הסיפור כבר בהודעה אחת...
S shiran™ New member 12/7/03 #59 *תיקון....* ../images/Emo121.gif אני רוצה לכתוב את הסיפור בהודעה אחת ולהעלות את זה לפורום, ואז תוכלי להעלות את כולו למאמר ולטאגליינס... והרעיון שלי הוא לרשום את המשפטים, ואחרי כל משפט בסוגריים מי רשם אותו.
*תיקון....* ../images/Emo121.gif אני רוצה לכתוב את הסיפור בהודעה אחת ולהעלות את זה לפורום, ואז תוכלי להעלות את כולו למאמר ולטאגליינס... והרעיון שלי הוא לרשום את המשפטים, ואחרי כל משפט בסוגריים מי רשם אותו.
S shiran™ New member 12/7/03 #71 זהו.. כתבתי את זה... ../images/Emo121.gif עכשיו את יכולה לעשות עם זה מה שאת רוצה
K Ker 15 New member 12/7/03 #65 ../images/Emo121.gifשירן את פה?? כבר התחלת לכתוב את הסיפור בהודעה אחת?
S shiran™ New member 12/7/03 #67 אני כבר מתחילה לעשות את זה.. ../images/Emo121.gif אני מוסיפה גם אייקונים , סתם בשביל שיהיה יותר צבעוני
אני כבר מתחילה לעשות את זה.. ../images/Emo121.gif אני מוסיפה גם אייקונים , סתם בשביל שיהיה יותר צבעוני
J jenn aniston New member 12/7/03 #66 ../images/Emo85.gifאתם ענקים!!!!! כל הכבוד על הסיפור המקסים! ח"ח לכל מי שהשתתף בו! ולקרן: השיר שלך היה פשוט קורע!!!!! כל הכבוד! תמשיכו להיות כאלו יצירתיים!
../images/Emo85.gifאתם ענקים!!!!! כל הכבוד על הסיפור המקסים! ח"ח לכל מי שהשתתף בו! ולקרן: השיר שלך היה פשוט קורע!!!!! כל הכבוד! תמשיכו להיות כאלו יצירתיים!