סיפור בהמשכים!

ליה אמרה לארז...

אבל ארז... אני לא יכולה לעשות את זה לענבר... במיוחד אחרי שהיא ואודי... פתאום ליה קופצת על ארז ומתחילה לנשק וללקק אותו בכל הגוף... בזמן שענבר נכנסת עם עוגת יומהולדת שהכינה לליה... ענבר...

Ker 15

New member
ענבר התחילה לשיר

ליה אני לא מאמינה חשבתי שאת צנועה וחסודה כדאי שתתחילי לראות ערוץ תכלת או שאני מעיפה אותך מהדלת ארז שלי ורק אותי הוא יכול לבלוע יש לו פרצוף של תחת אבל אחלה "מנוע" אז אם לא תרדי ממנו עכשיו אני יכריח אותך לאכול את העשבים שלי בקיץ בחורף באביב ובסתיו ליה פצחה בשיר משלה:

ליה פפצחה בשירה:

ענבר ענבר דומה לעכבר... כל היום קלפים בביתה עפים... ערוץ תכלת.. תלוי על הדלת.. של הבית שלך כדאי שתתחילי להרגיע ואז תצעקי :אח אח אח ארז שלי עובדה הוא עף לפה רק בשבילי... כשעברת הפלה אפילו מהמכולת לא עפה החלה...(
) אז עופי לי מהעיניים ולא אני ינטוש אותך סמטות העלובות בירושליים... בנתייםם ארז מתחיל להתעצבן..אבל מצד שני נהנה.. ופוצח בשירה גם הוא:

תיקון:

1)כדאי שתתחילי להרגיע ולא ארביץ לך ואז תתחילי לצעוק:אח אח אח 2)ולא אני ינטוש אותך בסמטות העלובות בירושלים

shiran™

New member
השיר של ארז: ../images/Emo121.gif

אני הוא ארז הכוסון אני דומה קצת לסבון לנשק אני לא יודע מנסה, אבל רק ללקק יוצא לי עכשיו הגיא תורו של ירון לפתוח בשיר, אבל הוא היה עסוק מידי בלהסתכל על השערות שצומחות לו מחדש עם החזה, ואז ענבר ריקי ליה וארז עשו אורגיה משותפת ואיך שירון ראה זאת, הוא...

הוא...

נעלב וברח מהחדר! ליה רצה בעקבותיו! היא ראתה שהוא בורח לביתו... היא עקבה אחריו עד שראתה אותו נכנס לחדר של אפי וסוגר את הדלת... היא נכנסת מהר ורואה אותו ואת אפי מתנשקים בחושניות ובלהט! ליה...

Ker 15

New member
ואז ליה

פצחה בריקוד סמבה חושני תוך כדי שירת השיר: "ירוני אל תעלב בבקשה אל תיקח את זה ללב אומרים שהגודל לא קובע אבל לאפי יש תותח ואתה יודע!!!" ירון נעלב ויצא מהחדר וליה ואפי התמזמזו על המיטה ואז מישל נכנסה ו....

shiran™

New member
מאוד חמוד../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif

ח"ח: לי, לך לליאור ולטולי..

מישל נכנסה...

אפי...בוא הכנתי לנו את המיטה.. אפי
אתה בוגד בי??? מה
לא סיפק אותך כל מה שהיה אתמול? יא בוגד אחד...למה התותח שלך (שלי) בחוץ??? הבטחת לי שאתה תראה ואתו רק לי!!! ועוד לליה הזאת אתה מראה??? זאתי שהולכת ושוכבת עם כולם...???? אתה זוכר מה שאמרנו עליה...וכמה שתצחקנו עליה... טוב עכשיו :את (ליה) לכי מפה
תעופי מהבית שלי! ותתרחקי מכל משפחתי.. ואתה אפיל'ה..לך למיטה שלי ותחשוב עירום טוב טוב על מה שעשית... פתאום...יש דפיקה בדלת..וזה:

shiran™

New member
בדלת היה... ../images/Emo121.gif

שאול שבא להגיד למיכל שהוא אוהב אותה. הוא נכנס לבי בלי לדפוק, הלך לחדר של מישל, ראה את אפי עירום ונהיה עיוור. ואז הוא צעק...

