סיקרון קטנטן ....

סיקרון קטנטן ....

קרה לכם איי פעם שהיה לכם סוף שבוע הכי מבאס בארץ ???? הרי כולם יודעים שסוף שבוע נועד להיות בדרך כלל מהנה ומרגיע , כולם אוהבים לצאת לבלות עם החברים או עם המשפחה.. ומה קורה כאשר הסופה"ש הופך להיות סיוט??, ומיציאה מהנה שהייתה אמורה להיות לדיסקוטק, אתם מגלים שאתם נתקעים באוטו עם אדם שלא ממש הייתם שמחים להיות איתו אפילו תקועים באותו החדר.. (אוטו זה מקום יותר אינטימי מחדר) או לחלופין , במקום לצאת לאינשהו נתקעים בבית ואין מה לעשות כי מיציתם את האינטרנט ואין מה לראות ב T.V והמשפחה סתם מסתובבים בין הרגליים ולא ממש מעניין איתם ? ספרו כאן על הסוף שבוע שלכם , האם היה כיף או שכמוני רובכם התבאסתם ?! אגב, היום יום יפה , עשיתם משהו ? אתם מתכננים לעשות משהו ? אני כנראה הולכת לטייל עם ידיד שלי בפארק הירקון ,ולצלם כי אני מאוד אוהבת צילום..... ספרו חוויות מהסופה"ש , איך ביליתם , איפה הייתם , מה עשיתם , עם מי ?

As היחידה

New member
חרא של סוף שבוע..

היו לי המון בעיות.. אתמול היה סיוט! (כתבתי בבלוג מפורט למה) והיום הסיוט ממשיך!

As היחידה

New member
איזה בעיות קליטה?! אנחנו כבר

8 + שנים בארץ!!!! ממש לא! =\ תודה לך אבל אני מעדיפה לא לדבר על זה...

enjoi butterfly

New member
במילה אחת?! חרא....

היה אחלה עם החברים אבל .. טוב נו קקי... איך אצליך!?!?

נתי הגר

New member
הייתי עם יאיר המאפן הזה.....

כל פלוץ שעושים הוא מתבאס ל 5 שעות!!! יאללה אי אפשר לזרום איתך אחי !!! תפסיק ליהיות כמו ילד קטן שלקחו לו את הצעצוע מהיד ואם לא מחזירים לו תוך שניה הוא צועק כמו הזעקה של מרצדס... לא מבין אותך! אני חושב שממש היה כיף... כבר הרבה זמן לא חזרתי הביתה עייף מהכיף (לא עייף לישון) אני עייף מת אבל אין לי כח לישון! זה עייפות שאחרי הכיף! אני ממליץ להרבה אנשים להתחיל לעשות כיף... מאשר לחשוב ולנסות לפטור בעיות... פשוט תהנו קחו לעצמכם\ן זמן לכו למקום שאתם אוהבים ופשוט תאהבו את מה שאתם עושים עם מי שאתם עושים.... תהנו תשכחו מכל הבעיות ... ואל תדאגו הבעיות תמיד יחכו לכם שתחזרו הביתה ותחזרו לריאלטי... אז אוקצור אני לא מקבל תירוצים ואני לא שואל! אז פשוט צאו מחר מחרתיים תהנו אל תחשבו על מבחנים אל תחשבו על כלום ! בפעם ה 700 פשוט צאו תהנוווווווווווווווווווווווווו

enjoi butterfly

New member
סורי אחי...אבל...

שלא תבין לא נכון זה לא קשור אליך....אני חולה אליך ואתה יודע את זה.. והיה ל אחלה איתך גם אתמול וגם היום גבר.. ואני נהנתי להיות אליך... ומזה כיף הא??יף הא??? זונטוס הא?? כזה כיף!?!? סתם..

נתוש

שמע אחי (אחי?!?!?!?! ) אתה צודק, אני באמת בעד זה לשכיוצאים צריך לשכוח מהבעיות אבל , לא תמיד אפשר כי הן רודפות אותך ....

sh53

New member
אני ממנה אותך לדאוג ליאיר שלנו

ולדאוג שתמיד יהיה לו מצב רוח טוב

As היחידה

New member
../images/Emo7.gif

למה אתה לא רוצה לספר את זה למישהו? אולי מישהו יכול לעזור לך? אני רוצה לעזור לך! לא נעים לי לראות אותך ככה!

enjoi butterfly

New member
כי איי אפשר לעזור

וגם דיברתי על זה פעם... וזה לא עזר...אז אני צריך לחיות עם זה ככה..

As היחידה

New member
לא בא לך לספר? מי יודע.. אולי פעם

שניה זה ישתנה...
בכל מקרה אני מאוד מקווה שתרגיש טוב!!!!!!!!! לא מספיק אני עצובה אני מתבאסת עוד יותר בגלל שאתה עצוב..

enjoi butterfly

New member
דיברתי על זה ...

וחשבתי שיהיה טוב אבל זה לא קרה ואל תיהיה עצובה ביגללי...

cami y luly

New member
היה מעולה!!

הייתי עם אחותי והיה מאוד כיף!
ואני יודעת שיש לי סיכוי לקשר חדש בשבוע הקרוב....

למעלה