סירוס סוסים

מה קרה אתם תוקפנים

אמרתי מה שאני מרגיש על הסוסים שלי וכתבתי את דעתי הסוסים ואם את לא מכירה אותי אז אל תאפיני לא אותי ולא את הסוסים שלי

PinkHorse

New member
אם ההורים שלך היו מרביצים לך או

מכניסים אותםך לעץ בכל פעם שהיית נמשך לבחורה אך היית מרגיש
אני אישית חושבת שלסרס זה טוב, זה גם סבל בשביל הסוס אם הוא רוצה להרביע והוא יודע שהוא לא יכול. אז למה לענות את הרוכב ואת הסוס אם יש את פיתרון הסירוס

לא קראת נכון!

אני לא כתבתי שאני מכניס אותו הוא הכניס אותי ולמי שלא הבין נכון אם אני משהוא שסתם מתעלל בסוס אני ישתדל להתעלל בו שירגיש מה שהסוס מרגיש וכמו ששמים לסוס רסן שזה מציק לו ורכובים עליו אז אני לא מסרס אותם בשביל שישאר לו את אותו אדרנלין וחוץ מזה אני חושב שסוס מסורס הוא מסכן כמו אדם מסורס לא סתם הוא שקט

PinkHorse

New member
סוס שלא מפחדן מהרסן וששמים לו רסן

נכון זה לא מציק לו. אני עדין בדעה שלי.

PinkHorse

New member
זה ממש לא קשור..

בלי קשר באל פעם יצאתי על לטיול עם ראשיית בית. חוצמזה שאני בטוחה שהרסנים שלכם מציקים לסוסים כי אתם דוחפים אותם לסוסים בכוח. סוס לא אמור לפחד מהרסן ובמיוחד שהרסן לא אמור להפריע לו

איזה ויכוחים מוזרים

את לא חושבת ככה?בכל אופן אם את רוכבת עליו ולא נותנת לו לעשות מה שהוא רוצה כמו לאכול מצידי הד רך זה נקרא לפי מה שכתבת או זה שהם סגורים ולא מחזירים אותם לטבע

עוד צ`חצ`ח...

תוריד את המים שלא יסריח עוד יותר חבל שיש אנשים שחושבים שכולם מסביבם מדברים שטיות אם יש לך הערה תעיר בצורה מנומסת יותר צ`חצ`ח

ה צ י ף

New member
אתה יכול לעלות תמונה של הסוס

שלך שאתה רוכב אליו? או שאתה רוכב על כל סוס....

popi199

New member
אם הסוס שלך

מפחד מהמתג (כי רסן זה לכלבים...) זה אומר או שהמתג לא מתאים לו או שהידיים שלך נותנות לו מכות סתם בלי טעם ובלי ריח, אז בעצם הוא לא מפחד מהמתג הוא מפחד מהידיים של הרוכב שלו. לא יודעת מה איתך אבל לסוס שלי אין בעיה עם המתג.

יש בעיות בהבנת הנקרא?

אולי לסוס שלך אין בעיה אבל יש בהבנת הנקרא וגם בקריאה לא כתבתי שהסוסים של י מפחדים כתבתי שאם שמים לסוסים רסן ואומרים להם איך ללכת זה במובן מסוים הצקה כמו שאם היו עושים לך את זה ולפני שאת מספרת לי איך אני מטפל בסוסים ואיך הם מתיחסים אלי כדי שתלמדי כמה דברים

popi199

New member
יש לך מה ללמד אותי???

המתג לא מציק לסוסים אם משתמשים בו נכון. ואתה לא יכול להשוות סוס לבן אדם ("אם היו עושים לך את זה") ברור שאם היו מכניסים לי מתג לפה שמיועד לסוסים זה היה מציק לי. שכל... ונכון שאני לא יודעת איך בדיוק אתה מטפל בסוסים שלך אבל אתה יודע מה? אני יכולה לנחש.

בעיות בהבנת הנקרא כבר אמרנו?

חבל שבמקום ללמוד דברים על סוסים בפורום הזה אני צריך להסביר מה כתבתי כאשר זה כתוב מפורש בחייך תפיסקי לכתוב תגובות בלי קשר לא כתבתי שאם ישימו לך מתג אז... כתבתי שאם היו אומרים לך מה לעשות זה היה מציק לך ואין לך מה להפגע שיש לך מה ללמוד גם אני למדתי ממך שאומרים מתג...ואני יודע שאם לא היינו מבזבזים זמן בויכוחי סרק היית מלמדת עוד דברים

fliperit

New member
כן

אני אפפעם כמעט לא עוצרת את הסוס שלי מהמושכות...הוא רץ את המעגלים ואת הקוים לפני העצירות בריינינג על חופש לגמרי..עוצר ומאט כאני רק מבקשת

KRUEGER

New member
לדעתי זה תלוי

גם בסוס וגם באילוף שלו... אם הוא סוס רגוע ואם/גם אילפו אותו כמו שצריך...אני לא חושבת שכדאי לסרס... אז פסדר...אתה לא תרכב איתו כשיש נקבות איתך...אבל אתה עדיין תוכל לרכוב איתו יחדים אם סוסים אחרי (מסורסים...) זו לפחות דעתי... ואני אישית התחלתי לרכוב עכשיו על סוס לא מסורס שבתהליך אילוף... ואם אני ארכב עליו כמו שצריך ולא אתן לו לעשות קונצים אז אחר כך הוא יהיה בסדר גמור בריכבה...

popi199

New member
אה. ואם הוא מכניס אותך בעצים

אז זו בעיה אפילו יותר רצינית... רוב הסוסים לא נכנסים בעצים להנאתם.

cowboy il

New member
כנראה מאוחר מדי .... ../images/Emo4.gif

גדעון... סוסים רצוי לסרס איך שיוצאים להם האשכים ...פחות או יותר בגיל שנה וחודשיים+ ... וזאת מהסיבה שכבר בגיל הזה וברגע שהאשכים יוצאים אז הסייח מתחיל להתנהג כמו מרביע בפוטנציה.... במידה והסוס/סייח הצליח לעלות על סוסה דורשת ...יהיה קשה עד בלתי אפשרי להשכיח ממנו את החוויה ...הווה אומר שגם אם תסרס סוס מרביע אתה לא בהכרח תשנה את ההתנהגות שלו ככזה...חוץ מלמנוע ממנו את האפשרות להכניס להיריון..

Hunny Bun

New member
מה פתאום

אני מכירה הרבה מאוד סוסים שסירסו בגיל שנתיים וחצי, שלוש וההשפעה היא אותה השפעה דרך אגב, אני גם מכירה סטליון שהיה מאוד אגרסיבי ומסוכן (שלא הרביע) וסירסו אותו בגיל 10 בערך ועכשיו רוכבים עליו ילדים בשיעורי בי"ס. הוא רגוע ובטוח כאילו סירסו אותו בגיל 3

למעלה