למה?! לא אוהבת?
R redgirl2 New member 7/3/07 #141 פוראבר יאנג! ../images/Emo99.gif יש לו מלא משפטים חכמים! אני הכי אוהבת את זה: Hoping for the best but expecting the worst
פוראבר יאנג! ../images/Emo99.gif יש לו מלא משפטים חכמים! אני הכי אוהבת את זה: Hoping for the best but expecting the worst
L limors2 Well-known member 7/3/07 #144 מי מדונה?../images/Emo2.gif היא מדונה המדונה בין הסלעים אולי?
R redgirl2 New member 7/3/07 #149 אוף זה מהשיר! מתחת לסלע צומחת לפלא רקפת נחמדת מאוד שוב הצחקתי רק את עצמי!?
R redgirl2 New member 7/3/07 #157 ../images/Emo6.gif הרבה זמן לא שמעתי אותו.. לא יודעת מה נזכרתי בו פתאום
R redgirl2 New member 7/3/07 #146 הדר..תגידי..מתי את טסה לאנגליה?! אוף אני מזההההה מקנאה! (ככה אומרים!?) כי זה אנגליה אולי תקחי אותי במזוודה!?..אני קטנטנה אני אכנס!!
הדר..תגידי..מתי את טסה לאנגליה?! אוף אני מזההההה מקנאה! (ככה אומרים!?) כי זה אנגליה אולי תקחי אותי במזוודה!?..אני קטנטנה אני אכנס!!
R redgirl2 New member 7/3/07 #156 ../images/Emo6.gif תהני לך המון המון המון!!! ../images/Emo9.gif את עושה סדר באנגליה? אוף איזה כיף לך!!..גמני רוצה אנגליה טוב אני לא אבאס! תהני מלא מלא מלא מלא!! וחסר לך שלא תחזרי עם מלא מלא מלא חוויות וספרי לנו
../images/Emo6.gif תהני לך המון המון המון!!! ../images/Emo9.gif את עושה סדר באנגליה? אוף איזה כיף לך!!..גמני רוצה אנגליה טוב אני לא אבאס! תהני מלא מלא מלא מלא!! וחסר לך שלא תחזרי עם מלא מלא מלא חוויות וספרי לנו
ר רדיו מן 1 New member 8/3/07 #163 גם אני רוצה גם אני רוצה לטוס לאנגליה/בריטניה בכל אופן תעשי חיים ותחזרי עם חוויות!!
L limors2 Well-known member 7/3/07 #154 לא לא לא להשמיע את סאמסון בגלגלצ../images/Emo10.gif הוא טוב מידי בשביל להיות ממוחזר ובמצעדים וכאלה