סינגלס - יום שני כיף להיות ראשון
R redgirl2 New member 30/4/07 #20 ../images/Emo6.gif אבל אתה כבר היית השלישי! חעחעחע ../images/Emo3.gif
R redgirl2 New member 30/4/07 #36 אבל זה לא יפה! אני תפסתי את הרביעי.. חעחע תפסתי אותך! אתה רוצה את המקום הרביעי והשביעי! אנחנו אובססיביים על המספר הזה שזה משו!
אבל זה לא יפה! אני תפסתי את הרביעי.. חעחע תפסתי אותך! אתה רוצה את המקום הרביעי והשביעי! אנחנו אובססיביים על המספר הזה שזה משו!
T tkuihehr New member 30/4/07 #47 טוב, את יכולה לקבל את הרביעי אני קופץ ל47! קופץ 47# פלייס: ונוחת על ליאורה. מה את עושה פה?! אני באה לפה הרבה? אוף, איבדתי מקום...
טוב, את יכולה לקבל את הרביעי אני קופץ ל47! קופץ 47# פלייס: ונוחת על ליאורה. מה את עושה פה?! אני באה לפה הרבה? אוף, איבדתי מקום...
T tkuihehr New member 30/4/07 #11 נכון!! גם שאתה עומד בצומת ומישהו בא וכן מאותת ובסוף הוא לא פונה. למה חיכיתי לך? הייתי יכול כבר לנסוע... [יש צומת מסויימת שזה קורה שם כל הזמן, כמה שניות שבזבזתי שם על רגעים שיכלתי לנסוע ולא נסעתי בצומת]
נכון!! גם שאתה עומד בצומת ומישהו בא וכן מאותת ובסוף הוא לא פונה. למה חיכיתי לך? הייתי יכול כבר לנסוע... [יש צומת מסויימת שזה קורה שם כל הזמן, כמה שניות שבזבזתי שם על רגעים שיכלתי לנסוע ולא נסעתי בצומת]
L limors2 Well-known member 30/4/07 #14 גם הולכי רגל צריכים לאותת../images/Emo11.gif אנשים אוהבים לחתוך אותי בפתאומיות ברחוב, ואני תמיד הולכת מהר. והרבה פעמים אנחנו מתרסקים
גם הולכי רגל צריכים לאותת../images/Emo11.gif אנשים אוהבים לחתוך אותי בפתאומיות ברחוב, ואני תמיד הולכת מהר. והרבה פעמים אנחנו מתרסקים