אני רעבה
Y yhaa hi New member 18/1/07 #337 זה מה שאביה אכל קודם../images/Emo2.gif ואז אני אשפוט מה יותר טעים: זה או שניצל עם סוכר
L limors2 Well-known member 18/1/07 #341 ואז תגידי לי../images/Emo6.gif עוד לא אכלתי שניצל מאז אבקש מאמא להכין!
Y yhaa hi New member 18/1/07 #343 זה טעים../images/Emo2.gif אפילו יותר מסתם טעים../images/Emo2.gif ויותר טעים משניצל עם סוכר
T tkuihehr New member 18/1/07 #344 השניצל עם סוכר לא יישכח אה? גם הוא היה באחד משרשורי סינגלס [בקומונה]
T tkuihehr New member 18/1/07 #349 אז את זוכרת גם את רועי הרועי הזה הוא החבר מהתאונת דרכים (זה שהסעתי אתמול)..
S ShukyD New member 18/1/07 #350 כמה פעמים צריך לומר לך לא יורי רועיייייייייייייי שם שלי רועייייייייייי
L limors2 Well-known member 18/1/07 #358 בטח שזוכרים אותו../images/Emo2.gif תמסור לו ד"ש מאיתנו! ושיבוא לבקר!
T tkuihehr New member 18/1/07 #319 אז לכי כבר לאכול יאללה נגמרה התוכנית, רק אל תשכחי להגיד לי מה אכלת,
L limors2 Well-known member 18/1/07 #325 זה יהיה אורז עם ירקות ושווארמה! הכל ביחד. וזה טעים אבל בעצם אתקלח קודם ואז אשב ואוכל בזמן שאראה פריזון ברייק אומשו
זה יהיה אורז עם ירקות ושווארמה! הכל ביחד. וזה טעים אבל בעצם אתקלח קודם ואז אשב ואוכל בזמן שאראה פריזון ברייק אומשו
T tkuihehr New member 17/1/07 #282 אשם שוב ידידה שלי חולה על שייגעצ, אתמול נסעתי איתה 5 שעות, עשינו 4 סיבובים על הדיסק הזה, ואשם הוא השיר הראשון, אז כל פעם שחזרנו אליו השתגעתי ["מה שוב?!"], אני חושב שאני פחות אוהב את השיר הזה בגלל הנסיעה אתמול
אשם שוב ידידה שלי חולה על שייגעצ, אתמול נסעתי איתה 5 שעות, עשינו 4 סיבובים על הדיסק הזה, ואשם הוא השיר הראשון, אז כל פעם שחזרנו אליו השתגעתי ["מה שוב?!"], אני חושב שאני פחות אוהב את השיר הזה בגלל הנסיעה אתמול
L limors2 Well-known member 17/1/07 #288 אני לא חושבת שאני אוכל פחות לאהוב את השיר הזה! אפילו את הקול הלא יפה אני אוהבת עכשיו