תביאי לו אוכל
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 4/4/07 #1 סינגלס מישהו? כשיגמר השיר היפה שאני שומעת אני אשמע סינגלס
L limors2 Well-known member 4/4/07 #2 איזה שיר? הגור של שכנים שלי קשור בחוץ ובוכה כי הם לא בבית יומיים והוא שובר את ליבי איכ והוא היה רטוב ומסריח
איזה שיר? הגור של שכנים שלי קשור בחוץ ובוכה כי הם לא בבית יומיים והוא שובר את ליבי איכ והוא היה רטוב ומסריח
L limors2 Well-known member 4/4/07 #5 לא מכירה!ולא אביא לו אוכל כי יש לו! אני קמצנית בתגובות אני עדיין שומעת אותו למרות שהתריס והחלון סגורים והסינרגיה רמים
לא מכירה!ולא אביא לו אוכל כי יש לו! אני קמצנית בתגובות אני עדיין שומעת אותו למרות שהתריס והחלון סגורים והסינרגיה רמים
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 4/4/07 #7 יש סינרגיה!? יוואאוו!יש האלופה! שכחתי לגמרי.....חחח אני רואה האלופה ופה...חחח
I Inbar789 New member 4/4/07 #12 שלום../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif יש אירוח של אריק [ ] אז אהיה פה פחות חוץ מזה שאני לא שומעת כרגע כי יש האלופה.. אבל אני פה תהנו!
שלום../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif יש אירוח של אריק [ ] אז אהיה פה פחות חוץ מזה שאני לא שומעת כרגע כי יש האלופה.. אבל אני פה תהנו!
L limors2 Well-known member 4/4/07 #15 אני אוהבת תשיר של ארקייד פייר|מאוהב | אבל הם לא הלהקה האהובה עלי