אני לא
D dragonit12 New member 12/2/07 #13 יום חדשש נפלאא אני אוהבת ת'שיר הזה! הוא שיר אופטימי תגידי.. ליאורה.. בכמה את מוכרת ת'דיסק?!או שהצלחת למכור אותו כבר..?!או ששינית את דעתך..?!
יום חדשש נפלאא אני אוהבת ת'שיר הזה! הוא שיר אופטימי תגידי.. ליאורה.. בכמה את מוכרת ת'דיסק?!או שהצלחת למכור אותו כבר..?!או ששינית את דעתך..?!
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 12/2/07 #25 40? אם הייתי קרובה לג'זרוזלם או נותנת את הכתובת דואר שלי למישהו באינטרנט הייתי קונה... 40 שקל זה כלום...
40? אם הייתי קרובה לג'זרוזלם או נותנת את הכתובת דואר שלי למישהו באינטרנט הייתי קונה... 40 שקל זה כלום...
D dragonit12 New member 12/2/07 #35 גרר מי אמר לך לשלוח?!../images/Emo46.gif אבל אם "הבוטן בעל אלף נשמות"{לוזוכרת את שמה סוריי } רוצה לקנות ממך את הדיסק אז שהיא תקנה..
גרר מי אמר לך לשלוח?!../images/Emo46.gif אבל אם "הבוטן בעל אלף נשמות"{לוזוכרת את שמה סוריי } רוצה לקנות ממך את הדיסק אז שהיא תקנה..
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 12/2/07 #19 קפצתי לשנייה והייתי חייבת להגיב- ממממממההההההההה?!?!?!?!?!?!? למה? איך? מה פתאום!? קול ממש כיפי ושירה מיוחדת ויפה!! וגם המילים ....
קפצתי לשנייה והייתי חייבת להגיב- ממממממההההההההה?!?!?!?!?!?!? למה? איך? מה פתאום!? קול ממש כיפי ושירה מיוחדת ויפה!! וגם המילים ....
A ady18 Well-known member 12/2/07 #49 לי יש רגישות מיוחדת כי חולה עליו באופן מיוחד על כול אחד אחר שתגידי לא יהיה לי אותו הדבר אכפת
D dragonit12 New member 12/2/07 #53 זה בדיוק כמו שמגנים על המשפחה.. על מי שאוהיבם.. ברגע שמדברים עליו ואומרים עליו משהו גרוע ולא טוב אז ישר מגינים עליו זה אוטומטי
זה בדיוק כמו שמגנים על המשפחה.. על מי שאוהיבם.. ברגע שמדברים עליו ואומרים עליו משהו גרוע ולא טוב אז ישר מגינים עליו זה אוטומטי