חחחח, עכשיו שמתי לב שהכותרת של העמוד הזה היא "סינגלס 11" - רק עוד 4 שנים?
T tkuihehr New member 17/1/07 #290 חחחח, עכשיו שמתי לב שהכותרת של העמוד הזה היא "סינגלס 11" - רק עוד 4 שנים?
T tkuihehr New member 17/1/07 #292 אני דווקא אוהב את השיחות בין המנחים זה נחמד, במיוחד של הדר עם משה וקוואמי., הם קרועים..
T tkuihehr New member 17/1/07 #294 אה, וגם עם עומרי רונן אבל זה קורה רק פעמיים בשנה, הם לא מנחים אף פעם אחד אחרי השני..
R redgirl2 New member 17/1/07 #299 מה נסגר איתו באמת?! הבנתי שהוא הושעה..אבל לכמה זמן!? למרות שלדעתי יותר נחמד לשמוע את אסף בבחירות כל יום
מה נסגר איתו באמת?! הבנתי שהוא הושעה..אבל לכמה זמן!? למרות שלדעתי יותר נחמד לשמוע את אסף בבחירות כל יום
L limors2 Well-known member 17/1/07 #304 באמת הרבה זמן../images/Emo12.gif שבועיים,לא? נראה אם ביום ראשון הוא יחזור!
T tkuihehr New member 17/1/07 #308 כן, זה כבר שבועיים ולא נורא, אסף טוב [למרות שאני ממשיך לא לשמוע אף פעם כי אני בביצפר, אז לא משנה לי]
R redgirl2 New member 18/1/07 #318 אסף מאגניבבב כיף לשמוע כשהוא משדר! עומרי נהיה עייף..לודעת..התייאשתי ממנו קצת.. לכו תדעו אולי החופשה תרענן אותו
אסף מאגניבבב כיף לשמוע כשהוא משדר! עומרי נהיה עייף..לודעת..התייאשתי ממנו קצת.. לכו תדעו אולי החופשה תרענן אותו
T tkuihehr New member 18/1/07 #327 עומרי כזה כבר המון זמן יצא לו שם טוב מדי, והוא מתנשא מזה, וככה התוכנית יוצאת נורא מזולזלת , לעומת זאת, אסף, לא משנה מה הוא מנחה הוא תמיד גורם לזה להשמע טוב. אסף - המנחה המחליף הכי טוב בצה"ל
עומרי כזה כבר המון זמן יצא לו שם טוב מדי, והוא מתנשא מזה, וככה התוכנית יוצאת נורא מזולזלת , לעומת זאת, אסף, לא משנה מה הוא מנחה הוא תמיד גורם לזה להשמע טוב. אסף - המנחה המחליף הכי טוב בצה"ל
R redgirl2 New member 18/1/07 #335 שצריך להפסיק להיות על תקן המחליף אלא לקבל תוכניות משלו!! ואממ כן..בגלל עומרי בקושי הייתי שומעת הבחירות..לא אוהבת אותו בכלל!!
שצריך להפסיק להיות על תקן המחליף אלא לקבל תוכניות משלו!! ואממ כן..בגלל עומרי בקושי הייתי שומעת הבחירות..לא אוהבת אותו בכלל!!
S Sweet Revenge New member 17/1/07 #306 תהיו קצת סבלניים.. ברור שעדיף מיי כמיקל על טייק ת'אט הזקנים שאפילו רובי סירב לחזור אליהם..
L limors2 Well-known member 17/1/07 #315 אם הייתי אריק ברמן הייתי חוששת שהדר תעשה קצת יותר מלבקש חתימות מסכן