סיפור מרגש

לידיעתך יש לי זיונים

אם האדם שמכיר אותי הכי טוב בעולם, הוא יודע מה, מתי ואיך אני אוהב את זה.

Le Fay

New member
תנוח דעתך. לא צפיתי בחרא הרגשני הזה

ואין בכוונתי לצפות בו בעתיד (למען התר ספק: התכוונתי ל"טיטניק". לאחיך מזל טוב. לצדיקה אני מאחלת שהוא יודע משו על סקס. או לפחות מוכן ללמוד).

Le Fay

New member
פחחח. לקלוע לסל הוא יודע?

לזה, מותק, צריך כישורים מוטוריים; דברים שלוחשים באוזן לא תחליף לכלום. את ה"פחחח" אתה מוזמן בחום להדביק גם ללעצום עינים ולתת לו לשלוט, לעשות בך כרצונו, את סומכת עליו לגמרי ומאבדת מודעות. פעמיים. ואם העזת לשים את זה באותו פוסט עם השם של הנחנח דיקפריו, גם פעם שלישית.

תקשיבי

ותקשיבי טוב מכשפופה ששמה לי תמונות פדופיליה שתכף יעלים אחד הכחולים חסרי חוש ההומור.. לאחר שהוא יעתיק את זה למחשב שלו וישים את זה בDESKTOP כפי שאני עשיתי. את ה"פחחח" שלך את מוזמנת להצמיד למטאטא שלך. כי כישורים מוטוריים לא שווים לתחת, אם התחת מכווץ מפחד. אם זיינת 264 גברים ו132 נשים בחייך והנגיעות בעמוד השידרה, הלחישות באוזן והמסז' בכפות רגליים כבר לא עושה לך את זה... אלא רק איבר של גמל מוברג לכוכב פורנו שמפמפם עד הבוקר בלי הפסקה כשהזין שלו ממשיך לעמוד כמו קנה של טנק ואת תולה עליו מגבות רטובות תוך שהוא מעשן את הסיגריה העשירית שלו ומספר לך בדיחות כיתה א. אני מצטער. לא לכולם, לא לכולן, יש את הנסיון שלך וחלק מאיתנו זקוקים לקצת יותר מ"כישורים מוטוריים" כדי להיפתח לפרטנר בפעם הראשונה. כמובן שבהמשך הקשר, הכישורים המוטוריים נדרשים ועוד איך נדרשים. אחי מעולם לא נגע בבחורה וכלתו גם. בהתחלה הסקס יהיה אולי גרוע, אבל התחושה הראשונית... כל נגיעה, כל ליטוף יעבירו בה ובו צמרמורות שגם כושי צולע על רגל שלישית לא יצליח לעשות לך. עם הזמן הוא ילמד להשתפר... הוא חרוץ, הוא ילמד. אגב, לי... בכלל יש קטן והכישורים המוטוריים שלי חלודים עקב תקופת יובש, לא אפמפם עד הבוקר כי אני גומר ומתעייף וגם כי לא בא לי. אז באמת...אני מצטער, בינינו זה לא יילך. זה אני.

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif זה לא אתה. זו אני

והפרטנרים שלי לא מעשנים. היה אחד שכן, הפסיק. יא מלעון, מדברים איתך על מוטוריקה עדינה, מה קפצת לזין, טנק ומגבת? לפמפם זה ממשאבות, ולתחת יותר טוב שאפילו לא תתקרב עם הגישה הזאת. כדור, מכיר? יודע שיש אנשים שיודעים כמה לחץ להפעיל, באיזו זווית, בדיוק מתי ואיך לשחרר שיחליק באלגנטיות לחישוק? אז תתאמן קודם ליד הסל, אחר כך תתרחק בהדרגה; אם לא שומדבר אחר לפחות כדורסל תלמד מזה. נ.ב. איזו פדופיליה בראש'ך? הם מאותו הגן, זה בהסכמה וגם אם הראשן שנתפס לה ברשת יברח, זה לא ב"שו של אפחד חוץ משלושתם.

אנילה1

New member
אם הכלה של אחיך היא מהזן החסוד

ומאוד חזקה בדת, היא לא תרשה לעצמה להנות. כך שאחיך יעשה גומר והולך. אז היכן ההנאה? בנות חסודות אפילו שהן נהנות מהמצווה לא תראנה את זה כדי שלא תחשבנה מופקרות בעיני הבעל. הוא יחשוד מהיכן למדה את כל הטריקים, אפילו שהיא פשוט ממציאה, כי יש לה את זה טיבעית. אבל כבר אמרנו שיהדות היא לא דת טיבעית.. על תבנה פאנטזיות על אחיך, הרי במילא לא יספר לך פרטים. את התוצאה תראה כעבור 9 חודשים בצורת צאצא חמוד, ראשון מיני רבים.

Le Fay

New member
המילים? כן, זה פוטושופ.

רק אם רואים בועה יוצאת מהפה וזה כתוב בפנים - אז זה לא.

למעלה