מי הלהקה האהובה עלייך?
L limors2 Well-known member 4/4/07 #23 ווויהו,, ייאאאאהווו! בפרק איידול של שבוע שעבר הם באו ושרו את זה, גוון ואייקון, והיא נשמעה כה מוזר
A ady18 Well-known member 4/4/07 #24 ערב טוב תהנו הלכתי לאירוח של אריק אחזור אחר כך מקווה שיהיה סינגלס שווה בשבילכם תהנו
L limors2 Well-known member 4/4/07 #25 גרסה בריטית לאיה כורם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
L limors2 Well-known member 4/4/07 #27 מה זה לעשות ממוצע לתזמונים../images/Emo4.gif אם לי יהיה תזמון של 47 דקות, אני לא ארצה שיעשו לי ממוצע עם מישהו אחר ויהרסו לי אותו
מה זה לעשות ממוצע לתזמונים../images/Emo4.gif אם לי יהיה תזמון של 47 דקות, אני לא ארצה שיעשו לי ממוצע עם מישהו אחר ויהרסו לי אותו
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 4/4/07 #30 ../images/Emo6.gif פוש זה באטן פוש דה בא... פוש דה בא... פוש דה באאאאאאאאאטן!
ה ה 1 והיחיד New member 4/4/07 #35 גם אני פה אולי עד היום חשבתי שלפי הקול שלה, אמי בית היין נראית משהו כמו זאת מהפרסומות ליופלה. אבל היום גיליתי שהיא דווקא לבנה!!
גם אני פה אולי עד היום חשבתי שלפי הקול שלה, אמי בית היין נראית משהו כמו זאת מהפרסומות ליופלה. אבל היום גיליתי שהיא דווקא לבנה!!
I Inbar789 New member 4/4/07 #39 איך זה מרגיש!!!../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif איזה יופי של שיר וביצוע!!
L limors2 Well-known member 4/4/07 #40 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif אני צריכה להעביר את הדיסקים לאייפוד כדי שיהיה לי מה לשמוע בנסיעות הארוכות מחר או שאשמע רק רם אוריון
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif אני צריכה להעביר את הדיסקים לאייפוד כדי שיהיה לי מה לשמוע בנסיעות הארוכות מחר או שאשמע רק רם אוריון