מה נשמע טוהר?
ה ה 1 והיחיד New member 7/5/07 #62 צריך לגוון לא? וגם זה רק בתשעים הדקות של המשחק שאני רחוק מהרדיו, מותר לי
M mor atid New member 7/5/07 #67 מותר אבל לא בשביל כדורגל..! אני ראיתי עכשיו סרט נראה לי קוראים לו "אנשים,נשים וחיות אחרות"....זה על אחד שהתאהב בשדרנית רדיו והזמין אותה לצאת דרך השידור שלה...חחחחחחחחח אחד הסרטים XD
מותר אבל לא בשביל כדורגל..! אני ראיתי עכשיו סרט נראה לי קוראים לו "אנשים,נשים וחיות אחרות"....זה על אחד שהתאהב בשדרנית רדיו והזמין אותה לצאת דרך השידור שלה...חחחחחחחחח אחד הסרטים XD
T tohar05 New member 7/5/07 #58 כן יש מצב ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif הכל מעולה(במיוחד עכשיו) מה איתך?
כן יש מצב ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif הכל מעולה(במיוחד עכשיו) מה איתך?
R redgirl2 New member 7/5/07 #56 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אסף תהיה בריא! נראלי שהיא באמת התעלפה.. אסף תראה מה אתה עושה לבנות! באמת?!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אסף תהיה בריא! נראלי שהיא באמת התעלפה.. אסף תראה מה אתה עושה לבנות! באמת?!