סיפור חיי

tallywood

New member
לגבי הגישה לחיים- לטומי

ראשית- היתה לך זכות לראות את פתחו של "חדר ההמתנה" כפי נהוג לקרוא בעולם התורני. עולם ההמתנה שבו נמצאות נשמות רבות שבאות לקבל אותך בשעת המוות. כמובן שברגע שיוצאים מהגוף, לא קיים המחסום שנקרא "עיניים" שלא מאפשרות לנו לראות מה קורה בעולמות עליונים. יש משפט בתורה שאומר "לא יראני אדם וחי- בחייהם אינם רואים אך במותם רואים". איזו זכות היתה לך להגיע להתעלות כזו. לראות מחזות שבעין גשמית בלתי אפשרי לראות. אני חושבת שלאור העובדה כי ראית שיש חיים לאחר המוות,העתיד הוא מה שצריך להדאיג אותך. אם חזרת בשליחות לעזור, תעזור ואם נתנו לך רשות לשנות את מעשיך, תלמד ותחקור ותנסה להבין למה דווקא אתה זכית להתעלות הזו ולא מישהו אחר כי אני בטוחה שישנם עוד מאות אם לא אלפי אנשים שהגיעו למצב של "מוות קליני" ולא זכו להיגע לאן שהגעת. אני ממליצה על הספר של של הרב זמיר כהן- "המהפך". ספר מדבים, קליל ונטול כפייה דתית אך בהחלט שופך אור על תופעות על טבעיות שמתרחשות בעולם ומקבלות חשיפה מרובה. גם אני חוויתי חוויה דומה אך לצערי אני מנועה מלדבר עליה מנסיבות ששמורות לי- אך אני ללא ספק מבינה ומכירה באופן אישי את מה שעברת.

עמיתית99

New member
מדהים!

יש הרבה עדויות על תופעות שנקראות near death experience . נראה לי שזה בדיוק מה שחווית. בכל העדויות האלו אנשים מספרים על המנהרה והאור, ורק בחלק קטן מספרים על "פגישות": חלקן עם אדם מסוים, חלקן עם דמויות "רוח" ואחרות, וחלקן עם כלב או חיה אחרת. בכולן יש תאור של ראיית הגוף "מלמעלה", כמו שתיארת שהנשמה עוזבת את הגוף. יש עדויות למצבים כאלה גם מפיהם של ילדים, שלא קראו או שמעו על זה מאחרים... לתופעה של ה"מנהרה" והאור יש הסברים רפואיים, שמבוססים על פעילות או חוסר פעילות של אנזימים שמופאשים במוח, ועל הירידה במתחים החשמליים שמועברים בין אזורי המוח. זה נושא מרתק בעיני... עמית ית

טוב בצעתי חיפוש קצר גוגל לגבי

התופעות בעת מוות קליני...כאשר קיים מצב של מוות קליני ,עלפון,או איבוד הכרה ישנה הפחתה באספקת דם למח. הריאות לעומת זאת מועשרות בחמצן ואז מופיעה התופעה של ראיית מנהרה.טייסים מדווחים על תופעה כזו בעת גילגול חד שמפעיל עליהם ככח G שלילי [?] לגבי הבזקים של אור: אצל כל אדם ישנם זרמים בעת מצוקה אותות הראייה אינם מגיעים למח ואז עשוי להופיע "אור לבן" הנוירונים במח נורים לכל עבר ללא כל כיוון מוגדר והם מפורשים כאור לבן.. באשר לדמיות...כשאנו חולמים המח מסוגל ליצור דימויים גם בעת מוות קליני המח מסוגל ליצור דימויים [כמו בחלום] ולגבי תחושת ריחוף חוץ גופי.....מדענים מסבירים זאת כיכולת של המח לדמיין וליצור מראות גם בעת מוות קליני שדומים למציאות.... על קצה המזלג כאמור יש מספר אמאמרים על התופעות הגוגול....תנסו תחת כותרת של" מנהרת זמן בעת מוות קליני"

טומי32

New member
ערדניקית היקרה...

מוות קליני זה לא "עלפון,או איבוד הכרה" מוות קליני זהו מצב בו אין נשימה והלב לא דופק, אלה מפרפר בקצב של מאות פעימות לדקה. השוק החשמלי יכול להחזיר את הדופק הנורמלי של 60-80פעימות לדקה, אבל ישנם מקרים שהפירפור נמשך ונמשך....כמו אצלי למשל. זכורה לי היטב החייאה שנטלתי בה חלק שפעולות החייאה נמשכו שעתיים וחצי. כן כן ממש לא יאומן, אבל המקרה הייתה אשה צעירה, והמשכנו בהחייאה עד לסיום המוצלח. זוכר שהזעקנו למקום גם אמבולנס, כי החמצן בניידת הלך ואזל. המקרה היה ברמת אביב...זכור לי אפילו באיזה רחוב.

