סיפור

bigm2

New member
סיפור

הדף ריק. הוא עבד כבר חודשים (שנים, אבל מי סופר) על הסיפור הגדול שלו, סיפור חייו, אבל הדף עדיין ריק. החדר היה מלא בשטויות זרוקות על הרצפה, ורק מיטת יחיד הראתה איזשהו סימן לכך שזה חדר שינה.בין כל הדפים המבולגנים, נחו על השידה כל כתביו של ג`ון קמינסקי, לדעת רבים הסופר הטוב ביותר שאי פעם החזיק עט. "אני רוצה לכתוב כמוהו", הוא אמר, "אני רוצה לכתוב כמו ג`ון קמינסקי לפני 10 שנים". קמינסקי נעלם לפני כמה שנים ומאז כל הנסיונות למצוא אותו נתקעו במבוי סתום. כנראה שזה נכון, כל הגדולים באמת נעלמים בסוף. הוא כבר לא יצליח לכתוב היום. הוא לבש את מעיל הגשם הארוך ויצא החוצה. הוא לא הרגיש צורך להתקלח למרות שידע שהוא מסריח מאלכוהול. לעזאזל, הוא אהב את הריח הזה. השלג היכה בו ברקע שפתח את הדלת. הרחובות של ברוקלין אף פעם לא היו נחמדים אליו. הוא הלך ברגל שתי רחובות אל הבר הקבוע שלו. הוא הגיע לפה לפני שנים אחרי ששמע שזה מין מקום מפגש לאומנים צעירים. הוא הגיע לחפש השראה, ונשאר בשביל הטקילות. הוא נכנס פנימה וזרק "היי" מהיר אל הברמנית. כולם כבר הכירו אותו שם ותמיד שמרו לו את הכיסא מאחורה, ליד תיבת התקליטים שלא עבדה כדי שיוכל לראות טלוויזיה ללא הפרעה. הוא ישב בכיסא שלו והמלצר הגיע עם כוס טקילה לפני שבכלל שאל אותו אם הוא רוצה משו. הוא היה בכוס הטקילה השלישית כשהיא נכנסה. שיער אדום בוער, חצאית קצרה ומחשוף שלא השאיר הרבה מקום לדמיון. הוא ישבה על הבר והזמינה ג`ין זול. הוא לא הפסיק להסתכל עליה, שותה עוד טקילה וחושב כמה זמן עבר מאז שהיה עם אישה בפעם האחרונה. הוא ראה את הגרביונים המתוחים על ירכה. הוא רצה להיות צמוד אליה. הוא רצה להיות מסריח מסקס, לא מטקילה זולה. היא הסתובבה אליו ויצרה קשר עין. היא ציפתה שהוא יסיט את מבטו, אך הוא פשוט הביט בה בחזרה. לא היה לו אומץ אפילו לדבר איתה. פאתטי. הוא כבר לא יכתוב את סיפור חייו. הוא לא יכתוב את הסיפור הגדול האישי שלו. הוא כבר לא יכתוב כמו ג`ון קמינסקי לפני 10 שנים. לעזאזל עם הכל. הוא קם אל הבחורה, הושיט לה יד והציג את עצמו: "היי...אני ג`ון קמינסקי".

love lev

New member
לדעתי אתה יכול פשוט לכתוב איך שאתה

מבין ולהוסיף - אני הייתי כותב את הסיפור הזה כך. אני לא חושבת שזאת גניבה או משהו. מעין עיבוד.

NAVVAN1

New member
סיפור שכתב אדם שייך לו, אסור לשנות

אם יבקש שאשנה בכדי להראות לו דרך אשר לדעתי תשפר, אעשה זאת בשמחה. , והוא יחליט באם לקבל או לדחות שנוי. הסיפור ישאר רק שלו, גם אם יחליט לקבל את השנוי אם כתב כאן ,לא בכדי לנסות לשנות, רק לקבל תגובות - זכותו, ואני לא אשנה על דעת עצמי. אני את הרעיונות שלי, סיפורים שלי לא הייתי רוצה שישנו בלי לבקש את רשותי. וגם לאחר קבלת הארות, עצות, גירסה סופית תהיה שלי,ושלי להחליט בלבד על ההתחלה האמצע והסוף. מחשבה שלך שזה רק עיבוד - מאוד לא אוהב,

love lev

New member
ברור שלא..... חשבתי שכוונתך היתה

פשוט לבנות את הסיפור אחרת, יותר מרתק יותר תמציתי אולי. מובן שאין לשנות את הסיפור בשום אופן. גם לא סיפור שלא ידוע מקורו.

