סיפור לשבת

פנינה101

New member
ניר מה זאת אומרת תמיכה מההורים?

תמיכה כספית או נפשית? אם זה כלכלית גם עכשיו הם יכולים להמשיך לעזור3 ואם זה תמיכה רוחנית אז על אחת כמה וכמה אני בטוחה שתצליח...מה מונע מבעדך? החששות והפחדים מראים שאתה אדם רגיש אולי אתה רואה קצת אחרת את הדברים מאחרים אבל יש לך את כל הכלים להתמודד ואם דגנית על ידך...אז בטח היא תדע מה לומר. בהצלחה רבה פנינה

דגנית

New member
זהו, מחר מתחילים? איזה כייף..

ניר אתה יודע.. לקח לי די הרבה זמן להבין שאם להורים שלי יש את היכולת והרצון לעזור לי אני רק צריכה לפתוח את הלב ולקבל.. רציתי להיות עצמאית, ולעשות הכל לבד עד שהגעתי למקום בו הייתי העזרה שלהם בכל המישורים היתה הדבר שהזיז אותי קדימה.. אז אם יש להורים שלך את היכולת לעזור לך והם אכן רוצים לעזור לך.. קבל בשמחה.. תתחיל ללמוד, תראה איך אתה מסתגל לעצמאות החדשה למקום החדש.. חפש עבודה בשבילך.. רק בשבילך.. התחלה חדשה ממחר! בהצלחה בלימודים

דגנית

New member
התפספו לי מילים..

הגעתי למקום בו הייתי צריכה את העזרה שלהם והדחיפה שלהם.. על מנת להתחיל מחדש.. (אחרי הודו)

Rinor

New member
פנינה ודגנית היקרות

התמיכה מההורים היא תמיכה בעיקר כספית אך גם נפשית....לא, לא רוחנית. את הרוחניות שלי למדתי לבד, את ההסתכלות על היקום והעולם למדתי לבד עם חברי הטוב, לא לתפוס דברים כמובן מאליו ולדעת שהיקום מדבר אלינו במסרים קוסמיים למדתי לבד...רוחניות והורים שלי זה ממש לא ביחד. ההורים שלי שייכים לדור של עבודה קשה, לימודים, משפחה....לא הודו, לא תאיילנד, לא כלום....אני למדתי שהחיים הם אחרת, שהם רחבים ופתוחים יותר. העיניין הוא כזה: שיחקתי כדורסל בקבוצה בגיל 16, 17 והפסקתי מכיוון שהורי אמרו לי שעדיף יהיה להפסיק כי הלימודים חשובים יותר. אז הפסקתי, כי הם אמרו כך אך את אותם ציונים הייתי מוציא גם אם הייתי ממשיך לשחק כמו שאהבתי תמיד. לאחר מכן, חששתי משבירת מסגרת, מה זאת אומרת שלי לא יהיה תואר? לא מתקבל על הדעת, לימודים זה חובה! מי אמר? נכון שזה עוזר, נכון שזה פלוס גדול אבל אם זה לא לטעמי? חשבתי על כדורסל, תעודת מדריך ואח"כ מאמן והם תמכו בי ואמרו לי שאעשה מה שאני רוצה ומה שאני אוהב והם לא יגידו לי כלום....אבל אני יודע מה הם באמת היו חושבים, מה היו אומרים בניהם ומה הפרצופים שלהם היו אומרים ובנוסף, הרגשתי גם חשש לשבור את אותה מסגרת "קדושה" של לימודים, עבודה, משפחה.... לכן אני קצת חושש שאני לומד קרימינולוגיה ולא הולך לכדורסל כהמשך לאותו חשש (למרות שהם לא ממש רצו קרימינולוגיה אלא משהו יותר פרקטי בואו נגיד)... מצד אחר, אני מאמין ביקום ובקארמה, סיבה ותוצאה, לכן אם התקבלתי, כנראה כך היה צריך לקרות ואולי אני צריך להמשיך את הדרך הזו - תואר שני בקרימינולוגיה החל ממחר... כן, חושש, מתרגש, מקום חדש וגדול מאוד, אנשים חדשים לחלוטין, לא יודע לאן אלך בהפסקות ומה אעשה...מחר זה מתחיל וכמה שלא בא לי להתחיל....כי כל כך כיף לא לעשות כלום (או לשחק כדורסל)
ניר...

דגנית

New member
ניר.. התחלה חדשה.. מקום חדש..

אין ספק שזה מלחיץ.. תמצא את עצמך שם, תכיר אנשים חדשים תשלב את הכדורסל בעבודה עם הילדים, ואולי גם תמצא חברים שאוהבים כדורסל ותוכלו לשחק יחד.. אני מכירה את המסלול הזה שאתה מדבר עליו.. רק תכניס שם גם את הצבא.. להודו אפשר להגיע אחרי הלימודים.. מניסיון.. וגם את התעודה שאתה רוצה.. תוכל לעשות אחר כך.. בהצלחה..