אכן פעולת החייאה יכולה להימשך זמן ארוך

עד אשר מייצבים את הסימנים החיוניים אבל במידה והחולה לא נושם מידת הנזק למוח יכולה להתגלות רק בהמשך כמובן עם החולה לא נשם ספונטאני ....או לא הונשם...כנראה אצלך הצליחו לייצב את המצב הנשימתי אבל את קצב הלב לא ולכן זה לקח זמ רב...

טומי הנה החוויה שלי

כמו שהמדעים לא תמיד יודעים להסביר למה הפרייה לא מתרחשת יש דברים שצריך לחוות אותם אני לצערי חוותי את זה פעמים אחרי הרדמה של הניתוח להוצאת ביופסיה מבית החזה אני יכולה לתאר לך מה קרה בהשתאוששות ואיך הם צעקו תנשמי והכניסו צינורית לקנה לפתוח דרכי נשימה כי אני הייתי מחוץ לגוף וראיתי אותם עובדים על הגוף שלי פעם שניה שנים אחרי זה הרגשתי לא טוב ונכנסתי למיטה בלילה, ואז שעצמתי עיניים היתה הקלה ועפתי לשמים עם 2 מלאכים היו תומכים בידיים שלי הפרוסות לצדדים ,הכל היה חשוך ורק מסביב שתי דלתות ענ קיות של אור , אור מיוחד ובוהק הבנתי שאני עולה לשמים .דברתי עם הבורא, בקשתי עוד קצת זמן עלי אדמות , לסיים משהו שלא סגור ואז הרגשתי בום בחזה וכמו נשיקה , שפתחתי את עיניי וחשבתי להתקשר לשח"ל בסוף ויתרתי ואחר כך היו לי חולשה קשה וקשיי נשימה זה היה אור ליום חמישי , שבוע אחרי זה הרגשתי לא טוב ביום שני לקחו אותי משח"ל ונתנו לי משהו מתחת ללשון שעזר לי וככה גם בדרך שחשתי גרוע , הם הדליקו סירנה וטסו לבית החולים , בבית החולים שוב שמו חומר מתחת ללשון ועשו לי רייקי ומרחוק בהילינג עד שהעלו אותי למחלקה הוציאו לי את החשק להשאר שם , באותו ערב החליפו לי 5 מוניטורים , המוניטור היה מצפצף והם אמר הוא מקולקל ואני כל הזמן שמתי שמן סיני על הלשון , לא ידעתי שיש לו אפקט לנשימה למחרת שוחררתץי עם כאבים נוראיים ואמרו תעשי בדיקות יום רביעי אמי נסעה לכותל התפללה עבורי במערות הכותל, ושמה פתק ביםן האבנים ביום חמישי הלכתי לקופת חולים בצום לבדיקות דם , שוב אבדתי את ההכרה ושוב הזעיקו נט"ן ופינו אותי לבית חולים והפעם אושפזתי לתקופת זמן ארוכה יותר והבדיקות העידו שעברתי התקף לה , ביום ששי בערב אחרי הקידוש פניתי לבורא הזכרתי את ההסכם שערכנו , ואמרתי שכמו שהביא אצת הצרה שיקח אותה כי ככה לא אוכל לעזור לאף אחד וכמו שהכניס אותי לצרה שיוצתיא אותי , לפתע חום רב עבד באיזור של הלב , נעשה לי נס חנוכה הכל הסתדר ביום ראשון שבדקו, לא נשאר זכר להתקף הלב שעברתי, אז לא רצו לעשות צינתור פחדו לבקע את כלי הדם לגרום לשטף דם הנזקים בגוף משכתי עד הצינתור השנה 7 שנים אחרי זה, זה היה נס חנוכה הפרטי שלי .

טומי32

New member
סיפורים מסמרי שיער ../images/Emo9.gif

העיקר שבסופו של יום את איתנו כאן.

עבורי זה פשוןט כי אני מאמינה

ומאמינה שיש סיבה שאני עדיין בעולם הזה ,מאמינה שלכל אחד יש את היעוד שלו ובמהלך הבדיקות שלי כיום , אני מוצאת את עצמי עוזרת לכל מיני אנשים אז אולי יש סיבה שאני מצויה בבדיקות הללו ,להיות השליחה של הבורא

תמיד האמנתי

לא חזרתי בשתובה כי אף פעם לא שאלתי שאלות פשוט אמונה תמימה בחרתי לחיות פשוט בלי לשאול שאלות לקבל את הכל באהבה וזה עובד יפה מאד וגם שקשה מרמיה עיניים למעלה ומבקשת ממנו כוחות

עמיתית99

New member
נעשינו קצת "קטנים"?

