סיפור אמיתי

סיפור אמיתי

בואו אני אספר לכם סיפור אמיתי. לפני כשנה בערך, בעודי חיילת בצבא, סבלתי מדיכאון קשה. לא חשוב למה אבל המצב היה ממש ממש חמור. הסתובבתי כל היום כמו זומבי, הרגשתי חסרת אונים ומיותרת. לא היה לי חשק יותר לכלום, היה קשה לי לקום, קשה לישון, קשה להתרכז בכל דבר, קשה לבלות עם חברים וקשה לבלות. בקיצור, לא ממש תפקדתי. לאט לאט גם איבדתי את החשק לחיות והתחלתי לדבר ולחשוב ברצינות על התאבדות. החברה הכי טובה שלי, שהיתה היחידה שיכולתי ממש לדבר איתה, לא ידעה מה לעשות וממש דאגה. בסופו של דבר, חברה טובה שלי, שהיא גם הקצינה שלי הכריחה אותי ללכת לפסיכולוג ושם אובחנתי כמי שסובלת מדיכאון קליני. בערך באותו זמן, יצא הדיסק החדש של שאנייה. ואז הדברים התחילו להשתנות באמת. כל הזמן הייתי שומעת את השיר UP, שעזר לי מאוד. השיר כזה אופטימי ומעודד. וממש הרגשתי שמילות השיר טופחות לי השכם ומעודדות אותי לאזור כוח ולהמשיך הלאה. כל בוקר, כשהייתי צריכה להילחם עם עצמי ללכת לצבא הייתי שמה את השיר, והאופטימיות שלו היתה ממש מעודדת אותי. כל היום הייתי מזכירה לעצמי ש THINGS CAN ONLY GO UP FROM HERE. ובאמת, לאט לאט, המצב אכן התחיל להשתפר והכל לאט לאט הסתדר, וגם כשלא, כשהייתי צריכה עידוד או סתם מדוכאת הייתי שמה לי את UP, והכל מייד התחיל להיראות יותר טוב. היום, החלמתי לחלוטין - ובאופן נדיר - בלי כדורים ובלי שיחות פסיכולוגית (צה"ל לא מצא זמן לטפל בי -ועכשיו, אחרי שחברה שלי הגישה תלונה - צה"ל עושה תחקיר איך דבר כזה קורה...). לי באופן אישי, אין ספק שאחת הסיבות להחלמה שלי, היא שאנייה.

הגר לי

New member
זה מדהים איך כל אחד מתחבר לשיר

בדרכו שלו. יש המון סיפורים על אנשים שהשיר עזר להם בכל מיני דרכים. לפעמים, אנשים לא מודעים לכוח שיש לשירים

ChristinA22

New member
יאאאאאאאפה!!

שאניה מעודדת אנשים....במיוחד עם השירים המקפיצים שלה!

sharabigfan

New member
../images/Emo13.gifדבר ראשון :))))))))))../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif:-

אין לי ספק ששאניה זה ברכה לך וגם לי אני שמחה ששאניה עזרה לך ואת האמת לדעתי שאני במצב רוח רע חס וחלילה או שאני לא מרגישה טוב למה אני פונה למוזיקה:) אני שומעת את שאניה אני מקבלת כוח שאין לי כוח ונשבר לי מהכל תמיד למי אני פונה???? לשאניה שאניה נותנת לי כוח לחיות. בית ספר מקום מגעיל ביותר אני לוקחת את השיר up או forever and for allways אני לוקחת איתי את השירים של שאניה וזה עוזר לי כל כך הרבה אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי לואיס ושאניה זמר וזמרת שאני אוהבת כל כך טוב לקחת את השירים של שאניה לא משנה לאן אני הולכת:))) ואני יודעת שאני אובססית למוזיקה:)אני יקח את השירים איתי:)אני לא יכולה בלי זה פשוט אי אפשר:) והאמת צדק מי שאמר שחיים בשביל המוזיקה:) אני שמחה שיצאת מזה בזכות שאניה וצהל סתם חלאות!!! שלא עזרו וכנראה לא צריך את ההעזרה שלהם אני שנה הבאה מתגייסת אוף:) מקווה שגם כאן יהיה לך כיף ותודה לך ששיתפת אותי לפחות במה שעבר עליך:)

sharabigfan

New member
ורציתי גם לומר איך לא:)))

שהשירים של שאניה היא יודעת כל כך להעביר את השיר היא נותנת לנו להרגיש מה שהיא מרגישה שזה דבר נפלא לדעתי נכון במיוחד השיר של the woman in me וis there life after love זה משהו כל כך מרגש ששאניה שרה אותו וגם מאוד מיוחד פשוט הלב שלנו לא יכול לומר לא:)))))) אתם מסכימים איתי בטוח שאניה זה כוח לחיים:))) וכמו שמירי אמרה אם שאניה הייתה שומעת את זה היא הייתה בוכה מהתרגשות שהיא עוזרת עם המוזיקה שלה:))))

Katherine

New member
וואו

קודם כל כיף לשמוע שהחלמת וכיף לשמוע ששאנייה עזרה לך, השירים שלה באמת נוגעים בכל אחד וכולם מוצאים משהו להתחבר אליו. שירים שנכתבו מהלב ומרגישים את זה כששומעים אותם מקווה שתמשיכי חבקר פה בפורום

m L m

New member
ואוו!

