סיפרתי לאמא.

FireInsaid

New member
סיפרתי לאמא.

סיפרתי לאמא שלי היום שאני נמשכת גם לבנות. זה היה משו כזה: "אמא,את יכולה לבוא רגע?" "כן" "אני צריכה לספר לך משהו" "מה? קרה משהו?" ואז גימגמתי שעתיים ת'משפט "אני חושבת שאני.." ובסוף יצא לי "אני חושבת שאני נמשכת גם לבנות" ציפיתי למשהו נזעם,ל'דעת. היא אמרה שהיא חשבה שזה אולי זה. והיא אמרה משהו כמו ; "בסדר,זאת רק תקופה,את בגיל ההתבגרות,את מנסה דברים. חוץ מזה שתמשכי יותר לנורמה." המילה נורמה עצבנה אותי>< היא התחילה להגיד שאני "אכוון" את עצמי לבנים כי בנות זה קשה,ואין משפחה ככה ולחברה קשה לקבל,וזה עושה את החיים יותר קשים ממה שהם. ניסיתי להסביר שזה משהו שאי אפשר "לרצות או לא" היא לא בדיוק הקשיבה
בכלאופן, נתתי לה לקרוא באתר של תהל"ה,שד"א מעולה. אז לא יודעת. אני אתן לה זמן. או משהו כזה. אבל אני כ"כ שמחה שסיפרתי. ירדה לי אבן ענקית מהלב; כ"כ קשה היה להסתיר את זה מאמא.

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gifמזל טוב ילדה ../images/Emo13.gif

אני סיפרתי לאמא יום אחרי שהבנתי את זה על עצמי, ככה שאינלי מושג מזה להסתיר מאמא כזה דבר על עצמי. בכל אופן, תני לה זמן, היא תלמד להתרגל לעובדה.
[על הדרך, בדיקת חתימה
]

פיתiש

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד לך! גם אני עשיתי את אותו הדבר ואמא שלי אמרה את אותו הדבר! ות'אמת היא כימעט בכתה! אבל לא אפכת לי שהיא מדחיקה את זה אני יודעת מי אני וזה הדבר הכי חשוב בעולם! ואני מקווה שגם את יודעת..

יוו אני אוהב אותך!../images/Emo24.gif

מזל טוב, אני ממש שמח בשבילך. האתר של תהל"ה נהדר, גם ההורים שלי התעניינו בו (מיוזמתם!!). יש גם ספרים שהיא אולי תרצה לקרוא.. הפורום "הורים לגאים וגאות" גם שווה כניסה, ואם כבר פורומים - כתיבה וספרות גאה (621) שליטה
|פרסומתסמויה|.

FireInsaid

New member
ווי תודה לכולם! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יקח לה קצת זמן,אבל היא תתרגל
והוספתי אותך למסנג'ר עידו ^^

למעלה