סיפור חיי

מרגו7

New member
סיפור מדהים!!!שמעתי אותו כבר אבל לא בכזה

פירוט והאמת מאמינה לכל מילה!!

סיפור מדהים טומי.

ראיתי את זה בראשי, הסיפור שלך מצמרר מאוד ונשמע ממש אמיתי, ושמעתי סיפור בסגנון מסבתא שלי ז"ל כך שאני מאמין לך.

חחח חצי שעה?!?!

חצי שעה מוות קליני בלי נזק מוחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, טומי יקר ברצונך שהסיפור יהיה אמין.. תרחיב קצת את הידע שלך בנושא.. כי כל מה שכתבת לא הגיוני בעליל ! אז קדימה קפל כנפיים, טמטום ומצב רוח מרומם.. גש לאתרי רפואה ותבין כמה יצאת טמבל :/ בהצלחה..

ben 911

New member
בננה חושקת בחפוז..יתכן שאת לומדת רפואה

ומתיימרת כבר לשחק אותה גבוהה גבוהה...כדרכם של רופאים.. יתכן גם שאת לומדת משהו אחר.. יש דברים שעד היום הרפואה המודרנית לא מבינה דבר וחצי דבר מהחיים שלה.. אנשים שהיו בתוך מקפיא 3 ימים התעוררו לחיים... אנשים שהיו שחורים הפכו להיות ג'ינג'ים תוך יום בהיר אחד. אישה זולגות לה דמעות זכוכית מהעיניים. ואחת שנולדה אישה לפתע צמח לה ז..
טומי עסק 30 שנה כנהג אמבולנס וגם כפרמדיק..נראה לך שיפול לתוך מלכודת כזו?

חחחח אתה יותר מטומטם מטומי...

מודרני או לא... המוח האנושי נפגע לאחר 4-6 דק' ללא חמצן.. זו עובדה מדעית שאין עליה ויכוח בכלל, המ.. כנראה ההיגון זה לא בדיוק הצד החזק שלך! ולשאלתך.. איני לומדת רפואה, אבל תמיד מרחיבה את אופקיי ומעשירה את הידע הכללי שלי אז בנימת סיום.. אני מקווה שתעשה את אותו הדבר, כי טיפשות זה דבר נורא : /

007star

New member
הנימה המזלזלת לא מוסיפה...

זה שאת מדברת בנימה הזאת לא מחזקת את הטענות שלך. ישנם הרבה מקרים שהמדע ("הכל יכול") לא יכול להסביר אז כדאי שאולי גם את תרחיבי את אופקייך...

מיי לי

New member
כשתפסיקי לעסוק בחישקוקים ותקראי טוב

את מהלך השירשור הזה, תמצאי גם תשובה. אני עושה לך טובה ומצרפת לך קישור להודעה שפספסת בגלל שעסקת בחישקוקים וציחקוקים שלא הוסיפו לך כבוד

ben 911

New member
../images/Emo13.gif לפי השטויות שאת כותבת...כנראה שהמוח שלך

היה המון זמן ללא חמצן..

titiwomen

New member
תפסיקי להתלהב

מה את משחקת אותה יודעת? את לא יודעת כלום! עלק רפואה..."מרחיבה אופקים" פחחחח. לכי לכי תחפשי.

מיי לי

New member
אז אם את יודעת כל כך הרבה

למה לא נכנסת לקישור שנתתי לך? הפעם אעתיק לך אותו ככתבו וכלשונו ונסי לתת את דעתך "המלומדת" ולסתור משהו ממה שכתוב בקטע שלהלן: "נזק מוחי נגרם כאשר חמצן לא מגיע למוח זמן ממושך. כאשר הכל בנמצא ויש הנשמה ועיסוי לב ברגע שהפירפור חדרים קורה, אז אין נזק מוחי. מניסיון אישי ידוע לי שרוב החייאות המוצלחות קורות ממצב VF ז"א פירפור חדרים....מכאן החשיבות העליונה לעשות החייאה עד לבו העזרה הרפואית. כיום בכל אמבולנס של מ.ד.א. ישנו מכשיר דפיברילטור שמזהה פירפור חדרים, ובעזרת הנהג נותן שוק חשמלי לפציאנט. הרבה מאוד אנשים חייבים את חייהם למ.ד.א. אפילו שכיום כבר לא נחשב למשהו מיוחד...." האם את יכולה לסתור משהו מהדברים שכתב??? נו נראה אותך, זבת חוטם שכמותך

למעלה