הא כפרה?
T tkuihehr New member 14/3/07 #125 בטח היא שעתיים של חמי רודנר? יכול להיות נחמד... מעניין מי ינחה אני רק יודע שאם זה יהיה אסף יהיה פה גם שרשור
בטח היא שעתיים של חמי רודנר? יכול להיות נחמד... מעניין מי ינחה אני רק יודע שאם זה יהיה אסף יהיה פה גם שרשור
R redgirl2 New member 14/3/07 #146 ../images/Emo6.gif תסמוך על שלומית שיהיה! אבל זה לא אסף..נעמה חן משדרת אני אוהבת לשמוע אותה בלילה!..היא מרגיעה כזאת ואני נרדמת בכיף ומהר ואם אני לא מצליחה להרדם אז כיף לי להקשיב לה!!
../images/Emo6.gif תסמוך על שלומית שיהיה! אבל זה לא אסף..נעמה חן משדרת אני אוהבת לשמוע אותה בלילה!..היא מרגיעה כזאת ואני נרדמת בכיף ומהר ואם אני לא מצליחה להרדם אז כיף לי להקשיב לה!!
R redgirl2 New member 14/3/07 #158 ../images/Emo6.gif כן איזה חמודה היא!! היא לקחה את האשמה על הגשם אבל גשם זה לא כזה נורא יש אוויר טוב ככה
../images/Emo6.gif כן איזה חמודה היא!! היא לקחה את האשמה על הגשם אבל גשם זה לא כזה נורא יש אוויר טוב ככה
L limors2 Well-known member 14/3/07 #57 קשקשים נופלים מהשמים בי-ם. אולי. מה זה "פתיתים לבנים"? איזה תיאור מעצבן
R redgirl2 New member 14/3/07 #68 ../images/Emo6.gif קשקשים נופלים מהשמיים ../images/Emo6.gif זה מאוד הצחיק אותי עכשיו!! אבל גם נורא כאב לי בגלל השרירים התפוסים
../images/Emo6.gif קשקשים נופלים מהשמיים ../images/Emo6.gif זה מאוד הצחיק אותי עכשיו!! אבל גם נורא כאב לי בגלל השרירים התפוסים