היי חזרת! קשה לך בלעדינו אה?!
R redgirl2 New member 19/3/07 #141 חשבתי על משו.. אם לוקחים את משקל ה"כל" שנהיה קולה.. אז הוא בעצם שר "בואיייי הקולה עלי" (שוב הצחקתי רק את עצמי?! )
חשבתי על משו.. אם לוקחים את משקל ה"כל" שנהיה קולה.. אז הוא בעצם שר "בואיייי הקולה עלי" (שוב הצחקתי רק את עצמי?! )
R redgirl2 New member 19/3/07 #150 הווו את כה חמודה ../images/Emo24.gif בזמן האחרון אני מצחיקה אותך הרבה וזה כיף!
S shame on you New member 19/3/07 #137 סינגלס זה לא תמיד עם הדר מרקס?... מה זה, היה לי מוזר לפחות גלגלצ ולשמוע מישהו אחר.. מה קורה פה?... אגב, חדשה.. מה המצב?? אחריות... ראיתם את הקליפ בערץ 24?
סינגלס זה לא תמיד עם הדר מרקס?... מה זה, היה לי מוזר לפחות גלגלצ ולשמוע מישהו אחר.. מה קורה פה?... אגב, חדשה.. מה המצב?? אחריות... ראיתם את הקליפ בערץ 24?
T tkuihehr New member 20/3/07 #156 ראיתי גם קליפ טוב, מתאים לשיר, אני זוכר את הריקוד עד עכשיו, ואם היו איתי עוד 4 סביבי הייתי רוקד איתם..
ראיתי גם קליפ טוב, מתאים לשיר, אני זוכר את הריקוד עד עכשיו, ואם היו איתי עוד 4 סביבי הייתי רוקד איתם..
M meshugait New member 19/3/07 #139 בוווווואייייייייי!!!!!!!!!!!1 הכל עליייייייייייייי!!!!!!!! כל עלייייייייי!!!!!!!!!!! כל עליייייייייייי!!!!!!!!!
בוווווואייייייייי!!!!!!!!!!!1 הכל עליייייייייייייי!!!!!!!! כל עלייייייייי!!!!!!!!!!! כל עליייייייייייי!!!!!!!!!
M meshugait New member 19/3/07 #151 לילה טוב! שרשור הסינגלס השלם הראשון שלי מאז חודשיים שלא הייתי! היה כיף!
S shame on you New member 20/3/07 #154 יאללה, נגמר! ביי, לילה טוב. (זה לא הוגן, פספסתי את הריאיון עם הנרי דוד וגאיה טראוב ביאיר לפיד רק בגלל שהעברתי ערוץ לגלגלצ כשהתחיל הראיון עם מאיה בוסקילה, ושכחתי לזפזפ בחזרה!!)
יאללה, נגמר! ביי, לילה טוב. (זה לא הוגן, פספסתי את הריאיון עם הנרי דוד וגאיה טראוב ביאיר לפיד רק בגלל שהעברתי ערוץ לגלגלצ כשהתחיל הראיון עם מאיה בוסקילה, ושכחתי לזפזפ בחזרה!!)
S shame on you New member 20/3/07 #161 צודקים, חשבתי שנגמר כבר יאיר לפיד ובגלל שחשבתי כך פספסתי את ההתחלה.. לא נורא אבל.. עדיין היה שווה!