סיסמא למתנחלים..

• פותח הנושא kity
  • פורסם בתאריך

kity

New member
לדעתי..

לדעתי חשוב להשאר במדינה, כי זאת המדינה שלנו יש לנו בחירה אם לחיות כאן או לא ואנחנו בוחרים שכן למרות כל הסיכונים. אבל אם כבר בוחרים להשאר לא צריך לגור במרכז הרשות הפלסטינית, וזה כל מה שאני מנסה להגיד... אני לא גרה במקום ממש מסוכן, והאם חס וחלילה המקום שאני גרה יהפוך להיות מרכז לטרור, אני לא אשאר בדיוק שם בגלל העקרון של " אני לא אזוז מהמקום שלי בגלל מחבלים, ולא אתן להם את ההרגשה שהם נצחו" כי לדעתי החיים הם הכי חשובים. ואני מתארת לעצמי שתגיד: "אבל בשוויץ לא תסכני את החיים" זה לא פשוט לעבור לארץ אחרת, ועשיתי את זה כבר פעם אחת. ובמקום חדש שדי שונאים אותנו די קשה להשתלב למצוא עבודה ללמוד שפה. ואף אחד לא אמר שהחיים שם יהיו יותר קלים. ישראל זאת הארץ שלנו, המדינה של היהודים וגם בגלל זה חשוב להשאר פה. מצטערת שזה כזה ארוך.... kity

Arie17

New member
תגובה נזעמת!

את הדברים שלך מחכים הטרוריסטים הפלסטינים לשמוע אחרי פיגועים. הרי בשביל זה בדיוק הם עושים את מה שהם עושים. למה אחרי פיגועים בנתניה, חדרה, הרצליה, תל אביב, ירושלים, חיפה וכיו"ב לא תגידי לפנות את היישובים האלה? בגלל שזה הבית שלך?? בגלל ששם גרים האנשים שאת מכירה? בגלל ששם גרים קרובייך? בכלל, למה לא לפנות את מדינת ישראל כולה? אנחנו פה, 5 מיליון יהודים בין 200,000,000 ערבים עוינים שמחכים כל יום לחיסולה של מדינת ישראל! מעניין, שאותם אנשים שמגנים בכל לשון טרנספר לאוכלוסיה הערבית, שלוחמת ופוגעת בנו יום יום, אותם אנשים ממש מציעים לעשות טרנספר ל250,000 יהודים!! האחים שלך בוכים עכשיו בגלל פעולות הטרור של הפלסטינים, ואילו את באה ונותנת לפלסטינים פרס לטרור??? את אדישה כלפי האחים שלך אבל רוצה שיהיה טוב לאלה ששונאים אותך, שמפוצצים אותך, שלא אכפת להם ממך?? דבר מעניין נוסף, הוא העובדות. אני יודע שאת וחברייך לדעה לא נוהגים לשים לב אליהם יותר מידי, אבל בכל זאת, כדאי שלפעמים תתעדכנו. לידיעתך, ממשלת ישראל הציעה נסיגה מ- 99 % של שטחי יש"ע. ערפאת, שוחר השלום הגדול, בתגובה למכירת החיסול הזאת של ממשלת ישראל, לא רק שלא הפסיק את פעולות הטרור, אלא אף פתח במלחמה מאורגנת ויזומה, שאנחנו נמצאים בחודש ה- 21 שלה. לסיכום, עלינו לשנות את הגישה, להחליף דיסקט, ולחשוב במונחים של חיסול הטרור וניצחון במלחמה, ולא של כניעה והתקפלות בפני הרשע הפלסטיני. ובטח שלא לחפש איך לפגוע באחים שלנו... -שבת שלום לך ולכל עם ישראל

kity

New member
לא...

לא אין לי חברים שם, לא אני לא גרה שם, ולא אני לא נוסעת לשם! למתנחלים יש בחירה לגור שם או לא.. והם בוחרים לגור שם ולמות. למה להשאר ולהיות מטרה קלה להרג?

כתבתי את זה הרגע אבל בהקשר אחר...

