחקו לה המון מספרים,היא יצאה עליי ברמות.ממש ירדו לי דמעות.

cheelly33

New member
אז גם את מנפגעי פלאפון ../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה למועדון
אין לי מושג איך היא, אני רק יודעת שקראתי את הספר בנשימה אחת. ממש נהנתי ממנו. מקווה שהתשחררת מהטראומה

cheelly33

New member
אז ככה:

בהתחלה עוד לא היה בניין ורד ועבדנו בבניין האונייה (ממש ליד דרך השלום) ואז אחרי כמעט שנה בנו את הבניין המרכזי ועברנו לשם (אז הוא עוד היה חדיש ומחודש
) התחלתי את העבודה במוקד *166 ואחרי זה עברתי לטכני. היו שנתיים סיוטיות אבל לפחות הן מימנו לי יפה את הטיול למזרח

למעלה