Rinor

New member
אכן

את תעודת המדריך אולי אעשה אחרי התואר...נראה כבר...מי יודע לאן אגיע עד אז
הודו? אולי באמת ביום מין הימים... הילדים....לא אישרו את זה בסוף, לדעתי ממניעים פוליטיים שהם לא אומרים אבל אולי אצליח לשלב כדורסל במקום אחר... מה ככה דגנית? את שלמה עם עצמך? עם מסלול חייך כרגע? מעשייך?

דגנית

New member
הודו מדהימה..

אם היו שואלים אותי לפני כמה שנים אם אני רוצה להגיע להודו התגובה שלי היתה בסגנון של איכסססססססססססססס.. אבל הגעתי לשם.. ואהבתי כמעט כל רגע.. אם אני שלמה עם החיים.. לא ממש יודעת לענות על השאלה הזו לא ממש. מצד אחד מרגישה שאני מבזבזת את הזמן ואת החיים ומצד שני לא ממש יודעת איך או בא לי לאסוף כוח לשנות.. זורמת איתם.

Rinor

New member
גם אצלי ככה

הכוח שחסר... אני מתעצל לאסוף את עצמי ובאמת לעשות משהו. נכון שאני מתחיל תואר שני בקרימינולוגיה וזה נחשב לעשות משהו אבל אני מרגיש כאילו לא השגתי כלום בחיי, כאילו כלום מאז גיל 18 לא השתנה (מלבד צבא שהיה באמצע). אפילו לבילויים אני לא עושה משהו מיוחד ומטורף, ואני מזל טלה, אנחנו חדורי מוטבציה, הרפתקאות וטירוף.
תחושה כל כך של: "טוב עוד יום", נחמד והכל אבל אני מרגיש שאני פשוט לא מנצל את עצמי, פשוט עצלן... תזכירי לי במה את עוסקת כיום דגנית...ותחזרי להודו שוב? או נפאל? טיבט? מזרח רחוק?

דגנית

New member
טלה אממממממממממממממ

ראש בקיר
אני גם מזל טלה..
מאוד מאוד רוצה לחזור להודו ואין ספק שאגיע לשם מתישהו נפאל מדהימה.. מאוד רוצה להגיע לטיבט.. וקמבודיה, ובורמה ו........ כל מה שרק אפשר ממש רוצה לחזור למזרח. כיום אני עוסקת בכלום
צריכה לחפש עבודה חדשה.. כי העבודה בה אני עובדת לא מספקת לא נפשית וגם אין מספיק שעות עבודה.

Rinor

New member
אמרתי לך שאנו דומים

אז קודם כל שיהיה המון המון בהצלחה יקירתי... גם כלום זה נחמד, זה מה שאני עושה כשאני לא לומד...כלום...אולי זו גם הבעיה... אז את מכירה מזל טלה, לא מתפשרים, הכל או כלום, לכן גם החשש לכישלון, אבל עברנו על זה, מקווה שכולנו נפגש בסוף הדרך עם חיוכים ועם המדריכים הקוסמיים שלנו ונודה להם על שיעורי החיים... מה עוד תספרי דגנית? מאוד אשמח לשמוע עוד...

דגנית

New member
תודה ../images/Emo24.gif כלום זה לא ממש נחמד..

לא ממש מחבבת תקופות כאלו נכנסת לשגרה של סתם.. לא חושבת שאני חוששת מכישלון כי.. מה זה כישלון בעצם.. כישלון זה לבחור דרך לא נכונה, אבל זה חלק מהלימוד.. כך שזה לא כישלון.. אלא חוויה.. שמובילה הלאה בדרך.. לא חושבת שאני נכשלת במשהו אני רק חושבת שעדיין לא מצאתי את הכיוון הנכון.. ואולי לזה יש את כל החיים

Rinor

New member
מאחל לך המון הצלחה יקירתי...

הקשיבי ליקום, אני בטוח שאת עושה כך...

פנינה101

New member
אתם שניכם ניר ודגנית

תמצאו את הייעוד ניר תלך לכדורסל תמצא איכשהו זמן מה ההורים יגידו? מכירה את זה אבך תקשיב ללב שלך זה כזה כיף פתאום לעשות מה שאתה באמת אוהב זה כמו לשתות מים צוננים במדבר חם אל תוותר בהצלחה לשניכם

Rinor

New member
צופית...

אני אשמח להתחלק חצי חצי בלוטו, אולי היקום צופה לך זכיה? אז ככה לפחות גם אני אזכה בחצי...(נתמרן את היקום)
את מוזמנת להצטרף לשיחה ולהציע את התובנות שלך, אנחנו מאוד נשמח! יום טוב. ניר...

טוב.......

אני בגיל אחר ובמקום אחר מכם. לא צריכה לתכנן את החיים שלי. כבר למדתי ועבדתי והפסקתי. אבל באמת נראה לי שכדאי לעשות מה שאוהבים ולא לתכנן יותר מדי רחוק. שום דבר לא מובטח. ובקשר ללוטו. אף פעם לא מילאתי.....אולי באמת הגיע זמן.

Rinor

New member
אז מה שלומכם היום?

דגנית? צופית? מה שלומכם? חברי הפורום היקרים? יש חדשות? תחושות שונות? מחשבות? רגשות? יום טוב מלא אור ואהבה ניר...

למעלה