את לא יכולה לדעת אם קל להם או לא! בקניון את גם מטרה מהלכת! גם כשאת בתחנת אוטובוס, באוטובוס, במסעדה/בית קפה, סתם הולכת לתומך ברחוב ואפילו בבית הספר! דווקא נראה לי שאם למחבלים היה כ"כ קל בהנחלויות הם היו מתמקדים בהם ואז גם צה"ל היה מתמקד בהם...

Arie17

New member
צודקת! אחרי לקנדה!

למה דווקא אחרי פיגועים בהתנחלויות, הפתרון שעולה לך בראש הוא טרנספר ליהודים שם, ואחרי פיגוע בנתניה זה לא עולה לך בראש? וחוץ מזה, את אומרת שהם מתיישבים במקומות שקל להרוג אותם, אבל רגע, באיזה מקום לא קל להרוג אותנו? נקודה נוספת - שם הגבול שלנו עכשיו. אם נפנה את ההתנחלויות אז ת"א תהפוך לגבול ואז לאן נפנה את ת"א ולאן אנחנו נגיע?? למה שבעצם, לא נלך ונרד כולנו לצרפת, אוסטריה, גרמניה? בגלל שכבר היינו בגלות, וראינו איך נבעטנו משם ובאיזה צורה, וראינו גם כמה שאומות העולם אוהבים אותנו. אין לנו דרך אחרת! חזרנו הביתה, אחרי 2000 שנים שהיינו בגלות, 2000 שנים קשות! אין לנו לאן ללכת. לכן עלינו לחשוב מחשבות בריאות של עם ששב לארצו, שיודע שהצדק איתו ולא מוכן להכנע לאף אחד.

EverMan

New member
טרנספרו אותם משם

באותה דרך שטרנספרו אותם לשם. באידיאולוגיה גררו אותם לשם ובאידיאולוגיה יקחו אותם ! בדברי חלקלקות ובמילים שומניות הכניסו אותם לשם , עכשיו תפקיד האנשים הכניסו אותם לשם באותה צורה להוציא אותם.

Arie17

New member
ל KITY

את הדברים שלך מחכים הטרוריסטים הפלסטינים לשמוע אחרי פיגועים. הרי בשביל זה בדיוק הם עושים את מה שהם עושים. למה אחרי פיגועים בנתניה, חדרה, הרצליה, תל אביב, ירושלים, חיפה וכיו"ב לא תגידי לפנות את היישובים האלה? בגלל שזה הבית שלך?? בגלל ששם גרים האנשים שאת מכירה? בגלל ששם גרים קרובייך? בכלל, למה לא לפנות את מדינת ישראל כולה? אנחנו פה, 5 מיליון יהודים בין 200,000,000 ערבים עוינים שמחכים כל יום לחיסולה של מדינת ישראל! מעניין, שאותם אנשים שמגנים בכל לשון טרנספר לאוכלוסיה הערבית, שלוחמת ופוגעת בנו יום יום, אותם אנשים ממש מציעים לעשות טרנספר ל250,000 יהודים!! האחים שלך בוכים עכשיו בגלל פעולות הטרור של הפלסטינים, ואילו את באה ונותנת לפלסטינים פרס לטרור??? את אדישה כלפי האחים שלך אבל רוצה שיהיה טוב לאלה ששונאים אותך, שמפוצצים אותך, שלא אכפת להם ממך?? דבר מעניין נוסף, הוא העובדות. אני יודע שאת וחברייך לדעה לא נוהגים לשים לב אליהם יותר מידי, אבל בכל זאת, כדאי שלפעמים תתעדכנו. לידיעתך, ממשלת ישראל הציעה נסיגה מ- 99 % של שטחי יש"ע. ערפאת, שוחר השלום הגדול, בתגובה למכירת החיסול הזאת של ממשלת ישראל, לא רק שלא הפסיק את פעולות הטרור, אלא אף פתח במלחמה מאורגנת ויזומה, שאנחנו נמצאים בחודש ה- 21 שלה. לסיכום, עלינו לשנות את הגישה, להחליף דיסקט, ולחשוב במונחים של חיסול הטרור וניצחון במלחמה, ולא של כניעה והתקפלות בפני הרשע הפלסטיני. ובטח שלא לחפש איך לפגוע באחים שלנו... -שבת שלום לך ולכל עם ישראל

kity

New member
למה הם עושים את זה?