נראה לי שאם שאניה הייתה שומעת את הסיפור הזה היא הייתה נותנת לך חיבוק ענקי! בפורום MTV אחד האנשים התלבט אם לקנות את UP או דיסק אחר של זמרת אחרת. כמובן שאני לא יכולתי לעזור לו כי אני חושבת שלכל אחד בעולם הזה צריך שיהיה לפחות 5 עותקים של UP פזורים בבית
טוב, אני מגיעה לעיקר.... אז אחד האנשים (שפעם היה פה בפורום
) אמר לו: " אני ממליץ על הדיסק של שאניה כי הוא מרפא בצורה מדהימה" הנה אחת ההודעות שלו. אני לא מוצאת את ההודעה שאני מצטטת ממנה אבל נראה לי שהבנת... טוב, אז מה שרציתי להגיד- זה כ"כ נכון! וככה זה כל השירים של שאניה... אני מכורה לכ-ל אחד ואחד מהשירים שלה... וכל אחד מהם מעלה לי את המצב רוח! אני כ"כ שמחה שזכית לשמוע את שאניה בזמן הכי קשה שלך ואני עוד יותר שמחה שהיא עזרה לך כ"כ!
ענקי. ד"א- זה
משהו שעשיתי להגר.... זה פשוט נראה לי רלוונטי...

sharabigfan

New member
מירי זה דבר של מלא אושר:))

מה שעשית עוד שאניה שם שתהיה בריאה ממש מאושרת:)))

../images/Emo8.gif

טוב לשמוע ששאנייה עוזרת לך מבחינה בריאותית !!!!! ודבר שני מירי אהבתי את התמונה הזאת של UP

yaldonet2

New member
מאוד יפה...

ראיתי את ההודעה בתפוז הראשי, והסיפור שלך ממש יפה. אני לא מכירה את השיר הזה כל כך...מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג את המילים שלו?

הגר לי

New member
הנה המילים...

תהני! (נחמד לראות את ההודעה בעמוד הראשי
) הסיפור שלך עשה כותרות! UP! Written by Twain/Lange It's 'bout as bad as it could be Seems everybody's buggin' me Like nothing wants to go my way -- yeah, it just ain't been my day Nothin's comin' easily Even my skin is acting weird I wish that I could grow a beard Then I could cover up my spots -- not play connect the dots I just wanna disappear Chorus: Up -- up -- up -- Can only go up from here Up -- up-- up-- Up where the clouds gonna clear Up-- up -- up-- There's no way but up from here Even something as simple as Forgettin' to fill up on gas There ain't no explanation why -- things like that can make you cry Just gotta learn to have a laugh Repeat Chorus Oh yeah, yeah, yeah... When everything is goin' wrong Don't worry, it won't last for long Yeah, it's all gonna come around Don't go let it get you down You gotta keep on holding on It's 'bout as bad as it could be Seems everybody's buggin' me Like nothing want to go my way -- yeah, it just ain't been my day Nothin's comin' easily Repeat Chorus Oh -- I'm going up [4x] Oh yeah, yeah, yeah...

m L m

New member
../images/Emo12.gif

איך זה הגיע למומלצים? מוזר... דיקסי- אני מקווה שזה לא אכפת לך...

geedy

New member
אכן שאנייה עשתה זאת גם לי

שלוםך גם אני סבלתי מדכאון רציני במיוחד בשנה האחרונה, דווקא ששנה הזאת במיוחד היא צריכה להיות שנה של הגשמת חלום,נרפאתי חלקית ממחלה קשה, וחיי פשוט ניצלו, דווקא בשנה הזאת סבלתי מדיכאון עקב תקיפה מינית שעברתי לפני המון שנים, ותמיד הדחקתי את זה עד שזה התפוצץ לי בפנים והרגשתי איך אני טובע בים של דיכאון, שהתחיל לפגוע ביקרים לי מכל, אישתי והילדים כמובן, אהבתי שיר אחד מהדיסק האחרון של שאנייה ובכל זאת קניתי אותו ופשוט היא עשתה לי את זה בשיתוף עם הטיפול הפסיכולוגי שהיתחלתי, זה פשוט עזר לי, והיום ברוך ה' אני במסלול הנכון geedy

הגר לי

New member
ושוב וואו! אני נפעמת מהסיפורים פה!

