גם אני! ועכשיו תתהו למה התכוונתי בגם אני!
R redgirl2 New member 30/4/07 #46 זמן לאוכל! ../images/Emo6.gif אני הולכת להכין היום מלאווח פיצה יוו מה יהיה כל הזמן אוכלים אוכל משמין לונורא עושים ספורט ויהיה טוב! תכף אשוב.. ביי בינתיים
זמן לאוכל! ../images/Emo6.gif אני הולכת להכין היום מלאווח פיצה יוו מה יהיה כל הזמן אוכלים אוכל משמין לונורא עושים ספורט ויהיה טוב! תכף אשוב.. ביי בינתיים
T tkuihehr New member 30/4/07 #62 עכשיו גם אני רעב... אתמול דיברתם המון על אוכל ושרדתי! היום לא. אני אקפוץ לאכול כשלא תשימו לב..
I Inbar789 New member 30/4/07 #48 דנה עדיני../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif אני לא כ"כ פה.. אני מארגנת לי חומר פתוח למחר [מתכונת X: אני לא מאמינה שזה כ"כ קרוב..] אבל אני אגיב מדי פעם, לשירים יפים.. ואם זאת תוכנית כמו אתמול אני אגיב די הרבה
דנה עדיני../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif אני לא כ"כ פה.. אני מארגנת לי חומר פתוח למחר [מתכונת X: אני לא מאמינה שזה כ"כ קרוב..] אבל אני אגיב מדי פעם, לשירים יפים.. ואם זאת תוכנית כמו אתמול אני אגיב די הרבה
T tkuihehr New member 30/4/07 #49 השיר של דנה עדיני נחמד + עוד כמה שמיעות והוא יקבל עוד כמה פלוסים.. ויעזור גם לראות אותה
T tkuihehr New member 30/4/07 #57 אז לי ייקח עוד קצת זמן וזאת גם פעם ראשונה שאני שומע אותו, את בטח שמעת כבר 10 פעמים..
M me123 New member 30/4/07 #61 מותר לי להגיד שהוא לא משהו? לא אכפת לי!}-) הוא לא משהו... ונמאס לי מלאקי!!! (אא"כ הדר תעשה חיקוי שלו).
מותר לי להגיד שהוא לא משהו? לא אכפת לי!}-) הוא לא משהו... ונמאס לי מלאקי!!! (אא"כ הדר תעשה חיקוי שלו).
M me123 New member 1/5/07 #112 לא הוא לא! זה ממש שיר ** ****: לא הוא לא! זה ממש שיר לא משהו! הוא די עצוב ואני לא אוהב כאלה שירים. אני אוהב רק שירים שמחים .
לא הוא לא! זה ממש שיר ** ****: לא הוא לא! זה ממש שיר לא משהו! הוא די עצוב ואני לא אוהב כאלה שירים. אני אוהב רק שירים שמחים .
L limors2 Well-known member 30/4/07 #69 לא, זאת הייתה הפעם השנייה. יש שירים שפעם אחת מספיקה כדי להתאהב בהם ורק לחשוב על כל השירים שהייתי מפסידה ולא מכירה אם לא הייתי שומעת תוכניות מסוימות בזמנים מסוימים
לא, זאת הייתה הפעם השנייה. יש שירים שפעם אחת מספיקה כדי להתאהב בהם ורק לחשוב על כל השירים שהייתי מפסידה ולא מכירה אם לא הייתי שומעת תוכניות מסוימות בזמנים מסוימים