סינגלס
L limors2 Well-known member 10/4/07 #3 מה, זה כל השרשור? אני בתקווה של להגיע הביתה לפחות לסוף סינגלס, תעשו שרשור גדול שיהיה לי מה לקרוא! מממ נתקע עכשיו האוטובוס יאי.
מה, זה כל השרשור? אני בתקווה של להגיע הביתה לפחות לסוף סינגלס, תעשו שרשור גדול שיהיה לי מה לקרוא! מממ נתקע עכשיו האוטובוס יאי.
L limors2 Well-known member 11/4/07 #21 היה בסדר! הסתובבתי בטאוור(איכס ), ואז שכבתי באוטובוס הכמעט ריק לגמרי ושמעתי דפנה והעוגיות בדרך הביתה
D dragonit12 New member 10/4/07 #6 בואנה איזה רדוד זה.. יאללה תרשמו איזה שירים יש עכשיו! אגב.. נראה לי שלא הרבה שומעים כי אסור לשמוע מוזיקה.. ורק חלק שומעים פה.. אבל לונורא טוב.. אני יסתכל בהינג לראות איזה שירים יש.. אגב.. מי משדר את סינגלס עכשיו?! יעל משדרת?!
בואנה איזה רדוד זה.. יאללה תרשמו איזה שירים יש עכשיו! אגב.. נראה לי שלא הרבה שומעים כי אסור לשמוע מוזיקה.. ורק חלק שומעים פה.. אבל לונורא טוב.. אני יסתכל בהינג לראות איזה שירים יש.. אגב.. מי משדר את סינגלס עכשיו?! יעל משדרת?!
I Inbar789 New member 11/4/07 #8 בינונימי?../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif יצא חדש?! איזה אושר!!!
I Inbar789 New member 11/4/07 #12 היה בינונימי../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif עכשיו יש גירלפרינד
L limors2 Well-known member 11/4/07 #32 הממ. טוב, זה בכלל לא רע בגלל שהקול שלו לא ממש ממש מעצבן פה ועכשיו אבריל ואני יכולה להעביר אותה! שלא כמוכם! יאי לי
הממ. טוב, זה בכלל לא רע בגלל שהקול שלו לא ממש ממש מעצבן פה ועכשיו אבריל ואני יכולה להעביר אותה! שלא כמוכם! יאי לי
R RJlake New member 11/4/07 #39 דווקא הקליפ הרס את החיבה הקטנה שלי לשיר. היא פאקצה שם בטירוף וזה כל כך עלוב לראות אותה עם מכנסונים ואיפור מוגזם עושה תנועות ריקוד סטייל בריטני עם חבורת בנות מאחוריה
דווקא הקליפ הרס את החיבה הקטנה שלי לשיר. היא פאקצה שם בטירוף וזה כל כך עלוב לראות אותה עם מכנסונים ואיפור מוגזם עושה תנועות ריקוד סטייל בריטני עם חבורת בנות מאחוריה
L limors2 Well-known member 11/4/07 #41 וזה עוד אחרי שהיא הכריזה שהיא לעולם לא תהיה כמו הזמרות האלה שמתפשטות ורוקדות. יופי אווריל.
א אביטל אלישע New member 11/4/07 #42 באמת?! הקליפ טוב,מצחיק.שם פס על העולם.דפקא בגלל שיש לה שמה קטעים פאקצים..היא ממש לא שמה שם על אפחד.