סירוס סוסים

ה צ י ף

New member
למה נראה לך שרוכבי טיולים לא יודעים

אך להחזיק סטליונים??? בונא עשיתם מאיתנו(רוכבי הטיולים)כאילו אנחנו כלום אז אני מבקש להתחיל להרגיע עם הקטע הזה ואני יסביר לכם כמה דברים טיולים=טיולים לא ווסטרן יש הרבה שמיתבלבלים טיולים=סיגנון רכיבה אחד פשוט טיולי=לא חאפריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אולי חלק אבל לא כולם אז אני מקווה שאתם מבינים ולזאת שרוצה לסרס תסוס תחכי תראי אך הסוס ברכיבה ועם הוא רגוע\הוא לא רגוע אבל לך יש ניסיון עזבי אותו ככה למה לסרס עם את מיסתדרת איתו כל סוס גם עם יסרסו אותו לא צפויייי אז סטליונים יותר אבל עם הוא איתך מגיל כזה אני לא חושב שהוא יעשה לך משהוא זאת דעתי בעינין

fliperit

New member
וזה גם סבל לסוס

כי אם הוא לא מרביע- הוא סתם מתגרה...וגם הוא יותר חצוף- והמאמן מתנהג בהתאם

Hunny Bun

New member
אז ככה

כמו שכבר אמרו, הסרוס (בהנחה ואין נסיבות חריגות) מתבצע בבית הלקוח ואורך בערך 20 דקות, בהרדמה מלאה. זה אינו תהליך מסובך ולאחריו נדרש שבוע התאוששות לסוס. סרוס רגיל עולה בסביבות ה-800₪ לדעתי, מומלץ מאוד לסרס כל סוס שאין לו עתיד כמרביע, בייחוד אם הוא מקומי. כך הסוס רגוע יותר, בטוח יותר לכל רוכב ולילדים וצורך תנאי אחזקה קלים יותר. לדוגמה, סוס מסורס יכול להיות משוחרר עם עוד סוסים ולעמוד באורווה פתוחה ליד כל סוס (גם נקבות) ובטיולים אפשר לצאת גם עם נקבות וללכת לידן בלי לפקוח עין ולהיות דרוכים כל הזמן אלא להנות מהטיול והחברה.

לפי דעתי אם אתה נהנה באמת מרכיבה

אל תסרס אותו אומנם הוא יותר שקט אבל כל הכח יורד לו ואם אתה רוכב טוב ומכיר אותו ומחנך (לי אין בעיה להרביץ לו אם הוא הכניס אותי בעץ)אז גם אם הוא יריח מאה סוסות מיוחמות הוא לא יזוז

fliperit

New member
הוא מוריד קצת

ממסת השרירים של הסוס... אבל אם הוא רוכב לכיף שלו- אז למה הוא צריך סטאליון? למה שלא יהיה לו סוס מסורס?

Hunny Bun

New member
קשה לי איתך היום

אני טוענת שצריך לסרס. אני לא מבינה את התגובות שלך אלי כי נראה שזה גם מה שאת טוענת. וסרוס מוריד נפח מהצוואר והלחיים, לא כח פיזי של הסוס. מסת שריר היא תוצאה של עבודה נכונה.

fliperit

New member
למה קשה?

מותר לי לחשוב מצד אחד שצריך סרס, ומצד שני לא להסכים איתך על מה שזה עושה לסוס, לא? זה ממש לא נכון...הסוס שלי שבועיים אחרי הסירוס נראה הרבה פחות "זכרי" מאשר לפני..ואני לא מתכוונת בהתנהגות- הוא היה פחות נפוח... (וזה לא בגלל שהפסקנו לעבוד איתו בשבועיים האלה. כמוהו הרבה מאוד סוסים שאני מכירה.

תעזבו אתכם מתאוריות

סוס מסורס מאבד את כל העוצמה שלו במיוחד בדהירות איך מישהוא יכול להתווכח על זה לא כדאי לסרס אני מסכים עם הרוכב מהלב וזה לא ענין להשמיץ עם אגו

הורסמאן

New member
חחחחחחחח

למי שעדיין לא שם לב, יש כאן מספר זוגות כינויים מאוד מעניינים. לירן והצ'יף פינוקי ופראלי ועכשיו זוג נוסף

הורסמן תרגיע ............

זה שלא התיחסתי אלייך בימים האחרונים לא מחייב שעם רדת הלחץ אצלי בעבודה לא אחזור ואתן לך יחס הולם לידעתך אני לא משתמש בשום כינוי אחר (אולי אתה משתמש כדי לחרחר גלי מלחמה שהרי כל כמה ימים יש כאן מישהו שמדבר בגנותך או תומך נלהב שלך באופן קיצוני ובתכיפות גודלה מדיי) אני יודע שקשה לך להאמין שיש אנשים שלא מתיחסים אלך באופן סדיר וקבוע אני אחד מהם פשוט אתה מייגע ומעכיר וחוזר על עצמך בתגובות הפרנויה שלך אז אנא לך חפש נעלמים פתור פרשיות רצח ואולי פתור סודוקו או בקיצור חפשששששששש את החברים שלך

הורסמאן

New member
אתה

שיבוט של פינוקי. עד כמה שהעבודה לא "איפשרה לך להתיחס אלי", מסתבר שהיא לא מונעת ממך לקרוא את הפורום. גם אתה לבטח מבין עכשיו שהעדרותו של פינוקי מהפורום נערכה במגביל להעדרותך שלך. צירוף מקרים? ממש לא, במיוחד כשמבאים בחשבון את כפילות התוכן בהודעות שלכם ואת התמיכה שאתם נותנים האחד לעצמו. ילד, אתה יכול להתחבר לצ'יף ולשחק איתו באותה רמה.

גילי 13

New member
הקשר הוא

שהוא בשוויץ ופראלי פה בארץ כותב בפורום... ככה שאין מצב שזה אותו בן אדם!

HaDaSoOsA

New member
גם שם יש מחשבים../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

חוצמזה הוא יכול להגיד שהוא ברוסיה ופראלי יכול להגיד שהוא בצרפת. אבל לכי תדעי אם זה נכון חחח זה מחשב את לא יכולה לדעת. דרך אגב אני לא אמרתי שאני מסכימה עם זה רק אמרתי לך משו הגיוני...

גילי 13

New member
נכון

נכון הוא יכול אבל אני לא חושבת שיש לו סיבה לשקר. חוץ מזה... למה שהוא יכנס משם משתמש אחר?? בשביל להגיד "נכון הוא צודק"?

למעלה