הדר, את תלמידה טובה
א אות ומספר חוזר New member 12/3/07 #220 הדר-../images/Emo19.gif תרגישי חופשי גם לקנות לי מתנה... ומהזה?! איך אמורים לעקוב אחרי השרשור הזה?! הוא מתעדכם מהר מדי!! נראלי זה הסינגלס האחרון שלי!!
הדר-../images/Emo19.gif תרגישי חופשי גם לקנות לי מתנה... ומהזה?! איך אמורים לעקוב אחרי השרשור הזה?! הוא מתעדכם מהר מדי!! נראלי זה הסינגלס האחרון שלי!!
T tkuihehr New member 12/3/07 #225 האמת, היום הוא רגיל כבר היו יותר מטורפים, היו הוא עוד איכשהו מסודר [וגם ,לא כתבתי הרבה ]
א אות ומספר חוזר New member 12/3/07 #230 או. מפחיד.../images/Emo19.gif טוב, אני משער לעצמי שב3 שנים הקרובות גם ככה לא יהיה לי זמן לזה. וכשאני אשתחרר הדר כבר תהיה זקנה בפנסיה!
או. מפחיד.../images/Emo19.gif טוב, אני משער לעצמי שב3 שנים הקרובות גם ככה לא יהיה לי זמן לזה. וכשאני אשתחרר הדר כבר תהיה זקנה בפנסיה!
L limors2 Well-known member 12/3/07 #223 שיז לייק סווווו וואטאבר../images/Emo4.gif אני ממש ממש לא אוהבת תשיר של אבריל, איכס
T tkuihehr New member 12/3/07 #232 תמיד, זה הקצב של סינגלס ודווקא הרבה פחות אהבתי את השעה השניה מאשר את הראשונה..
A AdamINC New member 12/3/07 #235 אין לי בעיה עם זה ../images/Emo3.gif פשוט זה יוצא ככה עכשיו שיש סדרה של איזה 6 שירים שמחים. יאלה מסיבה
אין לי בעיה עם זה ../images/Emo3.gif פשוט זה יוצא ככה עכשיו שיש סדרה של איזה 6 שירים שמחים. יאלה מסיבה
T tkuihehr New member 12/3/07 #243 זה יכול לקרות ואני בעד מסיבות, כמה זמן לא היתה מסיבת בסיס או מסיבה כלשהי משודרת?!
L limors2 Well-known member 12/3/07 #233 חובבי ציון התחלתי לחבב../images/Emo2.gif וקנדי מאן אני אוהבת
T tkuihehr New member 12/3/07 #244 תפסיקי להתהפך יאללה, שייצאו כבר ויפנו מקום לשירים אחרים, השיר הזה רץ כבר 3 חודשים..
L limors2 Well-known member 12/3/07 #253 ../images/Emo45.gif,זהו נמאס לי להתהפך!וחשבתי שהיה משהו מיוחד שחובבי ציון עשו!
א אות ומספר חוזר New member 12/3/07 #236 איכס. חובבי ציון.../images/Emo5.gif../images/Emo19.gif תכף אשוב.. הה! ואני חייל וזה לא עושה לי את זה!
איכס. חובבי ציון.../images/Emo5.gif../images/Emo19.gif תכף אשוב.. הה! ואני חייל וזה לא עושה לי את זה!
T tkuihehr New member 12/3/07 #246 בטח יהיה אחרון למרות שזה לא כיף לסיים סינגלס עם שיר לא מסיבתי וקופצני..