שיר חמוד של טיפקס
L limors2 Well-known member 14/3/07 #98 הם קראו לה אדר../images/Emo6.gif האותות שלהם יותר איומים מהשיר שהתחלתי לאהוב
T tkuihehr New member 14/3/07 #107 אחרי שכל התוכנית הם מטרידים הגיע הזמן שישימו אותם וניפטר מהם כבר...
T tkuihehr New member 14/3/07 #117 מה? הם יהיו שם תמיד?! תגידי תודה שזה לא אותות של אריק ברמן, הדר היתה שמה אותו מלא, ומדברת איתו.. בטח יהיה לו איזה אחד של "אוהב אתכם" והדר תשים אותו מיליוני פעמים...
מה? הם יהיו שם תמיד?! תגידי תודה שזה לא אותות של אריק ברמן, הדר היתה שמה אותו מלא, ומדברת איתו.. בטח יהיה לו איזה אחד של "אוהב אתכם" והדר תשים אותו מיליוני פעמים...
T tkuihehr New member 14/3/07 #159 מה זה! סתימת פיות?! למה לסתום פיות? הן חמודות כאלה, קסומות, והן יודעות לעוף, והן טובות, אל תסתמו אותם, אני אוהב פיות...
מה זה! סתימת פיות?! למה לסתום פיות? הן חמודות כאלה, קסומות, והן יודעות לעוף, והן טובות, אל תסתמו אותם, אני אוהב פיות...
L limors2 Well-known member 14/3/07 #110 כוכבים בעיניים זה יפה! מי רוצה לאיית לי תשם המדויק ואלך להוריד?
T tkuihehr New member 14/3/07 #119 הדר לא היתה בחופש כבר איזה שנה? זה אומר שאסף לא שידר סינגלס כבר איזה שנה?
T tkuihehr New member 14/3/07 #136 לרוב זה ככה בכלל אסף מחליף את כולם, אז אני מניח שכן, יכול להיות אבל שיפתיעו אותנו...
T tkuihehr New member 14/3/07 #155 נעדיף את אסף ופעם בשבוע איזו נעמי ,כשאסף מחליף מישהו אחר... למה? אנחנו אוהבים כשאסף מפתיע ומחליף מישהו.
נעדיף את אסף ופעם בשבוע איזו נעמי ,כשאסף מחליף מישהו אחר... למה? אנחנו אוהבים כשאסף מפתיע ומחליף מישהו.