ואז הוא צעק...

אויייי ויייייייי זמיייייייר לאפי יש כזה ענקקקקקק הוא התחיל לרוץ בכל מקום בלי לראות לאן הוא רץ... עד שהוא נפל על אפי... מישל שנבהלה מהצעקות נכנסה מהר לחדר והייתה בשוק ממה שהיא ראתה...

Ker 15

New member
אז מישל צעקה

"שאול!! מה אתה עושה!!! התותח הזה שלי!!!" שאול אמר: "אף פעם לא התנסיתי עם גברים (חוץ מנירה כמובן)אבל עם תותח כמו של אפי נראה לי שאני יישאר רק עם גברים!!!" "כן אפי!!!!" "בום טראח נפל תותח!!!" מישל התחילה לבכות כי היא רצתה את אפי לעצמה...ואז...

shiran™

New member
הסיום של הסיפור... ../images/Emo121.gif

מישל בכתה ואז.. היא הוציאה סכין יפנית וזרקה על אפי, הוא מת במקום. כמובן שאח"כ היא רצה לחדר של ירון בבהלה, וירון, ירה בה, בגלל שהיא הפריעה לליה להוציא לו שערות מהחזה (בפינצטה). ליה ההמומה, אמרה שהיא הולכת למשטרה להגיד לכצנלסון שירון רצח את אמא שלו, אז ירון רצח גם אותה והתאבד. בינתיים, בפאס של אודי, נירה רצחה את אודי, כי הוא מכוער, רותם רצחה את נירה כי היא מכוערת, שירן רצחה את רותם כי היא אהבה אותה יותר מידי. זיו רצח את שירן כי היא רצחה את רותם, אהובת חייו, ואז ירה בעצמו. בינתיים בבית של קובי וריקי, הגיעה בתיה, רצחה את ריקי בטענה שהיא לקחה לה את אהוב חייה, ואז רצחה את קובי בטענה שהוא לא שחקן טוב ויש לו דיבור מעצבן, ואז התאבדה. ורק שאול נשאר לבד בחדר ולא נשאר מי שיהרוג אותו. הוא חיפש דרך לצאת מהחדר, אבל הוא לא הכיר את הבית, נפל מהחלון, ומת

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל רגע!

מה עם התותח של אפי? הוא לא מת!!! הוא קיפץ לעצמו בבית... ובטעות גם הוא נפל מהחלון..ונחת הישר בפה של שאול!!! וסוניה..וגנגנה ותומר..חזרו לחיים..מרוב שיעמום שהיה להם בקבר..והם לא ידעו מה לעשות עם עצמם..אז הם עשו אורגיה!!!!!!!!!!

ופתאום..

באמצע האורגיה המרהיבה... נכנס לביתה של מישל..שחר עדן המקסים!!! הוא רצה להצטרף לאורגיה של כולם..אך הם סירבו.. אז הוא הוציא את התותח שלו..(למרות ששל אפיל'ה היה יותר גדול!) והשתין(ירה) על כווווווווווווווולם.... והם חזרו לקבר רטובים ופגועים...והוא,הוא נשאר לבד עצוב ובודד... לכן היה בדיכאון יומם וליל.. לכן החליט להתאבד..קפץ מהחלון ונחת על שאול והתותח של אפיל'ה... ה:ס-ו-ף-

טלוש13

New member
ואז

היא שמה לב לליה וארז ודחפה לליה את העוגה לפנים ארז התחיל ללקק ממנה את שאריות העוגה בפנים ופתאום יצא מהמקלחת בחדר הסמוך...

למעלה