bigm2

New member
כמובן

וכולם מוזמנים גם להגיב על הסיפור עצמו

NAVVAN1

New member
נסיון קטן, בתודה שהסכמת,

הדף ריק. שנים הוא עובד על הסיפור הגדול שלו, סיפור חייו, אבל הדף עדיין ריק. החדר מלא בשטויות זרוקות על הרצפה, ורק מיטת יחיד מראה עדות שישנו שם(שיניתי קצת לדוגמא של סגנון,לא אמשיך ...).בין כל הדפים המבולגנים, נחו על השידה כל כתביו של ג`ון קמינסקי, לדעת רבים הסופר הטוב ביותר שאי פעם החזיק עט. (כאן ביצירת אפשרות שהוא הסופר הנעלם מגיע השנוי הגדול) ". קמינסקי נעלם לפני כמה שנים ומאז כל הנסיונות למצוא אותו נתקעו במבוי סתום. הוא כבר לא יצליח לכתוב היום. הוא לבש את מעיל הגשם הארוך ויצא החוצה. הוא לא הרגיש צורך להתקלח למרות שידע שהוא מסריח מאלכוהול. לעזאזל, הוא אהב את הריח הזה. השלג היכה בו ברקע שפתח את הדלת. הרחובות של ברוקלין אף פעם לא היו נחמדים אליו. הוא הלך ברגל שתי רחובות אל הבר הקבוע שלו. הוא הגיע לפה לפני שנים אחרי ששמע שזה מין מקום מפגש לאומנים צעירים. הוא הגיע לחפש השראה, ונשאר בשביל הטקילות. הוא נכנס פנימה וזרק "היי" מהיר אל הברמנית. כולם כבר הכירו אותו שם ותמיד שמרו לו את הכיסא מאחורה, ליד תיבת התקליטים שלא עבדה כדי שיוכל לראות טלוויזיה ללא הפרעה. הוא ישב בכיסא שלו והמלצר הגיע עם כוס טקילה לפני שבכלל שאל אותו אם הוא רוצה משו. הוא היה בכוס הטקילה השלישית כשהיא נכנסה. שיער אדום בוער, חצאית קצרה ומחשוף שלא השאיר הרבה מקום לדמיון. הוא ישבה על הבר והזמינה ג`ין זול. הוא לא הפסיק להסתכל עליה, שותה עוד טקילה וחושב כמה זמן עבר מאז שהיה עם אישה בפעם האחרונה. הוא ראה את הגרביונים המתוחים על ירכה. הוא רצה להיות צמוד אליה. הוא רצה להיות מסריח מסקס, לא מטקילה זולה. היא הסתובבה אליו ויצרה קשר עין. היא ציפתה שהוא יסיט את מבטו, אך הוא פשוט הביט בה בחזרה. לא היה לו אומץ אפילו לדבר איתה. פאתטי. הוא כבר לא יכתוב את סיפור חייו. הוא לא יכתוב את הסיפור הגדול האישי שלו. הוא כבר לא יכתוב כמו ג`ון קמינסקי לפני 10 שנים. לעזאזל עם הכל. הוא קם אל הבחורה, הושיט לה יד והציג את עצמו: "היי...אני ג`ון קמינסקי". הסיפור, לדעתי, קיבל סוויץ', רובד של מיסתורין, תהייה אולי הוא הסופר אולי הוא רואה הצלחה שלו ככישלון אולי התחלה חדשה לדעתי יותר מעניין, מה דעתך? לגבי סגנון, הייתי חותך יותר, מסגנן כל פריטים, לעשות הרגשת תסכול יותר גדולה. שכל מילה תקבל יותר משקל לדוגמא: הדף ריק. שנים של עבודה על סיפור חייו, והדף עדיין ריק, רק מיטה עדות שישנו שם, כלי מיטה ממורטטים, סתורים,,,, גיבוב של ריקנות,מראה מטונפת בין שאר דברים זרוקים על הרצפה משקפת לו ריקנות חיו. הייתי מוסיף רעש טיפות מברז על ערימת כלים מלוכלכת בכיור סדוק, בכדי ליצור הרגשה של מוזנחות, וחדר קטן שבו גם נמצא המטבח. כל סצינה, תנסה לדמיין לך, תסתכל כאילו אתה שם, תתאר לך לפי הרגשה של אווירה שאת רוצה ליצור, ותקבל מימד ,עומק של תיאור שאתה שואף להגיע אליו. הלכת על סיפור קצר של שתי סצינות (אם תכתוב כאן, תהליך התקדמות, נשמח לעזור לך .) בהצלחה

bigm2

New member
אהבתי

במיוחד את הקטע האחרון של הברז המטפטף וכל זה...

למעלה