שיר נחמד מה שיש עכשיו בכלל בזמן האחרון יש מלא דברים בריטיים שווים כמו our velocity
L limors2 Well-known member 14/3/07 #41 שיר נחמד מה שיש עכשיו../images/Emo99.gif בכלל בזמן האחרון יש מלא דברים בריטיים שווים כמו our velocity
שיר נחמד מה שיש עכשיו../images/Emo99.gif בכלל בזמן האחרון יש מלא דברים בריטיים שווים כמו our velocity
T tkuihehr New member 14/3/07 #42 איזה שרשור משעמם כל ההודעות ריקות ואין איפה להגיב, וגם השידור לא משהו, מקווה שבשעה השניה זה ישתפר... עכשיו גם אני מתחיל!!!!
איזה שרשור משעמם כל ההודעות ריקות ואין איפה להגיב, וגם השידור לא משהו, מקווה שבשעה השניה זה ישתפר... עכשיו גם אני מתחיל!!!!
A AdamINC New member 14/3/07 #45 רובירובירובירובירובירובירובירובירוב אגב, הבטחתי שאני אגיד לכם אם הדיסק שלהם שווה - אז כן. הוא שווהההה!!!!
רובירובירובירובירובירובירובירובירוב אגב, הבטחתי שאני אגיד לכם אם הדיסק שלהם שווה - אז כן. הוא שווהההה!!!!
L limors2 Well-known member 14/3/07 #73 יש יותר סיכויים שהיא תענה פה../images/Emo3.gif אבל אחרי ששמעתי את חן זאוסמר בחדשות יש לי חשד לתשובה ממילא וחיהלה- אני כן
יש יותר סיכויים שהיא תענה פה../images/Emo3.gif אבל אחרי ששמעתי את חן זאוסמר בחדשות יש לי חשד לתשובה ממילא וחיהלה- אני כן
T tkuihehr New member 14/3/07 #94 לי תפוז לא זז בכלל היום איטיייייי, למה נראה לכם שאני לא כאן מפציץ?!