ועכשיו גירלפרנד!
A amiomer New member 11/4/07 #11 ועכשיו גירלפרנד! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif
I Inbar789 New member 11/4/07 #15 ../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif זה לא רק אריק! זה גם יונתן שפירא
L limors2 Well-known member 11/4/07 #24 האם זה השרשור סינגלס הכי קטן שהיה אי פעם, או שהיה פחות? גם מחר לא אהיה. למה דווקא את הסינגלס עם יעל אני מפסידה?
האם זה השרשור סינגלס הכי קטן שהיה אי פעם, או שהיה פחות? גם מחר לא אהיה. למה דווקא את הסינגלס עם יעל אני מפסידה?
T tkuihehr New member 11/4/07 #25 היה פחות, פעם היה שרשור של 5 אני יכול לחפש את הקובץ שספרתי את כל השרשורים, ואז להגיד לך את התאריך המדוייק, אבל אין לי כוח
היה פחות, פעם היה שרשור של 5 אני יכול לחפש את הקובץ שספרתי את כל השרשורים, ואז להגיד לך את התאריך המדוייק, אבל אין לי כוח
L limors2 Well-known member 11/4/07 #26 ביונסה ושאקירה סופסוף הגיע לגלגלצ! * כן, הקלטתי סינגלס. למה מה תעשו לי
א אביטל אלישע New member 11/4/07 #37 אוי שיר מעולה../images/Emo99.gif מה שהורג אותי,שבשירים לועזיים-השירים נכנסים לפלייליסט בגלגלצ שנה אחרי שהם כבר יורדים מהמקום הראשון בתחנות אחרות.באיחור מטורף.ובתור אחת שרואה MTV משם אני מכירה את כל השירים החדשים,וממש לא מגלגלצ.וחבל.
אוי שיר מעולה../images/Emo99.gif מה שהורג אותי,שבשירים לועזיים-השירים נכנסים לפלייליסט בגלגלצ שנה אחרי שהם כבר יורדים מהמקום הראשון בתחנות אחרות.באיחור מטורף.ובתור אחת שרואה MTV משם אני מכירה את כל השירים החדשים,וממש לא מגלגלצ.וחבל.
R RJlake New member 11/4/07 #40 כי תמיד לרדיו שירים נכנסים אחרי ובעיקר לרדיו בישראל אז תמיד יש דיליי מטורף....