סינגלס! עם אסף! ואני יושבת לי פה עם הטרנזיסטור! יש כאן מישהו.?
T tkuihehr New member 19/3/07 #3 איך אין אף אחד על כזאת פתיחה? סינגלס מתחיל, מנגינת ריקה רגילה, ופתאום אסף! אסף חופר ומדבר ואז סינרגיה ואח"כ הקייזר צ'יפס עם רובירובירובירובירובירובירובי תודו שהפסדתם שאיחרתם [או שלא באתם]
איך אין אף אחד על כזאת פתיחה? סינגלס מתחיל, מנגינת ריקה רגילה, ופתאום אסף! אסף חופר ומדבר ואז סינרגיה ואח"כ הקייזר צ'יפס עם רובירובירובירובירובירובירובי תודו שהפסדתם שאיחרתם [או שלא באתם]
R redgirl2 New member 19/3/07 #23 אסף כבר לא בא הרבה ../images/Emo4.gif כי הוא אומר שהוא מתרשל בשידור!
T tkuihehr New member 19/3/07 #28 אפשר לחשוב, אסף מקצוען במיוחד ליד עמרי, היום זה ממש הורגש.... ליד ההתרשלות של האחרים, אסף אבשלום קור...
אפשר לחשוב, אסף מקצוען במיוחד ליד עמרי, היום זה ממש הורגש.... ליד ההתרשלות של האחרים, אסף אבשלום קור...
R redgirl2 New member 19/3/07 #34 אסף מילים של שירים ומילון מגניב! אוך זה ארוך מדי! אתה ואני יודעים שהוא מקצוען..אבל אנחנו גם מסכימים על זה שהוא צריך לבוא לכאן יותר ושיהיו שרשורים הזויים ומגניבים! נכון!?
אסף מילים של שירים ומילון מגניב! אוך זה ארוך מדי! אתה ואני יודעים שהוא מקצוען..אבל אנחנו גם מסכימים על זה שהוא צריך לבוא לכאן יותר ושיהיו שרשורים הזויים ומגניבים! נכון!?
T tkuihehr New member 19/3/07 #42 נכון! וגם אסף יודע את זה אבל הוא שונא התרשלויות... מזה הוא חי, כשאחרים מתרשלים הם מקבלים הרחקות והוא מקבל שידורים ואנחנו גם! אז מה עדיף?
נכון! וגם אסף יודע את זה אבל הוא שונא התרשלויות... מזה הוא חי, כשאחרים מתרשלים הם מקבלים הרחקות והוא מקבל שידורים ואנחנו גם! אז מה עדיף?
R redgirl2 New member 19/3/07 #48 אני בעד שילוב ../images/Emo6.gif אני לא יודעת מה איתך..אבל הזמן רץ..ולא לטובתנו.. עוד 4 חודשים אסף משתחרר ואני אומרת אם הם לא משאירים אותו (מה הסיכוי שזה יקרה!? אפסי?) אנחנו עושים בלאגנים
אני בעד שילוב ../images/Emo6.gif אני לא יודעת מה איתך..אבל הזמן רץ..ולא לטובתנו.. עוד 4 חודשים אסף משתחרר ואני אומרת אם הם לא משאירים אותו (מה הסיכוי שזה יקרה!? אפסי?) אנחנו עושים בלאגנים
R redgirl2 New member 19/3/07 #81 אפסי מאפס זאת לא הייתה טעות כתיב! נכון שידעת את זה וסתם רשמת ואני יצאתי מפגרת עכשיו!?
T tkuihehr New member 19/3/07 #98 תפוז משגעים אותי יותר מחצי מההודעות לא נשלחות. וחוצמזה ברור שתהיה ירידה במצב רוח כשנגמר לי החופש וחוזרים לביצפר
תפוז משגעים אותי יותר מחצי מההודעות לא נשלחות. וחוצמזה ברור שתהיה ירידה במצב רוח כשנגמר לי החופש וחוזרים לביצפר