שלום! באתי! כמה מפתיע! מהנשמע אסף?
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 6/5/07 #19 ../images/Emo12.gif סינגלס עם אסף? אם לא הייתי רואה כוכב נולד בטלוויזיה הייתי שומעת... אבל אין לי כוח.
../images/Emo12.gif סינגלס עם אסף? אם לא הייתי רואה כוכב נולד בטלוויזיה הייתי שומעת... אבל אין לי כוח.
M me123 New member 6/5/07 #22 אין לך כח לשמוע סינגלס? כשאת רואה כוכב נולד, את גם צריכה לראות וגם לשמוע, ופה את רק שומעת!! איזה פלספן אני ...
אין לך כח לשמוע סינגלס? כשאת רואה כוכב נולד, את גם צריכה לראות וגם לשמוע, ופה את רק שומעת!! איזה פלספן אני ...
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 6/5/07 #23 לא... אין לי כוח להעביר. חחחחח נראה לי אני הולכת להתקלח ולישון. אין לי כוח אפילו להקליד.
M meshugait New member 6/5/07 #21 וווווווווווווווהההההההההההההההההווווווווווווו גוון השטן בשיתוף עם הנחש זה דווקא בסדר
R redgirl2 New member 7/5/07 #25 שלוםםםםםםם ../images/Emo13.gif מה שלום כולם?! באתי לשעה השניה..אחרי הליכה כיפית ביותר יש אחלה מזג אוויר ואממ שלום אסף! מה שלומך?!
שלוםםםםםםם ../images/Emo13.gif מה שלום כולם?! באתי לשעה השניה..אחרי הליכה כיפית ביותר יש אחלה מזג אוויר ואממ שלום אסף! מה שלומך?!
M meshugait New member 7/5/07 #27 היי../images/Emo13.gif שלומי טוב כל היום ישבתי ולא עשיתי כלום מה שלומך?
R redgirl2 New member 7/5/07 #28 הוו לא לעשות כלום זה כיף! ../images/Emo13.gif שלומי טוב תודה אני היום התקדמתי בפרוייקט ולמדתי במתמטיקה (אחרי שקמתי בצהריים ) אבל הולך טוב עם הפרויקט סוף סוף אז אני ממש מרוצה
הוו לא לעשות כלום זה כיף! ../images/Emo13.gif שלומי טוב תודה אני היום התקדמתי בפרוייקט ולמדתי במתמטיקה (אחרי שקמתי בצהריים ) אבל הולך טוב עם הפרויקט סוף סוף אז אני ממש מרוצה
ה ה 1 והיחיד New member 7/5/07 #29 שלום היום יש משהו שחשוב מסינגלס, וזה המשחק. שמעתי רק את השעה הראשונה ועפתי לטלוויזיה. אסף התותח. ד"א 1:0 לבית"רררררר
שלום היום יש משהו שחשוב מסינגלס, וזה המשחק. שמעתי רק את השעה הראשונה ועפתי לטלוויזיה. אסף התותח. ד"א 1:0 לבית"רררררר
T tohar05 New member 7/5/07 #37 איך אפשר לראות כדורגל כשאסף משדר?? ואני ממש אוהבת כדורגל,אבל אסף ....אסף...
R redgirl2 New member 7/5/07 #30 וואי השיר הזה ממש ממש טוב!! איך קוראים לו? לא שמעתי..היה רעש פתאום..שמעתי רק שהוא של הילה זיתון! היא שרה ממש יפה והשיר עצמו גם ממש ממש יפה
וואי השיר הזה ממש ממש טוב!! איך קוראים לו? לא שמעתי..היה רעש פתאום..שמעתי רק שהוא של הילה זיתון! היא שרה ממש יפה והשיר עצמו גם ממש ממש יפה