סירוס סוסים

הורסמאן

New member
מאותה הסיבה

שליאת ניכנסה בתור יחף בכייף. תביני דבר פשוט, בפורום הזה כותבים מספר מצומצם של אנשים. שלא כמו בפורומים אחרים סואנים, יש מעט מאוד כותבים חדשים שנרשמים ומתחילים לכתוב כאן. כאשר מופיע כותב חדש, הוא בדרך כלל נוהג לקרוא מעט ולכתוב שלום אני זה וזה, ואני כזה וכזה, הוא מנסה למצוא חן בעיני חברה חדשה שבה הוא מנסה להקלט. כאשר מופיע כותב חדש, שזה אך נרשם, ומיד מתחיל לחוות דיעה על הנעשה בפורום, או לוקח צד כזה או אחר, את יכולה להיות 80% בטוחה שהוא מתחזה. עם הזמן, כמו במקרה של פראלי, הוא גם עושה כמה טעויות שמסגירות אותו אפילו יותר.

גילי 13

New member
תראה

יכול להיות שאתה צודק. לא נראה לי שיש דרך להוכיח את זה אבל נראה לי שטותי להיכנס משם משתמש אחר בשביל להצדיק את עצמך. חוץ מזה שיכול להיות שמישהו נכנס וקרא את הדברים ששני הצדדים אמרו והתאים לו צד מסוים ואז הוא אמר שהוא יתחיל לכתוב בטובתו של אותו הצד

ה צ י ף

New member
תגיד לי למה נראה לך שמישהו

יכנס לפורום שתי שמות? כאילו מה אין לאנשים חיים מה אתה סטלן? אני זה אני והוא זה הוא אנחנו לא אותו אחד ולא אותו מישתמש ועם אני היתי הוא אז נראה ל ךשהינו מקללים אחד תשני שהוא רק ניכנס לפורום?

הורסמאן

New member
צ'יף

אחד כמוך זה דבר די נדיר, אני יודע שארץ במקומות מסויימים זה לא כל כך נדיר, אבל עדיין באופן כללי אין הרבה. אז שניים? באותו פורום שיש בו שלושה וחצי משתתפים? נכון תאורטית יכול להיות, אך מה הסיכויים?

ה צ י ף

New member
הא לך לדבר בעיברית יותר פשוטה?

אי אפשר להבין מה אתה אומר כל ההודעות שלך והתגובות שלך לא הבנתי כלום לפחות שאתה עונה לי דבר יותר פשוט ואני רק אחד ויש לי רק שם מישתמש אחד

הורסמאן

New member
ואני בכלל לא כותב כאן?

כי אני עוד יותר רחוק ממנו. טיפשונת זה אינטרנט. גם מהירח אפשר לכתוב כאן בקלות יתרה.

גילי 13

New member
הוא לא גר שם!

אתה כן... נגיד והוא נסע לטייל, או לבקר מישהו, למה שהוא יכנס לאינטרנט? אני לא הייתי נכנסת. אם הוא יהיה שם איזה חצי שנה אז באיזשהו שלב אני מניחה שהוא יכנס אבל אם לא אז אין סיבה שהוא יכנס.

הורסמאן

New member
יכנס, לא יכנס?

בכל בית מלון יש חיבור לאינטרנט. כמעט ואין היום בית ספר לרכיבה, חוות גידול, או חזיריה, שאין להם חיבור לרשת. האמת היא, שאם כבר, אז במיוחד כשנוסעים כדאי להתחבר. עם SKYPE טיפש מי שלא מתחבר. ברור שלא ניתן להוכיח כך או כך, אך מאחר שפינוקי ופראלי כותבים כל כך דומה, מאחר שפראלי נרשם והחל לכתוב כאן כאשר פינוקי הרגיש שהוא זקוק לתמיכה, מאחר שברור היה שפראלי אינו חדש לפורום כשהוא התחיל לכתוב כאן, מאחר ששניהם כותבים במגביל ושניהם נעדרים מהפורום במגביל, צריך להיות נאיבי כמוך בשביל לחשוב ששניהם אינם אותו הטמבל.

גילי 13

New member
אני לא נאיבית!

אני פשוט לא חושדת בכל בן אדם שאומר לי משהו ובודקת 20 פעמים אם הוא אמר את האמת או לא כי אני מאמינה לאנשים ואני סומכת על אנשים. כנראה שקרה לך משהו בילדות שגרם לך לא להאמין באנשים ועכשיו אתה מוציא את התיסכולי ילדות שלך בפורום הזה על אנשים מסויימים.

הורסמאן

New member
אכן קרה לי בילדות

התבגרתי. גם לך זה יקרה באיזשהו שלב. אגב אני ממש לא חושד בכל אחד שהוא משקר, רק בכאלה שמנסים.

ה צ י ף

New member
מה לירן והציף?

אני רק אחד ואני אלירן לא לירן ואני לא אותו אחד עם שתי כינויים באמתתתת

גילי 13

New member
אני

אני לא ממש מבינה בעניינים האלה אבל את אומרת שכדאי לסרס סוס כדי שיהיה רגוע ומצד שני אומרת שיש לו עדיין את אותה שמחת חיים ואותו אגו... את מנגדת את עצמך

fliperit

New member
לא נכון...

בעדר סוסים- המנהיג הוא הזכר סוס מסורס (שמסורס לפני שהוא הרביע) לא "יודע" שהוא זכר- ולא חושב שהוא שולט. זה לא אומר שהוא סוס עצוב או מושפל... (הפסיכולוגיה של הסוס שכתבתי פה קצת רדודה...אבל אין לי כוח לפרט)

גילי 13

New member
מה?!

מאז ומתמיד ידעתי שאצל סוסים הנקבה היא המנהיגה של העדר... זה לא ככה?

fliperit

New member
לא.

יש נקבות יותר דומיננטיות...אבל בעדר בד"כ יש זכר אחד מנהיג, וכמ נקבות בהיררכיה

דופניך

New member
וואי בטח הסוסים שלך מסכנים

אם הם חוטפים על טעויות שבטוח שלפחות בחלקן אתה אשם

למעלה