אהההה, זה היה בראש שלך אז זה בסדר, אל תחסמי אותה..
א אאוצית20 New member 12/3/07 #153 לאמשנה כמה פעמים אשמע את פוש דה באטן לעולם לא אפסיק לחשוב שהוא הזוי מדי...
T tkuihehr New member 12/3/07 #157 אבל הוא הזוי מדי חכי, זה יקרה לך בקרוב, מקסימום יקרה לך בארוויזיון עצמו..
T tkuihehr New member 12/3/07 #158 היום נינט ועברי שרים אצל יאיר לפיד את הכאב הזה [זה שמדביקים עליו: מיוחד לגלגלצ.מקום ראשון במצעד אחד אחד המצעד הרשמי של גלגלצ]
היום נינט ועברי שרים אצל יאיר לפיד את הכאב הזה [זה שמדביקים עליו: מיוחד לגלגלצ.מקום ראשון במצעד אחד אחד המצעד הרשמי של גלגלצ]
א אאוצית20 New member 12/3/07 #167 גם לי מתחיל להמאס מהלמבור שלה.. אבל הוא עדיין נחמד קצת. גמני חרשתי עליו וגם גלגל"צ מתחילים לחרוש, ויש לי הרגשה שהם לא יסיימו מהר.
גם לי מתחיל להמאס מהלמבור שלה.. אבל הוא עדיין נחמד קצת. גמני חרשתי עליו וגם גלגל"צ מתחילים לחרוש, ויש לי הרגשה שהם לא יסיימו מהר.
A AdamINC New member 12/3/07 #174 העהעהעהעעעע איזה כיף לי!!!!!!../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif הייתי עכשיו בקניון וקניתי: 1. 'היהודים LIVE' - הדיוידי 2. שני האלבומים של KAISER CHIFS 3. THE KILLERS - SAM'S TOWN 4. האלבום השני של פרנץ פרדיננד 5. היהודים - פחד מוות 6. משינה - שני האלבומי אוסף וזהו זה היה שווה 350 שקל
העהעהעהעעעע איזה כיף לי!!!!!!../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif הייתי עכשיו בקניון וקניתי: 1. 'היהודים LIVE' - הדיוידי 2. שני האלבומים של KAISER CHIFS 3. THE KILLERS - SAM'S TOWN 4. האלבום השני של פרנץ פרדיננד 5. היהודים - פחד מוות 6. משינה - שני האלבומי אוסף וזהו זה היה שווה 350 שקל