למה הם עושים את זה? הם עושים את זה כדי להרוג כמה שיותר יהודים אם לא שמת לב...יש להם שטח שהם שם הרוב למשל בעזה אז למה להסתכן ולגור באמצע השטח שלהם?

Arie17

New member
תגובה נזעמת על "סיסמה למתנחלים"

את הדברים שלך מחכים הטרוריסטים הפלסטינים לשמוע אחרי פיגועים. הרי בשביל זה בדיוק הם עושים את מה שהם עושים. למה אחרי פיגועים בנתניה, חדרה, הרצליה, תל אביב, ירושלים, חיפה וכיו"ב לא תגידי לפנות את היישובים האלה? בגלל שזה הבית שלך?? בגלל ששם גרים האנשים שאת מכירה? בגלל ששם גרים קרובייך? בכלל, למה לא לפנות את מדינת ישראל כולה? אנחנו פה, 5 מיליון יהודים בין 200,000,000 ערבים עוינים שמחכים כל יום לחיסולה של מדינת ישראל! מעניין, שאותם אנשים שמגנים בכל לשון טרנספר לאוכלוסיה הערבית, שלוחמת ופוגעת בנו יום יום, אותם אנשים ממש מציעים לעשות טרנספר ל250,000 יהודים!! האחים שלך בוכים עכשיו בגלל פעולות הטרור של הפלסטינים, ואילו את באה ונותנת לפלסטינים פרס לטרור??? את אדישה כלפי האחים שלך אבל רוצה שיהיה טוב לאלה ששונאים אותך, שמפוצצים אותך, שלא אכפת להם ממך?? דבר מעניין נוסף, הוא העובדות. אני יודע שאת וחברייך לדעה לא נוהגים לשים לב אליהם יותר מידי, אבל בכל זאת, כדאי שלפעמים תתעדכנו. לידיעתך, ממשלת ישראל הציעה נסיגה מ- 99 % של שטחי יש"ע. ערפאת, שוחר השלום הגדול, בתגובה למכירת החיסול הזאת של ממשלת ישראל, לא רק שלא הפסיק את פעולות הטרור, אלא אף פתח במלחמה מאורגנת ויזומה, שאנחנו נמצאים בחודש ה- 21 שלה. לסיכום, עלינו לשנות את הגישה, להחליף דיסקט, ולחשוב במונחים של חיסול הטרור וניצחון במלחמה, ולא של כניעה והתקפלות בפני הרשע הפלסטיני. ובטח שלא לחפש איך לפגוע באחים שלנו... - שבת שלום לך ולכל עם ישראל

kity

New member
כמה פעמים אפשר לשים אותה הודעה?

הבנתי למה אתה מתכוון כבר ב2 פעמים הקודמות שכתבת את זה...

kity

New member
וואו תודה ש

וואו תודה שלימדת אותי מושג חדש.... ברור שאני מכירה את המושג, ואני חושבת שהוא יותר מתכוון להתגייסות לצהל לעזור במשהו לתרום לארץ ולא לשבת ולא לעשות כלום באמצע חור ברשות ה פלסטינית! kity

EverMan

New member
חומה ומגדל במטרה

להשיג שטח עתידי , שונה בתכלית משמירה על שטח במטרה לקחת אותו מעם אחר.

EverMan

New member
אותו עקרון בשטח

לא אותו עקרון אידיאולוגית וערכית. חומה ומגדל נועדו לתת לנו שטח עתידי שלא שייך לנו מהרשויות הבריטיות. פה אנחנו מקימים יישובים רק בשביל לא לתת אותם למישהו אחר , רק בשביל שלמישהו אחר לא יהיה אותן.

Pacha

New member
אממממ לא.

ההתנחלויות היו גם בשביל לקחת שטח עתידי לישראל רעיון ארץ ישראל השלמה כלומר אם ניישב שם אנשים הם לא יכולים לדרוש את השטח תפסיק לחשוב שמתנחלים הם שונאי ערבים הם פשוט ציונים

למעלה