טוינק
L limors2 Well-known member 1/5/07 #159 טוינק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
R redgirl2 New member 1/5/07 #149 אהא ../images/Emo99.gif הוא מעולהההה "זה אותו הקיץ רק שאנחנו גדליםםםם נעלמיםםם, נ-ע-ל-מ-י-םםםםםם " כ"כ יפה
אהא ../images/Emo99.gif הוא מעולהההה "זה אותו הקיץ רק שאנחנו גדליםםםם נעלמיםםם, נ-ע-ל-מ-י-םםםםםם " כ"כ יפה
M me123 New member 1/5/07 #134 יש! עוד מעט אבריל!!!! שיהיה כבר! אני אשים "full volume"!!! ואז יצעקו עלי ואני אאלץ להחליש.
T tkuihehr New member 1/5/07 #155 הוא מצויין אני חובב שירים כאלו שהיו מקפיצים ועושים אותם שקטים... ואני ראיתי את הקליפ על שהוא יצא!! עוד מזמן! במקרה חברה שלי עלתה על זה.. <ואפילו כתבתי על זה פה לפני שבועיים! עוד לפני שהשיר נחת בגלגלצ>
הוא מצויין אני חובב שירים כאלו שהיו מקפיצים ועושים אותם שקטים... ואני ראיתי את הקליפ על שהוא יצא!! עוד מזמן! במקרה חברה שלי עלתה על זה.. <ואפילו כתבתי על זה פה לפני שבועיים! עוד לפני שהשיר נחת בגלגלצ>
L limors2 Well-known member 1/5/07 #171 אני לא כתבתי פה,אבל גם הכרתי בערך מתי שזה יצא ואפילו היה לי את השיר אז!
T tkuihehr New member 1/5/07 #178 מתאים לך להיות מעודכנת בכל מה שמתרחש באינטרנט את כל היום על המחשב, כל דבר שיוצא את רואה..
L limors2 Well-known member 1/5/07 #181 דווקא בכלל לא במקרה נפלתי על זה, שלחו לי לינק. אני בד"כ לא משוטטת ביוטוב
T tkuihehr New member 1/5/07 #188 גם אני לא אבל אני אוהב שיש קטעים כאלה מכל מיני אתרים [נענע, וואלה, וכאלה] של "דברים שצצים ברשת", וככה אני מגלה מלא דברים מצחיקים ומעניינים..
גם אני לא אבל אני אוהב שיש קטעים כאלה מכל מיני אתרים [נענע, וואלה, וכאלה] של "דברים שצצים ברשת", וככה אני מגלה מלא דברים מצחיקים ומעניינים..