כן תישארי! למרות שיש דניאל עכשיו
R redgirl2 New member 19/3/07 #12 אני כאן! בערך.. אני שומעת אבל הולכת לאכול.. אז תהנו!..תכף אצטרף.. וואי אסף גם בבחירות וגם בסינגלס..מגניב לנו מה שלום כולם?
אני כאן! בערך.. אני שומעת אבל הולכת לאכול.. אז תהנו!..תכף אצטרף.. וואי אסף גם בבחירות וגם בסינגלס..מגניב לנו מה שלום כולם?
R redgirl2 New member 19/3/07 #24 תחפרי ותטחרי בכיף! ../images/Emo9.gif בשביל זה נועד הפורום! מסתבר שהאוכל שלי יידחה קצת.. אני בסיידר..היום הרבה הרבה יותר טוב מאתמול אז אני מרוצה!
תחפרי ותטחרי בכיף! ../images/Emo9.gif בשביל זה נועד הפורום! מסתבר שהאוכל שלי יידחה קצת.. אני בסיידר..היום הרבה הרבה יותר טוב מאתמול אז אני מרוצה!
M meshugait New member 19/3/07 #27 כיף לי לחפור מלאאאא זמן לא חפרתי בסינגלס והתגעגעתי! את לא צריכה לאכול, יותר חשוב להישאר פה!
R redgirl2 New member 19/3/07 #29 אבל אם אני לא אוכל לא יהיה לי כוח! אני שומעת סינגלס בכל מקרה!.. מה שלומך? איך עבר היום?
R redgirl2 New member 19/3/07 #55 אבל ניקיתי את החדר בשישי! לא רוצה שיתלכלך אממ היה יותר טוב מאתמול! סיימנו עם הספר מחזור אז ירד הלחץ של לסיים עם הכל וזה כיף וגם יצא ממש ממש ממש יפה וזהו
אבל ניקיתי את החדר בשישי! לא רוצה שיתלכלך אממ היה יותר טוב מאתמול! סיימנו עם הספר מחזור אז ירד הלחץ של לסיים עם הכל וזה כיף וגם יצא ממש ממש ממש יפה וזהו
R redgirl2 New member 19/3/07 #83 יאפ יב'..עוד קצת וצבא..אמאלההה לונורא..נחשוב חיובי יש 4 חודשים..עוד מעט פסח ואז נבוא רק לתגבורים מתכונות בגרויות והכי חשוב! חזרות לסופשנה
יאפ יב'..עוד קצת וצבא..אמאלההה לונורא..נחשוב חיובי יש 4 חודשים..עוד מעט פסח ואז נבוא רק לתגבורים מתכונות בגרויות והכי חשוב! חזרות לסופשנה
R redgirl2 New member 19/3/07 #116 אממ..אני בריקודים.. אבל יש לי קשרים בפנים הבנתי שעושים משו בסגנון ארץ נהדרת..יהיה מצחיק
M meshugait New member 19/3/07 #13 אני! אוהבת אותך! גם אם זה לא מתאים לך! גם אם זה לא מתאים! לך! צ'מייייייי