סינגלס? חדש של סינרגיה אתמול בדיוק חשבתי שהגיע הזמן לאחד חדש! ויופי הדר
L limors2 Well-known member 7/3/07 #1 סינגלס? חדש של סינרגיה אתמול בדיוק חשבתי שהגיע הזמן לאחד חדש! ויופי הדר
R RJlake New member 7/3/07 #110 הבנתי את אחריות../images/Emo2.gif שכאילו הוא מדבר על אחריות מינית והכל.... לקח לי זמן
R redgirl2 New member 7/3/07 #122 ../images/Emo6.gif נועם יא מצחיקולה! זה היה ברור.. סתם..הדר אמרה את זה אחרי הפעם הראשונה או השניה.. זה היה משו בסגנון "ניפגש בעוד 9 חודשים ונראה מה יהיה" או משו כזה אבל זה היה מצחיק!
../images/Emo6.gif נועם יא מצחיקולה! זה היה ברור.. סתם..הדר אמרה את זה אחרי הפעם הראשונה או השניה.. זה היה משו בסגנון "ניפגש בעוד 9 חודשים ונראה מה יהיה" או משו כזה אבל זה היה מצחיק!
R RJlake New member 7/3/07 #125 חחחח נו מה לא שמתי לב../images/Emo6.gif פשוט הקשבתי כשהייתי במקלחת ונפל לי האסימון<או הסון לצורך העניין..> שעל זה השיר מדבר אבל זה מגניב שירים כאלה שיש מסר סמוי בתוך שיר קליל ושטותי כביכול
חחחח נו מה לא שמתי לב../images/Emo6.gif פשוט הקשבתי כשהייתי במקלחת ונפל לי האסימון<או הסון לצורך העניין..> שעל זה השיר מדבר אבל זה מגניב שירים כאלה שיש מסר סמוי בתוך שיר קליל ושטותי כביכול
L limors2 Well-known member 7/3/07 #3 אנה מולי אנה מולי אנה מולייייייי!! בואו נפתח מועדון של "לא הולך/ת לאינקובוס"
א אאוצית20 New member 7/3/07 #7 זה נשמע כאילו הוא אומר i know malik אני מכיר מאליק. אני לא מכיר מאליק.
R redgirl2 New member 7/3/07 #5 אני אהיה כאן.. אבל אני הולכת לאכול לכמה דקות ותכף אשוב אחריות שיר מעולה!!! ולאב הרטס פשוט מעולהההההההה אני ממש ממש ממש אוהבת ליאורה תשארי!!
אני אהיה כאן.. אבל אני הולכת לאכול לכמה דקות ותכף אשוב אחריות שיר מעולה!!! ולאב הרטס פשוט מעולהההההההה אני ממש ממש ממש אוהבת ליאורה תשארי!!
R redgirl2 New member 7/3/07 #8 הדר הדר הדר הדר! ../images/Emo6.gif מה שלומךךךךךךךךך!? לשבור ציפורן זה לא כיף אבל לונורא יעבור! (עד החתונה עם אריק ) ואממ נכון שיהיה מעיל אחד בגשם!?
הדר הדר הדר הדר! ../images/Emo6.gif מה שלומךךךךךךךךך!? לשבור ציפורן זה לא כיף אבל לונורא יעבור! (עד החתונה עם אריק ) ואממ נכון שיהיה מעיל אחד בגשם!?
L limors2 Well-known member 7/3/07 #12 אני משמ אוהבת את איך שהוא צועק פוווווש דה באטן!!!!!! פוווש דה באטן!!!!!!!
R redgirl2 New member 7/3/07 #14 הגעתי למסקנה לגבי השיר של טיפקס הוא דפוק לגמרי! אבל הוא ממשששששששש מגניב ואפילו אהבתי אותו!