סיפור בהמשכים!

Ker 15

New member
סיפור בהמשכים!../images/Emo6.gif

סיפור בהמשכים מאת שירן CRUEL YEMENI GOBLIN וKER 15 מי שרוצה להצטרף שירשום הודעה משפט ראשון: יום אחד כשליה פתחה את הארון בחדר חזרות היא ראתה לפתע:

shiran™

New member
מקרר קטן בתוך הארון.. ../images/Emo121.gif

היא שפשפה את עיניה והבינה שזה היה רק בדימיון שלה.. היא הסתכלה לתוך הארון ופתאום קפץ עליה מתוך הארון:

קפץ עליה מתוך הארון:

ירון! שניהם התחילו להתנשק בלהט ולהפשיט אחד את השני. פתאום הדלת נפתחה...

Ker 15

New member
נפתחה הדלת וווו

קובי נכנס ואמר שהוא גם רוצה להצטרף אבל יש לו תנאי:

shiran™

New member
היא עדיין לא ממש סלחה לריקי.. ../images/Emo121.gif

ובתוך תוכה.. היא עדיין אהבה אותו ורצתה אותו לעצמה. היא הייתה עם ירון בינתיים רק בגלל...

בגלל..

בגלל שהיא רצתה לגרום לריקי לקנא... בגלל שריקי הייתה מאוהבות נואשות בירון.. פתאום ריקי נכנסה גם לחדר, וברגע שהיא ראתה את ירון היא...

Ker 15

New member
היא ראתה את ירון וו

ואמרה:"ירון חשבתי שאתה אוהב אותי הבטחת לי שניסע לטיול הבטחתי לי ניסים ונפלאות הבטחת לי שתוריד את השערות...אבל כל מה שקיבלתי זה דמעות(זה מתחרז..ח..) ירון ההמום אמר:

shiran™

New member
חחח קרן../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ענק ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif

ירון אמר:

אה...ריקי...ריקי..תקשיבי לי! אני הבטחתי אבל תראי,תראי את אחותך,איזו אישה לב היא! הפה שלה יהלום..גם כשמנשקים-רוצה לנסות???? טוב תראי..אני בחתי אבל שירן אחות של ארז לא מסכימה שאני אוריד שערות כי זה נשי מידי...ובקשר לטיול חמודה..אין תקציב! ריקי ברחה...וקובי אחריה...ואז מתפתח ריב סוער בין לליה לירון:

shiran™

New member
ליה אומרת לירון... ../images/Emo121.gif

ירון
אני גם רציתי להגיד לך להוריד ת'שערות, אבל לא רציתי להגיד לך, כי לא רציתי שתיעלב. אז ירון אמר לה: אל תדאגי ליה, אני לא מקשיב למה שאנשים אומרים, אני אוריד את השערות, את יודעת איך? אנחנו נקנה את המקרר שיהיה בתוך הארון ואני אקפיא את השערות ואז.. ואז..

shiran™

New member
תיקון טעות.. ../images/Emo121.gif

ליה: אני גם רציתי להגיד לך להוריד ת'שערות, אבל לא אמרתי*

ואז...

נוכל סוף סוף לעשות סקס ולא תתפסי בשערות שלי... ליה מיד שלפה שעווה ורצועות מהכיס וירון הכל במלאכה... שירון החלק הסתובב לליה היא אמרה לו...

Ker 15

New member
היא אמרה לו

"וואוו אתה חלק כמו תחת של תינוק!!!" ואז התחילה לנשק אותו כשלפתע צמחו השערות מחדש אך הפעם בצבע ירוק ליה המבוהלת אמרה:

ליה אמרה:

ירון
מה זה???? החבאת את השערות? איפה כל מה שהורדתי? איך זה צמח שוב???? אוי ואבוי...מה נעשה? ואז הגיע.."סופר-ארז"..מישהו קרא לי
ליה הסבירה לארז את המצב וארז אמר:

shiran™

New member
ארז אמר לליה: ../images/Emo121.gif

ליה, את יכולה לעשות סקס איתי במקום עם ירון. גם לי יש גוף יפה, אבל עם פחות שערות. ליה אמרה לארז:

למעלה