סיפור מרגש

soelistit

New member
זוהי

התכחשות בוטה !!! אינך יכול להתעלם מקומפלימנטים ומקריאות נרגשות והבעות התפעלות בלתי מרוסנות שהטוקבקים הוצפו בהם עת סגרת חלון הוספת הודעה ..... אנשים עמלו, טרחו, הזיעו, הזיזו ממש אצבעות לתועלת העניין - ואתה מתייחס לכך בשאט נפש, בנונשלנטיות??? טוף - לא לוקחת על'צמי לייצג עלבונות של אחרים.... בכלל - נירלי גלשנו... כאילו - דובר על עדכונים לוהטים וכאלה.... אבל תכלס - בטוחה שיהא זה מרגש עבורם, ובאמת חוויה מרטיטה, שכרון חושים ועונג עילאי ואמיתי... מאחלת להם שישכילו לשמר את זה מעבר לזמן קצוב שלאחריו פג תוקף הקסם - תוצר של עומסים כאלה ואחרים... וש- וואלה - שפשוט יהיה להם הכי סבבה שבעולם!!!!!

בתש1

New member
מרגש עד דמעות..

אני בעד שתעשה לו שיעור או שניים..זה יכול לשדרג לו את הפעם הראשונה..וחוץ מזה ישך נסיון לא?

הטבע יעשה את שלו

אף אחד לא לימד את החתול לחפור לפני שהוא מחרבן אל דאגה, הוא יחפור כמו שצריך לפני שהוא קודח.

בכיתי ביחד אתך

כמדומני, היום שבו תבכה שוב יהיה לא ביום שהצאצא הראשון יוולד, לא ביום שהוא ילך לכתה א', לא ביום שהוא ילך לאורטודנט, אלא בו ביום שבנך יתחיל לזיין.

כי כאב לך זה לא חכמה

יש אנשים שלא כואב להם לזיין, והם עושים את זה ללא הפסקה, אממה, אין להם זין, יש להם פה.

וואוו גם אני עדיין בתולה ויש לי

ציצים. מה את סחה? הייתי בטוח שהיית נשואה לאיזה חסיד ברסלב! איך זה שלא התחתנת? מה לא חיתנו אותך? אין אצלכם שידוך?

בתש1

New member
הייתי בת 18..ואצלנו שומעים רק ב20

וחוץ מזה אני רוסיה..כך שהקשר לחסידים רחוק..

הא?? זה אמיתי??

השיר "אנא בכוח" שמתנגן לי ברקע, מתחיל להשמע מסונכרן לקורה כאן.

בתש1

New member
יאללה יאללה צא מזה..

עוד רגע אנשים יחשבו שהיה כאן משהו...

למעלה