לא ממש הבנתי את המסלול.... אין צבא?
T tkuihehr New member 19/3/07 #120 יש צבא, וזה לא כזה מעודד אותי רצינו לעשות טבלת ייאוש. אבל הקצה של הטבלה יהיה יותר מייאש: צבא! אני בכלל רוצה להגיע לשם?!
יש צבא, וזה לא כזה מעודד אותי רצינו לעשות טבלת ייאוש. אבל הקצה של הטבלה יהיה יותר מייאש: צבא! אני בכלל רוצה להגיע לשם?!
R RJlake New member 19/3/07 #130 תלוי מה אתה עושה...אחרי שמתרגלים נראה לי צבא יכול להיות נחמד אבל אני לא באמת יודעת אותי אפילו לא מגייסים
תלוי מה אתה עושה...אחרי שמתרגלים נראה לי צבא יכול להיות נחמד אבל אני לא באמת יודעת אותי אפילו לא מגייסים
R redgirl2 New member 19/3/07 #91 ../images/Emo6.gif לונורא..אז יצאתי קצת מפגרת.. זה כבר רגיל..בעיקר בהתחשב בעובדה שאני הורסת בדיחות ובעיקר לא מצחיקה (בעצם את עצמי אני מצחיקה וזה מה שחשוב )
../images/Emo6.gif לונורא..אז יצאתי קצת מפגרת.. זה כבר רגיל..בעיקר בהתחשב בעובדה שאני הורסת בדיחות ובעיקר לא מצחיקה (בעצם את עצמי אני מצחיקה וזה מה שחשוב )
T tkuihehr New member 19/3/07 #49 כן, הוא אמר את זה [למרות שבאותו שרשור הוא כתב הרבה ודיברנו איתו הרבה על זה]
M meshugait New member 19/3/07 #25 לא תמיד לפעמים יש את הדר, לפעמים יש עמרי ולפעמים יש אלכסנדרה לוקאש!
R redgirl2 New member 19/3/07 #39 אלון לגבי החתימה..שאלה ../images/Emo9.gif OOP? אובג'קט אוריינטד מה? (פרוסס?) פשוט ראיתי שאתמול רשמת שאתה שונא אובג'קט אוריינטד.. אנחנו טיפה עובדים עם זה.. וואי כבר התחילה השנה של י"ד?! פיי זה עובר מהר! לונורא זה ישתלם לך בסוף!! תחשוב חיובי
אלון לגבי החתימה..שאלה ../images/Emo9.gif OOP? אובג'קט אוריינטד מה? (פרוסס?) פשוט ראיתי שאתמול רשמת שאתה שונא אובג'קט אוריינטד.. אנחנו טיפה עובדים עם זה.. וואי כבר התחילה השנה של י"ד?! פיי זה עובר מהר! לונורא זה ישתלם לך בסוף!! תחשוב חיובי
T tkuihehr New member 19/3/07 #63 מנסה לחשוב חיובי, מתישהו זה גם יגיע Programming אובג'ט אוריינטד פרוגרמינג, תכנות מונחה אובייקטים [מעניין?]
מנסה לחשוב חיובי, מתישהו זה גם יגיע Programming אובג'ט אוריינטד פרוגרמינג, תכנות מונחה אובייקטים [מעניין?]
R redgirl2 New member 19/3/07 #107 יהיה בסדר מה אתה דואג!? ../images/Emo9.gif אויש נשמע לא משו אני רק רוצה לסיים כבר עם הפרוייקט..אינלי כוח לזה כבר.. כל הכבוד לך שאתה ממשיך לי"ד תאמין לי אחרי זה אתה נכנס לצבא לתפקיד שמשלב את הידע שלך נכון?
יהיה בסדר מה אתה דואג!? ../images/Emo9.gif אויש נשמע לא משו אני רק רוצה לסיים כבר עם הפרוייקט..אינלי כוח לזה כבר.. כל הכבוד לך שאתה ממשיך לי"ד תאמין לי אחרי זה אתה נכנס לצבא לתפקיד שמשלב את הידע שלך נכון?