סיפור מרגש

סיפור מרגש

הרתיחו קומקום, הכינו את המאפרות, העבירו את הפלאפונים לרטט ואת ה'נא לא להפריע' למקום. כי אני עומד להכנס אל תוך ליבכם ולעשות בו כבליבי, לפרוט על נימיכם כבנימי, להפוך את הקישקע שלכם כמו סדין מכובס ולעשות אתכם לפחות לכמה דקות, לאנשים הכי טובים ודורשי טוב ביקום, ולקשוחים שביניכם אני עומד לגרד את קצה הגבול שבין בכי פרוע לבין הרגשת המחנק של הדמעות העומדות לצאת, הדילמה של... 'לבכות וזהו!' או 'לא! אני גבר! ויש פה אנשים'. כמו הקטע בטיטניק שרוז מחזיקה לג'ק את היד "ג'ק, ג'ק יש אוניה" וההוא ברקע צועק "יש כאן מישהו חי? חי? חי? .. מישהו שומע אותי? אותי?" והיא מנענעת לו את היד בכוח "ג'ק! הגיע אוניה, תתעורר, ג'ק!" אנחנו כבר יודעים שהוא מת, כי ראינו ת'סרט בגיל 15 אבל היא לא יודעת וממשיכה לנענע לו את היד "ג'ק! תתעורר ג'ק!" ושוב מראים לנו את כל הגופות הקפואות מסביב ושוב היא מנענעת לו את היד לקול החריקה של הקרש... ורק אז, לאחר דקות ארוכות ללא מוסיקה, מכניס ג'ימס קמרון בבת אחת את הפס קול העוצמתי של סלין דיאון. כל הלחץ שנאגר בגרון משתחרר בבת אחת ואתה פורץ בבכי מתוק ומבין שעשו לך עכשיו בית ספר. הבמאי המשופשף הזה יודע את העבודה ומשחק איתך כמו בובה על חוט. זה לא מפריע לך, אתה נסחף ואומר לעזאזל אני סומך עליו. כמו בסקס טוב בפעם הראשונה איתו, את חוששת להיפתח, אבל אז הוא מרגיע אותך עם משפט יפה, שולף מהשרוול כמה תרגילים נחמדים וגורם לך לשחרר את השרירים, להרפות את הגוף, לעצום עינים ולתת לו לשלוט, לעשות בך כרצונו, את סומכת עליו לגמרי ומאבדת מודעות. שאלות כמו.. הריח? השכנים? השיער? (או הזיפים?) נעלמות ואת שוקעת בגן עדן שהפרטנר החדש מעניק לך. את עפה. (ברוח הטיטניק) ובכן לסיפור. אני יודע שאתם ודאי חושבים שעבדתי עליכם ושאכתוב עכשיו משהו כמו.. רע לי, יצאתי בשאלה, הספר של שבתאי אחלה (והוא אחלה) אבל יש לי משהו ענק. אחי הקטן התארס! יו הו מזל טוב לאח שלי, מזל טוב לי. בשבת האחרונה הייתי אצל הורי והכרתי אותה לראשונה, חמודה, צדיקה, תעשה הכל בשבילו. אחי בעננים, לא מפסיק לדבר איתה, לא מפסיק לדבר עליה. ולי עומד משהו בלב שאני מוכרח לצעוק, אבל לא יצא לי עד עכשיו. אז שימו לב, אני עומד לצעוק את זה הרגע... אחת שתיים שלוש! !!! אחי הקטן עומד לזיין !!! יו הו נ.ב. בקשר לטיטניק, העומדים להאשימנו בספויילריזם, דומה הדבר שתאשימו את הרב בחיידר שגילה לכם שמשה רבינו מת בסוף התורה. בוקר צח.
 
למה לטעת בילד תקוות שווא.

הוא כבר השלים עם זה שזה לא יקרה לו ואפילו מצא תירוצים וסיבות כמו שהוא מעל הדברים האלה וכאלה.
 

Moon rise girl

New member
בהחלט מרגש

מזל טוב
אגב, אני בקטע הזה בטיטאניק נקרעתי מצחוק, אבל הי, זאת רק אני. (ומי שישבה לידי).
 

Moon rise girl

New member
לא, לא,

מה שקרה זה דבר כזה: בגלל שהכאב היה כל כך עמוק (ליאו הקפוא מת) - בכי רגיל לא יכול היה להביע את עומק הצער - מה שגרם לכך שהוא בא לידי ביטוי בצורה של צחוק מתגלגל לחרדתן של מעריצות העשרה המחוצ'קנות שמילאו את האולם בזמנו. אבל בכיתי בלב. טוב, לא. אבל בכיתי כשאבא של סימבה ואמא של במבי מתו, בחיי!
 
ומה עם דמבו?

בכלוב בקרקס כשמרחיקים את אמא שלו מהכלוב... רובוטית, המעריצות המחוצ'קנות היו אני והחברים שלי!
 

נראה לי

New member
דמבו זה הקטע!

פחדתי מזה כשהייתי קטנה.. ובכלל, בטיטניק לא הזלתי דמעות רק בקטע הזה. התייפחתי והשרתי מעליי חצי כנרת במשך כל הסרט.
 
כשזה מגיע לאחים,

זה יותר מוטרף מלחשוב על ההורים מזדיינים. אחי מזמן מגדל נסיכונת מהממת ואני מסרבת להאמין שהפצפונת המתוקה הזו היא תוצאה של איזשהו אקט שבמהלכו ניצבו אופקית עירומים אחי החסידי והקדוש אל מול רעייתו הצדקת.
 
תחת לפה

גם האחים שלך וגם האחיות שלך וגם הסבא והבתא שלך וגם הרבי הקדוש, כולם כולם דוחפים בתחת ואחר כך בפה. גועל נפש. (רק במקרה של הרבי, כי הוא המקבל) זין על האתר האיטי הזה.
 
שנזכה כולנו

לזיין. וכבר אמרו חזלינו: "הכל יודעים כלה למה נכנסה לחופה...". אז מזל-טוב לך ולכל המישפוחה, ואיך אפשר בלי המשפט הכי מעצבן שהומצא כנראה על ידי שונא רווקים מושבע: "בקרוב אצלך!". (וכאן הדודות הנודניקיות עונות בקול גדול אמן! אמן!!! למה אתה לא עונה אמן?????).
 
כמובן

שאתה אומר לסבתות את אותו משפט בלוויות וכמובן שכולם יקימו עלי קול זעקה שאני ממחזר בדיחות ממוחזרות.. ועל זה אשיב להם... אין כזה דבר מקוריות בעולם הזה. הכל מיחזור.. הכל מיחזור.
 

soelistit

New member
מרגש

סוחף עד דמעות, מעורר צמרמורות של התרגשות ממש, רעידות בכל הגוף, תחושה של היי עולה וגואה, זעה ניגרת, דריכות -
ואז הפאנץ'ליין - וואו !!! באמת חדרת לנו ללב.....
נא לשלוח עדכונים חמים מהשטח....
 

soelistit

New member
ככשרון

מובהק אשר זכה להכרה מיודעי עט ומביני דבר - הייתי מצפה לתאור שלא ישאיר מקום לדמיון.....
 
למעלה