סיפור

naty 1

New member
פיטר סינגר אמנם

משפטן ופילוסוף מבריק ואפי' משלנו, אך ככל הידוע לי הוא מדבר על עודים לבעלי חיים. על עצים עוד לא שמעתי. וספרו "שחרור בעלי החיים" הוא אכן התנ"ך בתחום. <לאוקיינוס תמיד אפשר לזרוק את ה-95% שהורסים את המוניטין של ה-5% הנותרים> פיטר סינגר

rigoletto111

New member
איך זה שתמיד היהודים יוצאים לך עם

כל הרעיונות המוטרפים האלה? כמו רעיון "העם הנבחר", או קומוניזם, או זכויות שוות לבעלי חיים?

naty 1

New member
מתוך השלוש

דפקא רק הראשון מוטרף. ושכחת את הרעיונות המוטרפים באמת של פרויד בתחום הנפש, ושל איינשטיין בתחום הפיזיקה. ככה שגם הראשון לא לגמרי מוטרף, זה פשוט מיעוט נרדף שהיה רגיל לעסוק בפלפולים, ושמרגיש חייב להוכיח את עצמו גם אם מדובר בפלפולים מופרכים במיוחד כמו תשוקת העובר ועיקום הזמן / חומר. אבל מה שיפה בתעוזה זה שאתה מגלה דברים יפים על הדרך.

rigoletto111

New member
רעיונות שמתו בגללם מיליוני אנשים

גורמים לי לרתיעה. אני מקווה שהעתיד לא צופן לנו קרבות רחוב עקובים מדם בין צמחונים לאוכלי בשר... או פיגועי איכות בסטקיות...

לא ברור לי

למה לא היה לילד כח לטפס ופתאום כשהציע לו העץ לקטוף את פירותיו הוא כן טיפס, אז היה לו כח לטפס או לא?

naty 1

New member
העץ הנדיב

של סילברסטיין. זכרונות ילדות מתקתקים.. אבל מה זה שווה בלי האיורים המדהימים?! (ואולי מישו גם ימצא איפה הזאב שטבל ידיו בקמח וחיקה את אמא כבשה והטלה שמתחבא מתחת לשעון?!) מצגת + (שאלון של סטודנטית לחינוך ליוצב"ש ולילד)

naty 1

New member
אוקיי

בבית ספר פסגות זה יותר קל (לא צריך לחפש חגים ואחורי זה טו בשבט, כשאנחנו בעצם כבר אחרי פורים) וגם אין שאלון. מיוחד בשבילך

מתלבט13

New member
יפה

ועצוב. לא יודע למה אבל בא לי לבכות כשאני קורא את זה.

לא

איפה יש פה "יצירה חדשה ויפה"? כשאתה נותן מעצמך עד כלות, עד שלא נשאר כלום מעצמך, עד שלא נשאר לך כבר מה לתת, זאת לא "יצירה".

את מדברת כמו אימא שלי

זה מה שהיא תמיד אומרת על הסיפור הזה. לכן היא אומרת שזו תפיסה לא יהודית, כי ביהדות אתה לא אמור לתת מעצמך עד הסוף.

Le Fay

New member
ואת לא יודעת למה? ../images/Emo5.gif נערה, מישי פה

צריכה עזרה.

למעלה