סיפור אמיתי

m L m

New member
באיזשהו מקום אתה צודק

אבל האם אתה מכיר שירים של שאניה? אם כן, אז אני בטוחה שאתה מרגיש את הקסם- כי כמה שזה ישמע מוזר- יש קסם! אם לא, אז תשמע! לך תקשיב לשיר של UP ותגיד לי שזה לא עושה לך מצברוח! נכון, זה מוזר שמישהי מחלימה מדיכאון קליני בעזרת מוזיקה... אבל אתה שוכח שיש אנשים שמוזיקה היא כ-ל החיים שלהם! אני אקח את עצמי כדוגמא כי אני לא יכולה לקחת אף אחד אחר- מוזיקה זה כל החיים שלי. אני שומעת מוזיקה ללא סוף. אני מחוברת לדיסקמן שלי ללא הפסקה וזה מעודד אותי. זה עוזר לי לעבור את היום עם חיוך! ומי שמוזיקה זה רק משהו שהוא שם ברקע - הוא בחיים לא יבין את זה. אני כ"כ מזדהה עם דיסקי כי זה פשוט נכון! הדיסק האחרון של שאניה כ"כ מעודד, מעלה חיוך ונותן מוטיבציה... מה גם שכל מעריץ של שאניה יודע שהיא כותבת את מה שיש לה בלב ולכן יותר קל להתחבר לשירים שלה ולהרגיש אותה תוך כדי..... זה קשר מיוחד במינו. אני לא חושבת שיש הרבה זמרים שנותנים כ"כ הרבה למעריצים שלהם.

הגר לי

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה!

לא יכולתי לנסח את זה בצורה טובה יותר.

YANIVMC

New member
זה מדהים כמה מוזיקה עוזרת לבני אדם

אני עברתי את אותו הדבר אומנם לא בצבא אלא בחיים בחוץ. ורק דבר אחד עזר לי להתגבר אל כל הדכאונות , פחדים , מחשבות , השתגעויות , וכ"ו ... הדבר הזה הוא התקקוה שבשירים של מאריה קארי ... האישה הזו עזרה לי מאוד בחיים מאז שאבא של עזב אותי ואת אימא שלי כשהייתי בן 3 ועד עכשיו... מוזיקה תמיד יהיה חלק ממני ואני מאוד שמח בשבילך שיצאת מזה .... ואל תישכחי אף פעם .... לשמוע מוזיקה ....

../images/Emo142.gif

זה ממש ממש נותן הרגשה טובה בלב לשמוע ששאנייה באמת יכולה לעזור במצב בריאותי ולמען האמת יש סיפורים כאלה אבל רק אחשיו אני רואה שזה באמת אמיתי וזה לא סתם מישהו אחר אלה זו שאנייה שלי(ושלנו)וזה נותן כזאת הרגשה טובה . האמת שאני חושב על זה שאנייה באמת נתנה לכלנו (המעריצים שלה) איז שהו עידוד להיתגבר על הקשיים שלנו .ומתי שאנחנו עצובים אנחנו שומעים אותה ואז אופ אנחנו שמחים!!!!! אזז תמשיחו לשמוח LOVE YOU ניר

למעלה