סיקרון קטנטן ....

H i L o N e T

New member
סופשבוע נחמד../images/Emo9.gif. ../images/Emo54.gif

אמפ, יעני לא היה משהו ממש מעניין.
- אמפ, אני וההוא שאני דלוקה עליו, התחלנו לצאת. - בת דודה שלי יוצאת עם אחד ממש חמוד שהיא דלוקה עליו. - אמ, שישי - ראיתי המון אנשים שרציתי לראות סך-הכל היה בסדר. - שבת - למרות שמחר יש מבחן בפיסיקה [ובכלל כנראה מתחילים בשעה השנייה
] שבת היה בסדר:). הייתי רק עם חבר שלי כל היום אבל היה יום נחמד. אמפ, וסופשבוע הכי מבאס בארץ? מי כמוני מכירה את ההרגשה, זה קורה לי הרבה... אני מצפה שיקרה משהו מעניין והכל יוצא כזה חרא...

sh53

New member
חזרתי עכשיו מקניות - לא-קניות

עם אחותי והיה מה זה כיף. אז מה בעצם כיף כל כך כשהולכים לקנות ולא קונים כלום? הלכנו לחפש לה פיאה של קליאופטרה, אז בהתחלה הלכנו לחנות באיזור התעשיה של פ"ת, זו החנות הראשונה שהלכנו, כמובן שלא קונים בחנות הראשונה שרואים, אלא משווים מחירים. אז שם ראינו את הפאה של קליאופטרה והיא פשוט מהממת, אבל כמובן שלא קונים - כי לא קונים ישר, אלא צריך להשוות מחירים. אוקיי זזים לכיוון החנות השניה - "יש את זה שם על המדף בשורה השניה", אז זזים לכיוון הזה, הכיוון הנכון, מחפשים, מחפשים, מחפשים ולא מוצאים. שואלים מוכרת שעמדה לידינו - איפה יש את הפאה של קליאופטרה? "היה ונגמר", אז הסתבר שהמוכר הראשון לא זכר או לא שם לב שהתחפושת הזאת נגמרה, אז יצאנו מהחנות הזאת והולכים לכיוון קניון פ"ת, הרי צריך להשוות מחירים ולא קונים ישר במקום הראשון שמוצאים את זה. אז נסענו מאיזור התעשיה לכיוון הקניון בפ"ת, בחנות אחת אין את זה, גם בחנות השניה אין את זה, בחנות השלישית מציעים לנו ללכת לקניון ר"ג (הלו הלו אמנם אנו ביום טיולים היום, אבל עד לכאן, לא להגזים בבקשה), אז יושבים לאכול ולשתות וחוזרים הביתה. בקיצור נהניתי, למרות שלא קנינו כלום, זה הזכיר לי נוסטלגיה של הילדות - שהיינו הולכים עם אמא שלי לעשות סקר שוק, לבדוק דברים, להשוות איכויות של דברים וכו'. היה כיף להזכר בזה

זאת התוצאה של השוואת מחירים.

בסוף לא יוצאים עם כלום.
אף פעם לא קרה לי כי אני לא עושה השוואת מחירים,אבל אם זה הכייף שלך,סחתיש עלייך...

enjoi butterfly

New member
גם אני עושה מין סקר מחירים...

לכול מיני דברים זה כיף... גם עם לא קונים!!....תנסו אנשים שושי צודקת ואני איתה זה מאוד כיף... לפעמים יוצא לקנות משהו אבל עצם הסקר זה כיף!!!.... למרוט שיש דברים שאין לי סבלנות...

HaMsTeR

New member
לי היה סוף שבוע מעולה../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif

לאורן ולי היה חצי שנה ביחד
והוא נתן לי פרחים
וראינו סרט.. ובשבת הלכנו לפיקניק עם המשפחה שלי (חשבתי שיהיה מעצבן, אבל היה נחמד.. וחם
) ובכלל, מכירים את זה שאתם מצפים יהיה די בסדר, לא משהו, ובסוף הכל הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממה שחושבים? ככה היה הסוף שבוע שלי. וזה היה נהדר.

מזל טוף לכם!!!../images/Emo23.gif

המון המון בהצלחה לכם!!!! אתם נשמעים באמת זוג חמוד לאללה...מאחלת לכם עוד הרבה שנים להיות ביחד! ממני, דרוש.

יפתח14

New member
סופ"ש מדהים!

ביום שישי בצהריים נסעתי באוטובוס מאורגן לעין יהב (שעה נסיעה מאילת). הייתה שם אליפות הארץ בהטסת טיסני רדיו. היה מדהים! טיסנים מדהימים, אנשים נחמדים, שמש טובה.... ממש ממש אחלה!

sh53

New member
ספר חוויות - הלכת עם החבר'ה?

ספר דברים שקשורים לנושא הפורום - חברויות
בטוחה שיש.

sh53

New member
../images/Emo49.gifכשלא מצפים לכלום הכי נהנים../images/Emo13.gif

למעלה