הסיפור שלך עדיין מפחיד אותי
כי חברה סיפרה לי לפני הרבה זמן משהו דומה שבגללו לא יכולתי לישון חודש...וזה די דומה: היא התאוררה איזה פעם וראתה דמות שחורה פשוט יושבת על המיטה של אחותה אבל אחותה לא שמה לב,כאילו שלא היה לה משקל אני חושבת...אז היא בדקה שהיא לא חולמת,וגילת שהיא באמת לא חולמת הלכה להורים<משהו בסגנון,זה היה לפני הרבה זמן> וכשהיא חזרה זה לא היה שם ועוד משהו דומה זה שהיא ראתה את הדמות מביטה במראה או משהו כזה...אלוהים,זה נראה מוזר אבל זה הפחיד אותי לחודש<למעשה אני מרגישה מוזר ברגע זה>כי ידעתי שהיא לא תשקר לי סתם כדי להרשים,לא היתה לה שום סיבה והיא גם לא סיפרה את זה לאחרים כדי להשוויץ...אחרי כמה זמן ראיתי על זה תוכנית בערוץ 8 החביב והתקבל אצלי הסבר צולע,עלוב, אבל סביר באיזשהו אופן...החוויה מתאפיינת בזה שהיא קוראת בזמן של יקיצה מחלום או התאוררות בלילה ותחושה של שיתוק וחוסר יכולת לעשות משהו אז אולי...תראו קרה לי הרבה פעמים שהתאוררתי אבל לא יכלולתי לזוז <כולל לפתוח את העיניים> זה יכול לקרות בגלל שבזמן שינה הגוף משותק .אבל לפעמים המוח מתאורר לפני זה ואז אתה נמצא במצב בין חלימה לערנות מלאה מה שיכול לגרום ל:את כל החלומות כאילו מתרחשים במישור האמיתי שלך כי את מרגישה עירנית ואת מודעת אבל את בעצם רואה דברים שלא קיימים...מפחיד,אבל יכול להסביר כמה דברים זהו,אני לא כותבת תשובות באורך כזה בד"כ אנא סלחו לי אנשים טובים אם זה קצת מאורפל -אור הצפון-