כי אז אני הייתי בורחת! והיא לא רצתה להבריח אותי.
D dragonit12 New member 12/2/07 #31 יאיי! אמא הביאה לי מתנות! תיק{חמודד } נעלי בית הנעלים שהולכות היום במודה שלכל אחת יש אותם{פקאצה/סנובית/ווטאבר..} ובובה יאיי!
יאיי! אמא הביאה לי מתנות! תיק{חמודד } נעלי בית הנעלים שהולכות היום במודה שלכל אחת יש אותם{פקאצה/סנובית/ווטאבר..} ובובה יאיי!
D dragonit12 New member 12/2/07 #47 אממ.. האלו הקטנות האלו שדומות לנעלי בלט כאלו..=\ ונעלי בית חמודות כאלו
L limors2 Well-known member 12/2/07 #55 למי אכפת מהם. מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה והדיסק שלו שווה ביותר
למי אכפת מהם. מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה מיקה והדיסק שלו שווה ביותר
D dragonit12 New member 12/2/07 #59 כן גם הם../images/Emo99.gif ואת העיקר מפגש פורום ביום ראשון לזוב"י! אבל לפורום שאת מנהלת לא צריך..?1 צריך רק בפסח?! חוץ מזה יום ראשון יהיה עמוס בעזריאלי יש שם ב4.3 מפגש ישראבלוף.. אז יהיה מפחיד ופריקי מדיי
כן גם הם../images/Emo99.gif ואת העיקר מפגש פורום ביום ראשון לזוב"י! אבל לפורום שאת מנהלת לא צריך..?1 צריך רק בפסח?! חוץ מזה יום ראשון יהיה עמוס בעזריאלי יש שם ב4.3 מפגש ישראבלוף.. אז יהיה מפחיד ופריקי מדיי
L limors2 Well-known member 12/2/07 #67 אבל אז יש לי חופש../images/Emo4.gif ופורים לא לכולם יש חופש אז לא כולם יבואו! בפסח יש!
D dragonit12 New member 12/2/07 #72 תנסי לשאול! אולי הם יכולים..?! אהה ובזוב"י לאנשים כן יש חופש..?! אין לי משהו נגד זה תהנו ושיהיה לכם בכייף
תנסי לשאול! אולי הם יכולים..?! אהה ובזוב"י לאנשים כן יש חופש..?! אין לי משהו נגד זה תהנו ושיהיה לכם בכייף
L limors2 Well-known member 12/2/07 #75 אבל זה לחוץ מידי לעשות מפגש ראשון כשיש רק יום או יומיים אפשריים, ואין מספיק זמן לתכנן את זה.. ויש לי כבר מפגש אחר אז אני לא רוצה לקבוע מפגש שאני לא אוכל להגיע אליו
אבל זה לחוץ מידי לעשות מפגש ראשון כשיש רק יום או יומיים אפשריים, ואין מספיק זמן לתכנן את זה.. ויש לי כבר מפגש אחר אז אני לא רוצה לקבוע מפגש שאני לא אוכל להגיע אליו