טומי הביא חוויה עמוקה כל כך, וגם הנסיכה הנפלאה שלנו. ואני מסתכלת כאן ורואה שהובלתי את הדיון למקום של "בואו נחפש חומר על..." ואני מרגישה לא כל כך נוח עם זה, במיוחד כלפי טומי שפתח כאן את ליבו לחוויה כל כך אינטימית. טומי, החוויה הזאת פשוט מרתקת... ומי ששמע עליה מוקסם! ניסיתי להבהיר לעצמי מה כל כך מרתק אותי בנושא הזה של NDE ואין לי תשובה... אולי מה שמרתק אותי זו הידיעה שאם אקלע למצב כזה - אדע להודיע שם למעלה שיש אופציה אחרת, שאני יכולה לשלוט בגורלי... (אפרופו הפוסט האחרון בבלוג שלי... ממליצה להציץ...) אולי מה שמרתק אותי זה ההקשר לעבודה שלי, שגם שם אני נפגשת עם שכול ואובדן. אולי מה שמרתק אותי זו התחושה שקורים לי דברים שאינני יודעת להסביר אותם... אולי... טומי, אתה איש מיוחד, זה ברור. וסליחה אם פגעתי. עמית ית

עמיתית אני לא חושבת שאת צריכה לחוש

לא בסדר...התאורים שטומי סיפר בפתיחות כזו אכן מהממים וכמו שכתבתי מצמררים...אותי זה מאוד מעניין כי אני שומעת לא אחת ממטופלים שלי תאורים דומים . ואפילו אחי סיפר לי מראות דומים בעת שלקה בהתקף לב קשה ..וזה מסקרן אותי...כל אחד לוקח את זה לכיוון אחר יש כאלה שחשים שזה אות משמיים...יש כאלה שיש להם הסבר מיסטי ...לכן חיפשתי קצת ומצאתי כתבה שנתנה תיאורים מה קורה במוח בזמן של מוות קליני והסביר את התופעות שהרבה אנשים כטומי מתארים..

ben 911

New member
הנה שוב את עושה את "זה" ערדניקית..../images/Emo6.gif

את שוב נדחפת... קוראים לך טומי? עמיתית דיברה אל טומי... ואת מגיבה במקומו... אני מבקש...תנסי להתאפק קצת..אנא ממך.

בן...עם כל הכבוד...אבל אני לא מבינה

מה יש לך איתי הימים האחרונים...אתה לא פוסק לזרוק הערות מעליבות...מה עשיתי לך? מתנהל דיון וחשתי צורך להגיב היות וזו אני כפי שעמיתית ציטטה אמרתי" שאלך לחפש חומר על הנושא."...אני מאוד מבקשת ממך שתפסיק....זכותי להגיב כמוך בדיוק לכל מי שאני חפצה ....וכמו תמיד אני אומרת עם דעותיו או כל אופן אחר של התבטאות לא נראית , מקובלת, מוצאת חן, פשוט לא לקרוא את מסריו...אז תפסח על המסרים שמופיע שמי....חבל מאוד ההיחס בינינו נהרס...אני בכל אופן לא גרמתי לו...

ben 911

New member
ערד..אין לי מושג מדוע את חושבת שאני מעליבותך.

למען הסדר הטוב.. אני חושב שאם מישהו פונה אליך זה לא הגיוני ולא תקין.. שאני אקפוץ ואגיב במקומך... למרות שיש לי משהו מאד חשוב ודחוף לומר. אני יודע שאת לא מסכימה איתי עכשיו... כי אם היית מסכימה אז מראש לא היית נוהגת כך. תשכחי מזה שאפסח על מסרים עם שמך... בינתיים אני מנהל כאן..אם שכחת תפקידי לדאוג לסדר תקין בפורום. ואם יש צורך להעיר...אעיר. גם אם זה לא נעים לפעמים.

בן...לא תמיד אנו מגיבים לפנייה אישית ישירה

כשיש למשהו להגיד משהו על נושא מסוים אומר זאת...במקרה של עמיתית חשתי צורך להגיב היות שחשתי אי נוחות בגלל שאני כתבתי שהנושא מעניין ואחפש חומר על הנושא של מראות בעת מוות קליני...אין לזה ולאי סדר שום קשר...ובזה מבחינתי הסתיים הדיון בנושא....

ערדניקית .....מזדהה עם תשובתך

קראתי את השרשור הזה ולמען האמת חשתי אי נוחות מסויימת מההערות של בן. אני חושבת שהבעת דיעה [גם אם השאלה לא הופנתה כלפי המגיב ]היא לגיטימית.

למעלה