בהצלחה לך!
T tkuihehr New member 19/3/07 #70 בהצלחה! אדם, תראה מה עשית, כמה פעמים שאמרתי לך גיוס קל ושירות נעים באת לפה וגרמת לי להגיד לך גם בהצלחה, ובכך הרסת לעצמך את השרשור בהצלחה, כי כולם כבר כתבו פה
בהצלחה! אדם, תראה מה עשית, כמה פעמים שאמרתי לך גיוס קל ושירות נעים באת לפה וגרמת לי להגיד לך גם בהצלחה, ובכך הרסת לעצמך את השרשור בהצלחה, כי כולם כבר כתבו פה
R redgirl2 New member 19/3/07 #121 זה 4 חודשים!..אסף ואני סופרים יחד.. הוא לשחרור ואני לגיוס... ולא נראלי ששנינו מאוד מרוצים מזה..נכון אסף!?
זה 4 חודשים!..אסף ואני סופרים יחד.. הוא לשחרור ואני לגיוס... ולא נראלי ששנינו מאוד מרוצים מזה..נכון אסף!?
T tkuihehr New member 19/3/07 #124 חחחחחחח, גם אני לא כתבת בעוד מקום בשרשור שזה עוד 4 חודשים... האמת ידעתי שזה ביולי, פשוט חשבתי שזה עוד חצי שנה, ראית איזה חכם אני?
חחחחחחח, גם אני לא כתבת בעוד מקום בשרשור שזה עוד 4 חודשים... האמת ידעתי שזה ביולי, פשוט חשבתי שזה עוד חצי שנה, ראית איזה חכם אני?
R redgirl2 New member 19/3/07 #128 ../images/Emo6.gif לא הייתי מתנגדת שזה יהיה ככה מצד אחד אני הכי רוצה להתגייס כי הקורס יהיה מגניבבבבבבב מצד שני אממ אני עוד ילדה מה צבא עכשיו!?
../images/Emo6.gif לא הייתי מתנגדת שזה יהיה ככה מצד אחד אני הכי רוצה להתגייס כי הקורס יהיה מגניבבבבבבב מצד שני אממ אני עוד ילדה מה צבא עכשיו!?
T tkuihehr New member 19/3/07 #140 את מתגייסת לפני!! מה ילדה! את גדולה כבר! את קטנה ממני בחצי שנה!!!!
R redgirl2 New member 19/3/07 #145 אבל קצת בא לי להיות ילדה..../images/Emo9.gif אני? מדים? מה!? טוב יהיה כיף גם בצבא! יהיה קורס מעניין ויהיה כיף
אבל קצת בא לי להיות ילדה..../images/Emo9.gif אני? מדים? מה!? טוב יהיה כיף גם בצבא! יהיה קורס מעניין ויהיה כיף
R redgirl2 New member 20/3/07 #153 יש לך עוד הרבה זמן ../images/Emo9.gif תהנה מהחופש! (גמני משתדלת לעשות את זה עכשיו ) ואממ כשאתה תתגייס גם אתה תהיה ככה!! אתה תראה
יש לך עוד הרבה זמן ../images/Emo9.gif תהנה מהחופש! (גמני משתדלת לעשות את זה עכשיו ) ואממ כשאתה תתגייס גם אתה תהיה ככה!! אתה תראה
M meshugait New member 19/3/07 #47 i dont want to die! i want to see the flowers bloom dont want to go KABUSH KABUM!!!!! פפפפוש דה באטן!!! פוש דה בא טן!!! פוש דה בא פושט דבה פוש דה באטן!!!! וווווואיייייייייייייייייייייייי
i dont want to die! i want to see the flowers bloom dont want to go KABUSH KABUM!!!!! פפפפוש דה באטן!!! פוש דה בא טן!!! פוש דה בא פושט דבה פוש דה באטן!!!! וווווואיייייייייייייייייייייייי