צר לי מאוד לשמוע על החוויה הטראומטית שעברת בהחלט קשה לשמור דבר שכזה בפנים בבטן. מדהים שוב לשמוע איך השירים חודרים לנשמה, זה מוכיח את הסגולה ואת הכוח העצום שיש לשאניה בשירים שלה. הדיסק UP הוא בהחלט דיסק יוצא דופן שעשה נפלאות! ואת ההוכחה החיה לכך אנו רואים פה בסיפורים המדהימים הללו בפורום. וכמו שאמרת מירי: כמה חבל ששאניה לא עדה לשמוע את הסיפורים הללו, שכן אלו הדברים שהכי מדהימים אותה בשירים שלה והנה מה שהיא אמרה לא מזמן: I think that's the biggest problem a lot of critics have with artists who get really big — they just don't see any credibility there. But what's not credible about that? Tell the guy who proposed to his girlfriend to your song that there's nothing credible about it. Tell the little girl who's dying of cancer that Shania Twain is not credible. It's so ridiculous. People live their lives with your music and that's what I've always wanted: Real people to listen to and enjoy the music that stands for me."

geedy

New member
תודה על העידוד והתמיכה

אני אוהב אותה כי היא נטולת פוזות מיותרות כשאר האומנים בעולם, יש קליפים שהיא מופיעה נראה לי באופן טיבעי לגמרי כמו הקליפ של קה צינג', יש לה קול מדהים, אני מופיע פה בפורום כמעריץ שלה אך כמובן בשם אחר, ולא מראה את הצד הארפל שיש לי בחיים. כל טוב לכולם ותודה על העידוד geedy

m L m

New member
זה עושה טוב לשמוע איך שאניה משפיעה

כלומר, זה לא עושה טוב לשמוע את הדברים הנוראים שעברו עליך... אבל זה עושה טוב לשמוע ששאניה משפיעה. לפעמים אני חושבת לעצמי- למה? למה אני כ"כ נמשכת למוזיקה שלה? למה אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותה? ואז אני נתקלת בסיפור שכזה ואני מבינה. אני מבינה את הקסם....את העוצמה! אני שמחה שהזמנים הרעים חלפו ואני מאחלת לך רק טוב

sharabigfan

New member
קשה להסביר את זה נכון:)

מגיעים לכאן סיפורים עצובים והנה הודות לשאניה שתהיי בריאה אנשים יוצאים מזה בשלום:)))))) אם היא רק הייתה יודעת למה היא גורמת המוזיקה שלה כל כך נפלאה זה ממש חודר ללב ולנשמה אני ממש בלי מילים:))) אני מוקסמת משאניה :))) אין הלוואי עלי שהיא תבוא לכאן הלוואי:))))))))) היא נשמה טובה:))))

Katherine

New member
איזה סיפורים מרגשים

אני שמחה לשמוע שהכל בסדר עכשיו. שאנייה באמת כותבת מהלב כמו שאמרו פה לפניי ואפשר להתחבר לשירים שלה במצבי רוח מסוימים. אני יודעת שכשאני עוברת יום קשה או עצוב אני הולכת לשמוע אותה וזה מעודד אותי, שיר כמו UP למשל גורם לי לחשוב על הדברים מזווית אחרת ולא לתת לזה לדכא אותי. בכלל הרבה מאוד שירים שלה מזוהים עם מצבים שונים בחיים שלי ואני חושבת שזה פשוט מדהים! היא מסוגלת לכתוב מהלב, מהנשמה ולגרום לכל כך הרבה אנשים להזדהות, לעשות לאנשים טוב על הלב זה לא משהו שאפשר להגיד על הרבה אנשים.

ozolulu

New member
לא לכולם זה עובר לבד

היי רק רציתי להגיד שלא לכולם זה עובר לבד לכן אני ממליץ שאם אתם מרגישים על עצמיכם או על מישהו קרוב לכם נפילה לדיכאון וזה אומר סימפטומים כמו -הסתגרות,עצבות.בעיות שינה,אכילת יתר או חוסר באכילה,חוסר רצון להיות עם חברים ואנשים בכלל,אז אני ממליץ ללכת למי שמבין בזה-פסיכולוג או פסיכיאטר.ולמה? כי זה עסק מסוכן וקשה וכמו כל בעיה פיסית אחרת בגופינו אנו לא שולטים בזה. מכירים מישהו שהצליח לנצח בעית לב בעזרת המחשבה או שירים של שניה טווין?! אשמח לתגובות

למעלה