אולי היא בטראומה ממה שהיא סיפרה עליו בהתחלה!
ז זוהרה 5 New member 1/5/07 #139 ידעתי שפיספסתי משהו../images/Emo92.gif פליז, מה היא סיפרה? הייתה לי תחושה שמשהו לא בסדר...כפרה עליה.
M me123 New member 1/5/07 #148 היא אמרה שהיא נסעה בכביש. ואז משאית פנתה שמאלה וכמעט הרגה אותה. האמת היא, מזל שהיא לא מתה!!! לא יודע איך הייתי שורד בלי מצעד בשבת!!!
היא אמרה שהיא נסעה בכביש. ואז משאית פנתה שמאלה וכמעט הרגה אותה. האמת היא, מזל שהיא לא מתה!!! לא יודע איך הייתי שורד בלי מצעד בשבת!!!
L limors2 Well-known member 1/5/07 #168 ועד סוף הקריירה של אריק ברמן,היו עוצרים לעשות פאוזת כינורות ולבבות(כדברי יעל ) לפני השירים שלו!
T tkuihehr New member 1/5/07 #186 אולי יהיה שידור לזכרה ועמרי [או כל מישהו אחר] יחקה את הדר. שידור שלם עמרי יישב וידבר כמו הדר , ויחקה את לאקי כמו הדר, ויעריץ את אריק ברמן כמו הדר אוי, זה יהיה שידור מצחיק, אני הייתי מאזין ומקליט את זה
אולי יהיה שידור לזכרה ועמרי [או כל מישהו אחר] יחקה את הדר. שידור שלם עמרי יישב וידבר כמו הדר , ויחקה את לאקי כמו הדר, ויעריץ את אריק ברמן כמו הדר אוי, זה יהיה שידור מצחיק, אני הייתי מאזין ומקליט את זה
L limors2 Well-known member 1/5/07 #187 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ובתגובה לקודמת שלך, הוא יפשל ברגש!
M me123 New member 1/5/07 #128 גם אני התחלתי להתלהב ממנו. יש לי שאלה בקשר לביונסה ושאקירה: הסבירו לי את המשפט הבא(בבקשה): "can't we laugh about it, it's not worth our toink" ועכשיו השאלה: מה זה toink?
גם אני התחלתי להתלהב ממנו. יש לי שאלה בקשר לביונסה ושאקירה: הסבירו לי את המשפט הבא(בבקשה): "can't we laugh about it, it's not worth our toink" ועכשיו השאלה: מה זה toink?